Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nem.
-
fatal`
titán
válasz
Dexter-2000 #3568 üzenetére
A microsofttól?
-
fatal`
titán
válasz
Baloghjanos #3549 üzenetére
Hagyjál már a hülyeségeiddel.
"sokkal szarabb a hang egy fps játékban egy csomo mindent lefog."
Gondolom mindezt egy integrált csodakártyával tapasztalod. Na szerintem fejezzük be, mert lövésed sincs a dolgokról.
-
fatal`
titán
válasz
Baloghjanos #3545 üzenetére
lol ne hordjunk már össze ilyen baromságokat. XP x64hez már support sincs és amúgyis egy rakás szar volt, nulla drivertámogatással.
-
fatal`
titán
válasz
sajátgép33 #3532 üzenetére
Most ez komoly kérdés? Oda van írva, hogy kinek válaszoltam...
(#3533) cinikus: Milyen márka? 350-es táp is elég (talán még 300-as is), ha minőségi. A Codegen nem az.
-
fatal`
titán
válasz
andronymus #3326 üzenetére
"ohh köszi de valaki azt mesélte csak ATI ba gondolkozzak mert azok jobban ennek van valami alapja ?"
Kategória függő, nézz teszteket a főoldalon.
"másik kérdés van értelme 2gb-os vga-t venni ?"
Szerintem csak FullHD feletti felbontáshoz, oda már elkellhet annyi VRAM.
-
fatal`
titán
válasz
Süni 1985 F #3322 üzenetére
Vagy azt, amelyikre a legtöbb gari van.
-
fatal`
titán
válasz
sonaj0203 #2952 üzenetére
"Szerintetek melyik jobb 5670 1gb ddr3 vagy 5670 512mb ddr5"
Fél giga, gddr5.
"Az is érdekelne hogy gtx 460-as ból a 768mb-os OC változat vagy a 1gb-os nem oc változat a jobb?"
Az egy gigás gyorsabb, húzni meg te is tudod. GTX465 ennél egy picit gyorsabb, nyílván az van a legközelebb a GTX470et. Tesztek meg a főoldalon.
-
fatal`
titán
válasz
Süni 1985 F #2829 üzenetére
Azt írta, hogy az egész gépe új lesz, így gondolom az már PCIe lesz.
-
fatal`
titán
válasz
Vanek Eduard #2758 üzenetére
OpenGL csak akkor megy, ha minden effektet tud a kártyád (és a driver) ahhoz, amit a program igényel.
Tedd fel a legújabb Forcewaret.
-
fatal`
titán
válasz
Vanek Eduard #2752 üzenetére
Hozzá tartozik a driverhez az OpenGL támogatás. Az oprendszerben lévő (MS) driverek nem támogatják, de ha felrakod a gyártó driverét (ForceWare / Catalyst) akkor működni fog.
-
fatal`
titán
válasz
lacika8006 #2677 üzenetére
Nem pin, hanem csatlakozó.
A kérdezőnek: Amelyiken 2 van, az többet fogyaszt (és gyorsabb, meg drágább).
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Vagy a VRAM, vagy a GPU döglött, de lehet, hogy melegedési problémája van csak, mert az az IDLE 80 fok baromi sok. Ha kézzel forgatod a lapátot rajta (természetesen leállítva), akkor forog rendesen, nem "akad" vagy nehézkes?
Ha igen, akkor ki kéne próbálni egy kölcsön hűtővel, ha tudsz szerezni. Ha nem akkor meg a hűtője halott, de ettől még a GPU és a VRAM is lehet problémás.
-
fatal`
titán
válasz
Casper36662 #1141 üzenetére
Én kábel hibára tippelek.
-
fatal`
titán
válasz
Süni 1985 F #1047 üzenetére
Egyszerűen hibás a kártya, gariztasd.
-
fatal`
titán
válasz
kiralytom #935 üzenetére
"de igazából eddig (lekopogom) minden gépembe ez a Codegen márka volt, ahogy az ismerőseimnek is (vagy Mercury) és minden zökkenőmentesen ment"
Ez csak óriási szerencse.
3000-ért nem fogják odaadni azt a tápot, de ha mégis akkor jó választás (meg egyébként is).
Nem tudom milyen géped van, de, ha nem túl magas felbontáson játszol, akkor a 4670 is jó vétel lehet, főleg ennyiért.
-
-
-
fatal`
titán
válasz
lacibacsi252 #704 üzenetére
1 hosszú 2 rövid awardnál vga problémára utal. Vedd ki, tedd vissza. Ha nem jó, akkor gari.
-
fatal`
titán
Egy játék nem állítja vissza, sőt semmi sem állítja vissza maximum a BIOS. 965ös chipsetnél volt ilyen bug, de ha jól látom neked nem olyan van. Vedd ki a karit és tedd vissza. Ha nem jó reseteld a biost. Ha úgy sem, akkor nem tudom mi történhetett, lehet, hogy alaplapi gondod van.
-
fatal`
titán
válasz
legenda007 #660 üzenetére
Érdemes, itt a ph-n megnézheted a tesztet. Én minimum 30%-ot jósolok, de valószínű mégnagyobb a különbség.
-
fatal`
titán
válasz
methandi #338 üzenetére
Nem mindet lehet feszelni, én a hangerő miatt feszeltem alul nem a hőfok miatt. Kártyája válogatja. Nyílván le kell venni az órajelet különben fagyni fog.
Viszont 1 éve nincs meg az a kártya, konkrét értékre nem emlékszem, de attben az elérhető legalacsonyabb volt kiválasztva.
-
-
fatal`
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest