- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Scholes9 #83587 üzenetére
Én meg inkább valamilyen windows/DDU szarságra gondolnék. kb 1 héten belül te vagy a negyedik kérdező.
És cseréltem VGA-t és nekem is kb. csak az 5-ik/6-ik újraindításra sikerült képet lehelni a monitorra, miközben bebootolt windowsig, de mégse volt kép. (Még jó hogy beállítottam a bejelentkező hangot, így tuti, hogy így volt.)
Pedig DDU-val cseréltem VGA-t. -
varmi2
nagyúr
válasz
Scholes9 #53494 üzenetére
Játékon kívül, az asztalon meg netezés közben hogy 720p, 1080p vagy 1440p a felbontás, az teljesen mindegy. A cpu-t nem terheli jobban, így a programok ugyan olyan sebességgel nyílnak meg. Max a gpu eddigi 1-2% kihasználása felmegy 2-3%ra. De lehet, hogy még ennyire sem lesz látványos a kihasználás növekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest