- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
Sziasztok!
Helyzet a következő: sli-ben használok 2db GTX680-at. Egyik kártyára egy LG monitor van dugva, másikra egy Samsung TV. Külön használom a két megjelenítőt, és csak úgy tudok váltani köztük hogy megnyitom az nvidia vezérlőpultot, és átkapcsolom egyikről a másikra. Létezik erre valami ikonos billentyűkombinációs megoldás vagy bármi egyéb? Azt szeretném kiküszöbölni hogy az utoljára használt megjelenítőt be kelljen kapcsolnom csak azért, hogy legyen kép, tehát tudjam mit csinálok, amíg átváltom a másikra.
-
vakond5
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #60602 üzenetére
Elvileg ma vagy holnap kapok egy zsír új hidat, és visszajelzek majd.
Melyik játékok? Pl Dirt Rally, NFS 2015, NFSMW 12, Mafia 2/3, szóvall kétlem hogy a játékokkal lenne a baj.
-
vakond5
őstag
Sziasztok Urak!
Szereztem egy 2. EVGA 680-at is, hogy SLi-zhessek. Az a bajom hogy villódzik a kép mikor full screenben van a játék. Ha viszont leveszem ablakosba, de átméretezem teljesre, semmi para. Neten utánajártam és mindenhol azt írják hogy az SLi híddal lehet a gond. Próbáltam a kártyákat megcserélni, a hidat minden lehetséges módon feltenni. Ugyanaz a bios van mindkét kártyán.
Kérdésre tudok még szolgáltatni plusz infót a dologról. Elôre is köszi a segítséget
-
vakond5
őstag
válasz
Mordor1488 #17475 üzenetére
Akkor tuti a vga a gyenge. Ha WMP-t mondtál volna, akkor javasoltam volna hogy KMPlayer-t próbáld ki, de így biztos hogy nem bírja a kari
Még annyit, hogy FullHD a moncsi, vagy csak 1680x1050?
-
vakond5
őstag
válasz
Mordor1488 #17473 üzenetére
Milyen lejátszót használsz?
-
-
vakond5
őstag
válasz
mmatthew #17385 üzenetére
Vedd ki at ATi-t, kapcsold be biosban az integráltat (ha egyáltalán be kell), simán indítsd a gépet, és szedd le a drivert, majd tedd vissza a karit, és telepítsd újra a drivert
Egyéni uninstallt válassz, ne expresszt, és törölj mindent!
Sok sikert!
@Apone: szerintem ahogy én írtam, egyszerűbb. Ha nem menne így, akkor a te megoldásodat kell majd megpróbálni
-
vakond5
őstag
válasz
kekkec #17365 üzenetére
Rosszul gondolod
Nekem mikor a drága kis fali 230-as dugasz a földelésen is adott feszültséget(!!!!), szétcsapta 1db 640megás 8800GTS-emet, meg 2db 8800GTX-emet, persze egyik pillanatról a másikra, de nem azonnal, hanem 1-2 hónapra miután megvettem őket (egyik meghalt, jött a következő).
Lényeg a lényeg, sikerült mind a 3 hibás karimat elpasszolni 5k/db áron, ami azért nem rossz.
-
-
vakond5
őstag
válasz
enginev3.0 #17355 üzenetére
-
vakond5
őstag
válasz
enginev3.0 #17351 üzenetére
Maradjon szerintem a 4850, az jónak tűnik
-
vakond5
őstag
válasz
enginev3.0 #17344 üzenetére
A 4 mag valóban sokat számít, viszont így módosítanom kell: 4850/4870-re lesz szükséged
-
vakond5
őstag
válasz
enginev3.0 #17342 üzenetére
Igen, szerintem igen. Lehet különben hogy 4870/90 se ártana
-
vakond5
őstag
válasz
enginev3.0 #17340 üzenetére
CSS-t? 80+ fps-sel? Oda minimum egy 8800GTS fog kelleni, mert anno én azzal verettem, olyan 70-90 fps környékén, ha jól emlékszem.
Javítson ki bárki, ha tévednék
-
vakond5
őstag
válasz
Kvelstadt #17316 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, de aki kicsit is ért a hardveres részhez, annak a "Codegen" szó hallatán egy kellemes vigyor jelenik meg az arcán
Igen, jó tápoknak már van ára. Az a 400-as FSP még mondhatni egy tök átlagos kis cucc. Persze a célnak tökéletesen megfelel
Sok sikert az új táppal, ha meglesz!
-
vakond5
őstag
válasz
Kvelstadt #17299 üzenetére
Egyértelműen túl nagy a terhelés a tápnak, ha módodban áll, próbálj ki, ha nem is nagyobbat, de más márkát.
Nem letolásból mondom, de a magad érdekében takarítsd gyakrabban azt a gépet, mert el se merem képzelni hogy mennyi por lehetett a bordákon, ha 6-7 fokos a hőfok különbség
A hőfokok különben teljesen tökéletesek.
-
vakond5
őstag
Winamp tökéletesen szaggatás nélkül viszi a filmeket, viszont 2 gond van:
-mkv-nál kifagy (lehet egy kódek hiány)
-erős sistergés hallatszik -
vakond5
őstag
Köszönöm Uraim, akkor marad a külső vinyó a tv-be, vagy valami más, mert se nem fogok Win7-re visszamenni, se nem fogok más lejátszót használni
(fent van még Winamp zenélni, megnézem hogy az mit szól a dolgokhoz)
-
vakond5
őstag
Sziasztok!
Problémám a következő: az ATi 5870-emmel, amikor mkv formátumú hd filmet akarok nézni Media Playerben, 157/300, és 600/900-as órajelen ugrál a kártya, ezért szaggat a film. Amint a gpu-z-nek a "felpörgetős animációját" elindítom, hogy 850/1200-ra pörögjön a kártya, egyből megszűnik a szaggatás.
Tudtok valamit javasolni?
-
vakond5
őstag
Akkor felteszem a kérdést mégegyszer: Egészséges-e a vga-t tuningolni miközben fut egy játék, vagy csak az asztalt nézve szép lassan érdemes?
-
vakond5
őstag
Egészséges-e a vga-t tuningolni miközben fut egy játék, vagy csak az asztalt nézve szép lassan érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest