- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Real93 #45523 üzenetére
Már nemcsak lefagy néha, hanem vannak zöld négyzeteim is.
Csináltam róla videót: [link]
Csak a játék elindulásánál csinálja, mindig nagyjából ugyanakkor. Viszont nem minden elindulásnál, hanem kb minden 6-7.-nél.Így már biztos, hogy a VGA rossz, és hogy nem szoftveres probléma? És várható, hogy rövid időn belül rosszabb lesz? Mert attól félek, hogyha így visszaviszem gariztatni, akkor a boltban pont nem fog előjönni a probléma..
-
Kipróbálnám, ha lenne másik. Egyelőre azokat az alkatrészeket cserélgetem, amit egyszerűen meg tudok oldani, mert van itthon másik, de a VGA, proci, alaplap sajnos nem tartozik az egyszerűek közé. De ha a többi jónak bizonyul, akkor kénytelen leszek ezekből is kipróbálni másikat. Az az igazság, hogy eléggé elbizonytalanított az, hogy se Furmark alatt, se a másik játék alatt amivel játszani szoktam, semmi baja nincs.
-
Sziasztok!
Már egy másik topikba leírtam a problémámat, de nem sikerült még megoldást találnunk. Azóta még kipróbáltam pár dolgot, nem lett jobb. Szerintetek lehetséges, hogy a videokárty a hibás? Vagy esetleg van valami ötletetek, hogy mit próbáljak még ki?
-
Sziasztok!
Van egy HP 8540p laptopom, benne egy NVS5100M videokártya. Win8.1 van rajta 332.21-es driver-rel.
A problémám pedig, hogy néha megakad a játék (RACE 07). Szimulátorozni szoktam online, például megyek egy autó mögött 1 másodperccel, jön mondjuk egy fél másodperces akadás, addig nem történik semmi, aztán ugyanott folytatom, csak épp közben az előttem haladó fél másodperccel távolodott (meg mindenki más is természetesen). De vannak kisebb akadások is, amik csak 1-2 tizedmásodpercig tartanak, de volt már 4-5 másodperces is.Hogy lehetne ezt megszüntetni? Az biztos, semmi se melegszik túl, 60 fok alatt van a VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest