- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
theuprising #84886 üzenetére
1080pben bottleneck lesz bőven, a 3080 csak matekozni fog a háttérben.
1080pre 3060ti MAX amit vennék mellé.
Viszont 1440p és fölötte már jó a 3080, az én 7700k-m is teljesen ugyanazt a 0.1% lowot tudta FPSben mint 13900k, mert ott már a videókari dolgozik nem a processzor.
-
Vismajor01
addikt
válasz
spleenszuru #84876 üzenetére
Én egy ceruzát fűrészeltem a VGA alá,
1. A ceruza amerikai zászlós volt, illet a házba
2. Tartotta a lelógó VGA-t
3. Nyomta az alatta lévő venti közepét ami emiatt nem vinnyogott (ha elvetted akkor ciripelt)Mostani házba meg vertikálisan lesz.
-
Vismajor01
addikt
válasz
spleenszuru #84858 üzenetére
Nem gyilkolja a VGA-t ha megvan hajtva, fölösleges korlátozni. Ha freesync nincs bekapcsva akkor jobb? Akkor ne kapcsold be és kész
Mindenkinek más a szeme, én pl nem is tudtam megkülönböztetni h on v off
-
Vismajor01
addikt
válasz
Csupingo #75885 üzenetére
Működik amúgy, csak játék közben eldobja az órajelét 200 mhz-re, és beszaggat.
Egy ideje már gépben pihent, anno próbáltam megcsinálni, lehet biost is frissitettem rajta, már nem tudom... Német saturnban lett véve, itthoni media markttal folyt a harc, nov 20-án adtam le és most kaptam levelet róla, szóval az úja küldés nem hiszem, hogy játszik
-
Vismajor01
addikt
Itt phn garisan vettem egy Rx 570et.
Leadtam garanciaba de vosszadobtak aztal h módosított bios van rajta es ezért nem érvényes rá a garancia?
Tudok vmit ezzel kezdeni vagy igy jartam, es menjek at a milyen videokartyat vegyek topikba?:( -
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #74803 üzenetére
Erre valakinek otlet? Inkavv gpu vagy taphiba?
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Nem piszkált RX 570-em eldobálja az órajelét, játék közben leesik 300 fpsre, ennek megfelelően az fps is tizedelődik.
Lockolni lehet a frekit ezen a kártyán? Hogy ne is essen le soha 300 mhzre, nyugalmi állapotba se.
Próbáltam tuningolni, beirtam neki 1400 mhzet és alapfeszt, +35% powert de ez annyit jelent h 150ról 180ra ugrott a watt de közel sincs 1400hoz, 1150-en volt végig furmark alatt. Ez mitől lehet?
-
Vismajor01
addikt
Most vettem egy Asus Strix 570-et, driver install után a következő ha megakarom nyitni radeont:
"No amd graphics driver is installed or the amd driver is not functioning properly"
Safe mode, DDU-val leradiroztam, újra telepitettem, ugyanez.
Eszközkezelőben felkiáltójeles a kártya, de "driver update"re kód: 43-as hibát dobott.
A windows 30 órája volt telepitve.
Szerintetek?
2200g a proci, biosban letiltottam az IGP-jét. Az okozhat ilyen gondot?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Csupingo #64104 üzenetére
A monitor egy LG 27MP33HQ
Ha csak az van engedélyezve akkor is olyan
A tv egy Orion LCD-t22 DVDC
A monitor HDMI, a tv DVI.vga átalakítóval(vagy dvi-sub vagy dvi-d v mi a tököm, amiből lehet analógot csinálni)
Másik HDMI kábelem nincs, bemenetet mindjárt megnézem.(nicns, megnéztem)Reseteltem a monitort, csak sokkal világosabb lett de ennyi, a keret maradt.
A dsr offon volt, 4xesre raktam mint a képen, az se csinált semmit
-
Vismajor01
addikt
Új monitor és vga lett, azóta van a jelenség.
A régi monitoromon (tvmen) minden kafa.
Az a bajom, hogy a 27 colo ips paneles lg képernyőjén körbe fut egy vékony fekete sáv. Kb 3-5 centi között mozog. A másik képernyőn a megjelenítés kitölti a rendelkezésre álló teret.
A felbontás 1920x1080. A videókártya egy gtx 960.
Próbáltam az nvidia driverében állítgatni ezt azt de jobb nem lett semmivel, vagy nem találtam meg a megfelelő beállítást..
Szerintetek mi lehet a baja, és hogy orvosolhatnám? Közben w7->w10 váltás lett, a fekete sávok maradtak. -
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Adott egy GTX 960
A probléma:
A monitor HDMI-vel van kötve a kártyára, a tv DVI csatival.Alap windowsban remekül megy minden, de ha játszok a monitoron nem jó a kép a monitoron, vagyis hiába húzom át pl a CPU-z progit, csak a felét látom vagy annyit se, ha vissza akarom húzni vagy átméterezni akkor persze lerakja asztalr aa játékot és akkor megint jó..
-
Vismajor01
addikt
válasz
BomiBoogie #25095 üzenetére
No igen, csak ez Ati readeonról ír, nekem meg Sapphire dirt3 edition van, és sokfelé riogattak, hogy akkor tök más is lehet. :/
-
Vismajor01
addikt
válasz
BomiBoogie #25090 üzenetére
A csóka aki árulja, azt irta pmben, hogy nem. Vagyis, szószerint: "Hali .
Nem úgy néz ki hogy a hűtőm jó lenne neked. De azért még utána nézek !"
Azóta utána nézMármint válaszoltam neki pmet, hogy nem jutott semmire? És válaszolt egy ilyet:
"Nézd , én most honnan tudjam hogy erre a kártyára jó e !!!!!!!!
Ez csak akkor derülne ki ha ráraknánk a kártyádra a ventit"Hódmezővásárhelyre meg nincs érkezésem leutazni.
(de azért posztoltam mert ha megtudnánk bizonyosdni afelől h jó rá, akkor megvenném...) -
Vismajor01
addikt
válasz
BomiBoogie #25085 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Azt akarom kideriteni rápróbálás nélkül, hogy egy adott hűtő jó e a VGA-mra
Mit kell megmérnem hozzá? Van 4 csavar a vga-m hátlapján ami a külső borítást tartja, ezeket egymáshoz való távolságát kell? Vagy hogy a közelebbi milyen messze van a vga elejéhez? Vagy hogy a távolabbi a vga végéhez? Vagy mit?
köszi előre is -
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy egy 6950re milyen hűtést rakjak, ami esztétikus és hatékony?
Az orig tönkrement, ezért keresek. Vízhűtés, passzivhűtés, ventis, minden jöhet, csak legyen szép, halk, és hatékony. Az ár ne legyen túl földről elrugaszkodott, 5-6-7e ft. -
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Sos kéne help.
Adott egy MSI GTX 660 2GB DDR5 N660 TF 2GD5/OC kártya.
Tegnap lett véve, teljesen zsírúj.
A probléma az, hogy amikor berakjuk a gépbe és bootolunk, rendben felismeri a winfos, hogy új hardver, új vga. A felbontást lehet állítani 1024re. Felmegyünk a honlapjár,a letöltjük hozzá a legfrissebb drivert. Felrakjuk a drivert, ugye az újraindítást kért. Nah, és itt kezdődik a probléma: Újra indul a gép, kijön az üdvözöljük felirat, megjelenik az asztal 1600x1050be, még 1-2 másodpercet dolgozik is(megjelenik a nod32 ilyesmi) majd csatt. Levágja magát a rendszer. Újraindul, és megint. Ha nem kapcsolom ki a gépet, akkor a végtelenségig csinálná(gondolom én)
A kártya másik gépbe berakva kifogástalanul üzemel, ebbe a gépbe a régi kártya berakva szintén.
Mi a fene lehet a gondja? Mire tippelnétek?
A konfig:
alaplap: asus p5k pro
proci: intel core2 quad q9300
memória: csx ddr2 1066mhz 8 gb
táp: thermaltake toughpower 700w -
Vismajor01
addikt
Sziasztok, SOS help kéne!
Vetteme gy ati hd 6950et, amin nincs VGA slot, csak DVI meg HDMI, mivel DVI kábelem nincs ezért HDMI-vel kötöttem össze őket
Először csak annyi volt a bajom, hogy a képernyő mindennek mondható, csak ÉLESNek nem, már most fáj a fejem tőle h előtte ülök 5 perce...
A másik probléma ami csak úgy eljött pár kattintás után, hgoy a képernyő összeugrott(mintha bevágta volna amgát 800x600as felbontásba csak elefelejtett nagyitani v dno) szóval most minden oldalt van jópár centi fekete csík(27 colos a monitor)
Mi a fenét lehet ezzel kezdeni?
Előre is köszi a helpet és bocs ha kapkodóan fogalmaztam, nem igazán tudom elolvasni amit már leírtam...
üdvUPDATE: most átállítottam hullhd felbontásra(olyat nem is tud a monitorom) és eltünt a fekete csik,d e a kép trágya maradt:
http://4.ii.gl/DeksnT.pngremélem látszika képen
-
Vismajor01
addikt
válasz
BomiBoogie #23723 üzenetére
engem nem zavar, ha nem esztétikus. Tudsz segiteni, hol és milyen hűtőt vegyek, milyen teljesitménnyel? Magához a géhpez sem sokat értek, de a ventikhez aztán tök hülye vagyok
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok túl aktiv fórumozó(mint láthatjátok), de próbálom figyelemmel követni a fórumotokat, remélem tudtok segíteni, nagy baj esett meg velem!
Eltört a videókarim hűtője. Képet itt láttok: http://2.ii.gl/q7rWUe.png
Természetesen mint már magatok is rájöttetek egy Ati HD 6950 2 GB videókariról van szó.
Mivel már nem garanciális(meg egyébként is, én törtem el...) szeretném tudakolni tőletek, mi legyen a teendő. Vegyek rá egy teljesen újat? Így karácsony táján elég súlyos érvágás lenne számomra egy ilyen kiadás(ha egyáltalán lehet kapni) én vmi olcsóbb megoldásra gondolok, hogy rárakok valamilyen úton módon egy másik hűtőt amit már pár ezer forintért kapni lehet... Ismerek olyat akivel összedugva a fejünket tudunk mechanikai megoldásokat végrehajtani, de az ötletelésben nem vagyunk otthon, szóval remélem ti kitudtok segiteni! Biztos van vki akinek van tapasztalata ilyen témában.
előre is nagyon köszönöm segitségeteket
Üdv,
Vismajor
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest