Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
Angol oldalakon is találtam olyat, akinek ilyen képenyője van.
De ott azt írják, hogy nyomjak feladatkezelőt és vissza a játékba.
Ez működik is, de folyamatosan minden meccs előtt, azért nem annyira jó cucc.Amúgy xp-nél a 10.10-es drivert használtam ott jó olt, viszont mini laggok voltak a játékban.
Úgyhogy ott sem volt tökéletes, de legalább tudtam játszani.Omega81:
-
kasa85
őstag
-
sonaj0203
aktív tag
Köszönöm
A főoldalon, gondolom a tesztek menüpont alatt, a videókártya részlegnél, nos igen ott találtam tesztet.
A gtx 465 szinte végig több játékban is a gtx 460 mögött van.akkor mér több 5-tel a számozása
Kár, hogy a gtx 470-es ebben a tesztben nem szerepel így nehezebb megítélni a lemaradást.
Na mindegy azé köszi -
Vanek Eduard
tag
ha újra feltelepítem, ott lehet bővíteni az openGL bővítményeket, vagy azok csak akkor támogatottak, ha a kártya eleve tudja? Hülye a kérdés, tudom,de az XP alatt futó progik openGL szükséglettel minden kérdés nélkül mentek, a WIN7 alatt pedig nem....
Tehát egy újratelepítés segít, vagy keresni kell egy csak openGL drivert? -
Irvkhf
aktív tag
A kérdő jelet oda is lehet gondolni a végére és úgy voltam vele hogy aki ezt nem tudja az úgy se fogja érteni amit kérdezek és úgy sem fog rá válaszolni. Számomra teljesen egy értelmű volt hogy ez kérdés. Meg itt most nem a nyelvtani helyesség a fontos hanem a tartalom számomra. De írok majd.
-
Irvkhf
aktív tag
Nem a kérdő jelet kell nézni hanem el kell olvasni és máris tudod hogy kérdés volt. Én kérdő jel nélkül is tudom értelmezni és nem a kérdő jelet nézem a mondat végén de ha téged ennyire zavar és ennyire nehéz értelmezned akkor majd írok kérdő jelet is. Chat elni vagy msn ezni nem szoktál és ha nem nagy betűvel kezdik a mondatot vagy nem írnak írás jelet a szöveg végére akkor nem tudod mit jelent.
-
Irvkhf
aktív tag
Ok köszi a segítséget. Gondoltam hogy nem lehet ilyet csinálni csak meg fordult a fejemben hogy talán elméletileg hátha meg lehetne oldani hogy elméletileg hátha lehetne ilyet csinálni és talán csinált már ilyet itt valaki ha meg oldható elméletileg és gondoltam meg kérdezem itt.
-
Realradical
őstag
HD4850-el nekem is így működik pedig. 1280*1024-ben megy a monitorom, ha extendelem az LCD-re ott is annyi a max, fölé nem enged. Lehet nálam van házon belül ezek szerint a zavar, de mind XP-vel mind Win7-el így volt.
szerk: persze váltok az LCD-re és nem extendelek akkor megy a HD felbontás
-
danekdt
csendes tag
-
kiralytom
aktív tag
igen, nekem jelenleg egy codegen van de alig van valami a gépben.
ezt nézegettem. ajánlok érte 3ezret:
http://hardverapro.hu/apro/fsp_bluestorm_400-60thn-p/friss.htmlez a 350es tudtommal egy teljesen megbízható, korrekt kis masina.
és megvenném ezt a VGA-t: http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd4670_512mb_elado_3/friss.html
de igazából eddig (lekopogom) minden gépembe ez a Codegen márka volt, ahogy az ismerőseimnek is (vagy Mercury) és minden zökkenőmentesen ment
-
-
-
-
Pikari
veterán
Tulképp postprocess (motionblur szerűség meg hdr/glow szerűség) aztán fixedfunkciós (nyilván shaderekkel emulált) shadowmap (frame buffer objecttel ha van) + textúratömörítés + vbo ahol lehet, animált cuccok pedig tradícionális opengl pipeline az egész. Meg néhol minimális mennyiségű wireframe.
Na ez úgy 10x újra, mivel előnézeteket is renderel folyamatosan.Ez azt eredményezi hogy az egész cucc helyből leszop a kártyákról kb 50 gigabájtos stream bandwidthet az 1000x700as ablakjában. Lehetséges lenne hogy az extrém memória streamelés nyomja meg ennyire a fogyasztást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest