- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
válasz
vakond5 #17362 üzenetére
Fánkoltam, nem halt ki a rendszer, igaz 5 fps.
Hallottam olyanról, hogy vissza lehet venni a VGA órajeleiből és esetleg megszünnek a problémák. (ilyen alul tuning, kb. mint prociknál az alulfeszelés)
Annak van értelme, vagy többet árthatok vele mint amennyit használ?
Illetve hogyan lehet így babrálni a VGA-t? -
kekkec
aktív tag
válasz
vakond5 #17360 üzenetére
K. jó.
Egy éve (3 éves) gari lejárta előtt szóltam a tagnak, hogy cserélje ki vagy csináljon velem vmit, erre 1. alkalommal asszondta jó a vga 2. alkalommal, hogy nincs már gariekkor lettem biztos abban, hogy már az eladáskor át lettem b@ffva.
Igazából lecarom, csak ne villogjon, meg ne kúrja szét az új monitoromat, am nem játszok VGA-t igénybe vevő játákokat.
Mi lehet a hibaforrása, vagy én ezt mint user hogy tudnám kideríteni? -
válasz
vakond5 #17317 üzenetére
mondom rémlett valami régről hogy a codegen nemkafa de mit érdekelt engem. akkor raktam össze a gépet és kellett egy ház és gondoltam majd kicserélem benne de még nem jutottam odáig.
na meg azt sem tudtam hogy tényleg ennyire ratyinak számít.
azt hittem azért csak tudja az a dolgát egy darabig ami nem csak egy év. -
válasz
vakond5 #17304 üzenetére
a terhelés maradt. szal lehet inkább a táp döglődik. mert eddig jól ment vele most meg ez lett.
bár a nyáron még nem volt játszva vele mióta ez a nagy meleg volt vagyis nem volt meghajtva a gépbe semmi.egyébként eddig nem porosodott. szétszedtem pár hónappal megvétel után a gépet és tök meglepődtem te tök tiszták voltak a bordák. mióta költöztünk máshol van a gép és szerintem itt kezdett jobban porosodni. de am igen figyelni fogok rá.
egyébként a kártyán alig volt pod. na a procin azon volt. konkrétan miután leemeltem a bordáról még tépni lehetett.
és mindezek ellenére a proci melegedett kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest