- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turai_
tag
válasz
BomiBoogie #34889 üzenetére
Szerintem is. Sajnos FSP-nel is vannak erdekes szeriak, nekem van egy felig doglott Bluestorm 2-m, ami ugyanezt csinalja.
-
turai_
tag
-
-
turai_
tag
válasz
csabyka666 #34653 üzenetére
Hasznalj Win98-at
-
turai_
tag
válasz
Mattey #34630 üzenetére
Ha tudod nezd meg me'g tiszta vindo'zzal is, ugy hogy csak VGA drivert teszel fel. Ha igy is csinalja, akkor probalj regebbi drivert, esetleg amit a hozza jaro lemezen kaptal. Ja igen, es ha van PCI(e) kartyad, szedd ki azokat is, aztan egyenkent vissza plusz teszteles.
Nincs veletlen manualisan 9-es IRQ-ra allitva COM/LPT port a BIOSban (igaz, az nagyon erdekes lenne)? -
turai_
tag
válasz
Mattey #34625 üzenetére
Megszakitasoknal van valami osszeakadas vagy driver bug (szerintem ez lesz). Kevesbe hinnem, hogy hardveres, egy linux stabilan menne.
Driver hibaknal a legegyszerubb, torolsz minden altalad telepitettet, a VGA-n kivul, majd egyenkent felteszed, es a telepitesek kozott jatszol vele. Miutan doglodik, megtalaltad a hibas drivert. Hm... parezres kinai webkamera nincs rakotve?Esetleg NV drivert frissitsd, mivel arra hivatkozik a BSOD, de lehet hogy csak az hasal meg valami hatasara.
-
turai_
tag
válasz
Taoharcos #34564 üzenetére
Massal is le kene tesztelni, ez sajnos keves. Uniginet, 3DMarkot neki. Jatszani rajta egy kicsit, vagy ha nem megoldhato, akkor komolyabb webgl demot futtatni rajta pl.
Ha ezeknel semmi gond, akkor egy memtestet azert futtatnek, ki tudja, de itt valami VGA problema lesz.Szerk. ilyesmit akar doglodo monitor is csinalhat, de az nem csak vindo'z betoltesnel jonne elo.
-
turai_
tag
válasz
cashback #34524 üzenetére
HD5670-el jol jarnal, igaz felenk 8k-ert is kapni gigasat (bar aki adja, azzal nincs az az isten, hogy uzleteljek), szerintem elfogadhato ar - foleg, ha helyben van, szallitassal mashonnan is lenne ennyi. Ilyen arban GDDR5 nincs, en pedig senkinek nem szoktam mar DDR3-ast beszerelni/ajanlani, annyit nem er egyszeruen, mivel van helyette IGP. A masik, hogy esetedben a 4GB annyira felesleges, hogy ihaj (csak nem ge'mer edisun?
).
Szerk. ha hozzateszel egy kicsit, akkor HD6670.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest