- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #27116 üzenetére
Jelentem a VTX3D HD7870-et legyőztem. 13.1 felcsusszant rá tökéletesen (vagy 3x távolítottam el, majd ismertettem fel az Eszközkezelőben). Ej de nehéz szülés volt ez. Most lakhatom be újra a gépem. Nagyon köszönöm a segítséget. Remélhetőleg minél később (vagy egyáltalán nem) fogok panasszal élni a későbbiekben.
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #26979 üzenetére
Komolyan mondom nem értem mi van a gépemmel. Nem engedi feltenni a Catalyst-ot (12.1-et és a 13.1-et sem). Telepítés során dob egy üzit, hogy "Nincs ilyen INF fájl", aztán meg AMD CIM csomag nem települ és "Hiba a telepítés során" és csak a Kilépésre tudok menni.
Driver Sweeper programot használva a gép instabil lesz és semmit, még a Win7-es drivert se teszi fel a VGA-hoz. Rendszer visszaállítás után egy darabig megy, majd ledobja a drivert. Ebből sajna Win7 telepítés (lenne) , ugyanis Win7 telepítés során kiírja a telepítés-re kattintás után, hogy egy eszközillesztő driver nincsen (persze, hogy a Pioneer írómé, amin érdekes módon az 1.24-es FW fent van és a normál meghajtó driver is). Szóval itt valami nagyon nem stimmel. HD7870-es VGA berakása előtt tökéletesen ment a gépem és a Win7 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest