- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slothunter
csendes tag
A konfigja:
Corsair RM 850X 850W Gold
Asus B560i Wi-Fi Rog Strix Gaming ITX
11600K2 külön ágon volt bekötve a táp a vga-hoz
Tegnap este cmos reset megvolt.
Kártya kiszedve vissza rakva.
Alaplap bios frissítés megvolt.
Általam ajánlott stabil vga driver felment
Új win10 telepítveA kártya 2-3 perc után újra indítja a gépet hiba üzenet nélkül
Furemark, unigine ugyanez bár ott megy 20-30 percetÉs a csattanó.Reggel elvitte a VGA-t a testvérének tesztelje használja.
1óra játék után sem volt semmi gond. -
Wyll
őstag
Visszaadtam tegnap a kártyát
Egy RX480-ról szeretnék feljebb lépni, nem mentem bele hogy mi az amit még kimaxolna a laptopom (lásd adatlapomon). De egy 3050 olyan 190-200k körül van, az 1080 meg lejött már 160-170 környékére miközben teljesítményben meg bőven jobb. Gari nincs, ez tény.
-
Rebell
senior tag
Persze megértem a szkeptimizmusod, de hogyha 1660 megy a lapban, akkor az RTX 3050 miért ne.
Akkor marad az alaplap és Proci Upgrade, legalább meg is lesz hajtva, a Z77 meg marad tarcsiban.Igazából nem volt eddig gond az I7 2600k-val, Overclockolva szépen teljesít még most is.
-
Vakegérke
félisten
Ha nem haragszol, kiegészítelek: Display Driver Uninstaller
-
kelemen73
csendes tag
Szia. Sikerült eljutnom odáig, hogy lementettem a biosomat. A gondom most az, hogy nem tudom unlock-kolni a bios filet. A Kgb_0.6.2 nem ismeri fel a rom filet (próbáltam a gtx660 rom file-al, azt tökéletesen olvasta.) A sima gtx650- hez esetleg másik prg. kell használni? Valakinek volt már hasonló problémája?
-
-
Üdv!
Azt nem tudom, hogy 3D-n üzemel-e, viszont az AIDA ezt mutatja:
A GPU 47 fokos - egy Zalman VNF100-as hűtővel és rajta egy lassított 8 centis ventivel. A hőfok alapján rendben van a kártya, de nem értem, miért fut ekkora órajelen...
Nem volt más kártyám, régóta ezt használom. Semmi ilyen progit nem használok. Régebbi driver? Hm, azt nem próbáltam még, de akkor leszedem a mostanit DriverCleaner-rel, és felrakok egy régebbit.
-
ghodyl
tag
Szia !
Igen, legfrissebb 8.1 van fent, a legújabb driverrel ( 347.09) , ezelőtt intel hd-t használtam, viszonylag új a config, még nem volt benne más dedikált kártya. A hiba azóta jelentkezik,hogy a EVGA PrecisionX frissitést kért, de ha vissza rakom a régi verziót már azzal se hajlandó 2d-re váltani
A rendszer akkor nem rég lett ujra rakva, mikor bekerült a GTX -
napoleon2323
tag
Köszönöm a válaszotokat!
Igen azt a tápot használtam, de most kicseréltem egy Gigabyte Superb 460W-ra. Ugyan azt a tesztet (egyelőre) futtattam le, és meglepően jobban bírta szerencsére (10 percnél minimális alig észrevehető vibrálás volt, holott a másik táppal már 5 percnél produkálta a korábban leírt jelenséget jóval észrevehetőbben).
Ennyire rossz lenne a HKC táp, illetve szerintetek ez az "újonnan beszerelt" Gigabyte táp megbízhatóbb (bár tudom nem a legmegfelelőbb topikban kérdezem)?
trancemusic: Köszönöm a tanácsot ma este ráengedem szerintem a Furmark-ot.
-
Joe.36
addikt
-
Tomjack
tag
Alaplapon friss BIOS van. Tuning nincs minden autora van állítva, nem állítgattam a BIOS-t.
BIOSban mit állítsak Fixre és a PEG frekit hol találom?(ebben egy kis segítség kellene) Intel chipset drivert raktam előbb fel. Kártya stabil csavarokkal rögzítve. De driver nélkül tökéletesen megy. -
Zsamolzsa
tag
Sziasztok. Kérdésem : low grafikán fut a játék és 86%-ban leterhelve a memória, 27% a processor. Sokszor van így is FPS laggom (15:30 között). Ha full grafikára felveszem akkor tiszta káosz van.
Gépem : 3 éves config. legújabb driverek, próbáltam régebbivel is.
Win 7 64GB
Proseccor / Intel i5-760 LGA 1156
Ram / Geil PC3 12800 1600MHz 2*4 GB
SSD / Kingston 120GB
Videókártya / Gigabyte HD6870 1GB
Alaplap / Gigagyte P55A-UD3
Táp / Chieftec CFT-60-14CS -
gaben9569
csendes tag
Lehet meg van a probléma..bekapcsoltam a GPU-Z-t miközben játszottam, és azt vettem észre, h amikor az elején tolom és minden okés akor az órjel 900 Mhz a memória órajele pedig 1200Mhz ( ennyinek kell lennie, elég régi a kártya szóval ez az okés). Viszont mikor másodszor játszok, amint említettem, akkor a gpu óraja 400 Mhzen a memória órajele pedig 900 Mhzen marad, és nem megy feljebb :/ Nem tudom,h ez a driver hibája-e vagy sem..Feltelepítettem egy régebbit és ugyan az a hiba jelentkezik
-
gogolak08
csendes tag
Már próbáltam nagyon sokszor,rendesen belekattan,azzal nincs baj!
Próbáltam úgyis hogy kiveszem a plussz ramokat,úgy sem jó!
A bios reset mit takar? És az a helyzet hogy a biosba se enged belépni,teljesen lefagy minden!
Addig tölt be a gép,míg kiírja milyen az alaplap és ennyi,a videókari ventije is elindul,szóval áramot kap!
Ha nem rakok bele videókarit,úgyis tovább tölt!Esetleg hibás lehet a kártya?
Nincs ötletem! -
Zorden
újonc
Szia!
Teljesen újonnan vettem, és pont ezeket akartam következőnek megcsinálni, hogy újratelepítem az egész rendszert frissen és tisztán, meg akkor már kiveszem letisztítom hátha. A pci-e-t hogy tudom megcsinálni? Letudnád nekem írni privátban ha van rá lehetőség?
Köszi a segítséget!
-
Sixty21
aktív tag
Elvileg nem túláram végzett a géppel mert a proci is meg maradt és a ram is. Másik gépemből ki vettem a vga-t és bele dobtam a lapba, gond nélkül megy egy 460 gtx és egy 260 gtx-el. Nyákot nézve hátulról akkor a DVI csatlakozó felől néhány helyen a forrasztásoknál és a kis chip-eknél vagy miknél úgy néz ki mint egy régi elem amiből a sav megindul de csak minimálisan. Nem tudom ha le fényképezném valami jobb minőségű géppel akkor azzal tudok segíteni valamennyire?
-
allein
addikt
Nem indul el a játék. Ötlet, hogy mit kellene pontosan letölteni?
-
perepunk
csendes tag
-
fatal`
titán
Egy játék nem állítja vissza, sőt semmi sem állítja vissza maximum a BIOS. 965ös chipsetnél volt ilyen bug, de ha jól látom neked nem olyan van. Vedd ki a karit és tedd vissza. Ha nem jó reseteld a biost. Ha úgy sem, akkor nem tudom mi történhetett, lehet, hogy alaplapi gondod van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest