- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz
maypayne3 #16793 üzenetére
Kapcsold be a gépet, told a 5770re a kábelt, nincs kép? Dugd át az alaplapiba, menet közbe, van kép? Restart bios és nézd meg biztosan a pcie van e a primary helyen ha igen tiltsd le az alaplapit (ha lehet) restart, a kártya alaplap felőli dugójában legyen csatlakoztatva a monitor mert az a diszkrét kártya primary kimenete és egy moncsin ott ad képet. Ha ez se jó még resetelheted az alaplapon a biost hogy elinduljon az alaplapi kimenet (újaknál elég csak reset gombot böködni vagy insertel indítani mittudoméjn.
És: kártya perfektül a helyén van minden pormentes, passzentos?
-
Sotho
őstag
válasz
sketchifun #16764 üzenetére
Ilyen akkor szokott lenni amikor a monitor nem támogatja a vga felbontását/frissítési frekijét. Újraindítás a post után F8 és vga-módban indítod.
-
Sotho
őstag
válasz
cashback #16686 üzenetére
Kár
én nemrég flasheltem vissza egy modosított biost 8800gt-re ami az idők során kicsit elfáradt. Feleztem az órajeleket és 0.95voltra állítottam a feszt, átszabtam a venti profilt. Így jól megy, megy hangtalan, hdvideót gyorsítja quakelive elmegy rajta egyszóval használható .
Érdemes kisérletezgetni nem veszthetsz semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest