- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
-
Ribi
nagyúr
válasz
BeerBier #15112 üzenetére
Az, hogy a csúszka miatt nem tudsz tovább tuningolni.
Nekem nagyon úgy tűnt mintha valami hardveres dologra gondolnál.
Másodszorra már sikerült leírni. Nem sértegetés, csak sokan nem írják le ténylegesen hol akadnak el, csak a már saját gondolataikat vetik "papírra", amiből nem mindig lehet visszafejteni a probléma tényleges mivoltát. -
Ribi
nagyúr
válasz
BeerBier #15105 üzenetére
5670-re gondolsz?
Valószínűleg a jobb GPU-t az 5670-re rakták, a kevésbé jól sikerülteket meg az 5570-re, ahol eleve alacsonyabb órajelen járnak. Memóriának nem sok köze van hozzá, hogy meddig húzható a gpu. Inkább a válogatáson múlik. Amúgy tuning ugyanolyan VGAk között is változó. -
KissLucifer
csendes tag
válasz
BeerBier #14846 üzenetére
A hang az egész egyszerű volt, mert valami kósza gondolattal kipróbáltam a hangfalat úgy ahogy sokáig használtam headsettel összedugva rá meg a telefon, de úgy meg egyáltalán nem volt hang. Így nyissz le csatlakozó, rá egy új és máris lett megint hang ahogy kell
Részben mondjuk már gondoltam erre is, csak a gépből húztam ki és dugtam vissza többször, ezekszerint sikeresen mindig ugyanúgy.Úgyhogy bocsi a fals hiba miatt, de ez így jött ki.
Viszont beszéltem egy emberkével, ő azt tanácsolta, hogy keressek neten Ati HD Audio drivert, mert ő már találkozott hasonló problémával Ati kártyáknál, és ez oldotta meg.
-
Gyufaaa
veterán
-
Lmh
őstag
válasz
BeerBier #12426 üzenetére
Köszönöm
És azt lehet tudni, hogy mitől van a VGA-nál ez a kondi-puposodás/repedés?
Ennél az 1 "toronynál" már elég régóta van, többinél még nem látom repedés nyomát, uh egyelőre hagyom szerintem, pár hónapon belül ugyis tervezem a VGA cseréjét, 9600GT-t már kicsit elavult. Ha tönkremenne, legalább nyugodt szívvel cserélhetem újabbra, elmondhatom, hogy indokolt is a csere, nem csak a teljesítményt hajhászom -
MeroM
senior tag
válasz
BeerBier #10480 üzenetére
lehet h csak az én 260 am volt halott de engem rohadtul idegesített az a hang és nekem akármilyen játékot elindítottam mindig csinálta hát igen tudom h nem egy mai kártya ezért le is cseréltem egy gts450 re lehet szarabb de nem kell rá 2 6 os pin ezáltal kevesebbet eszik és semmiben nincs cicergő hang!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
BeerBier #10477 üzenetére
Hmm. Mint ha a GTX285-nél lettek volna ilyen esetek. Nem esküszöm meg rá. Megpróbálom előkotorni mi volt az.
Asszem meg is van a "kulcsszó"
-
Tubica
senior tag
válasz
BeerBier #10080 üzenetére
Nem sokat konyítok hozzá, de az nem az energia takarékosság miatt van ?
Az én 6850-em is 620/1050-ről leveszi az értékeket 300/300-ra és 0.95V-raTalán ez segít, nem tudom
Üdv. Tubica
ÉN KÉRDEZEM !!!!
Az, hogy az alaplapom ( mint kiderül ) csak 1.1-es PCI-e sínnel rendelkezik, az mennyire fogja vissza a VGA teljesítményét ? Ezért lehet, hogy nem olyan zökkenőmentesek a játékok ? Ha egy olyan alaplapba teszem bele, ami 2.0 vagy nagyobb verziószámmal ellátott PCI-e sínnel rendelkezik, ugrásszerű lesz a teljesítménynövekedés ?
-
béke
aktív tag
válasz
BeerBier #9986 üzenetére
csökkentett mód sikerült leszedni mindent eltávolítottam az eszközkezelőből is a vga-t utána visszaállítási pont és igy sikerült röpke 3óra alatt de vissza jött a kép csak annyi hogy a dirt 3-at 1.5 napja nyomtam fel és a vissz. pont 3napos volt de legalább működik köszi a segítséget ha legközelebb valakinek ilyen gondja van küldjétek hozzám már vágom a folyamatot. köszi Béke.
-
Hunork
veterán
válasz
BeerBier #9905 üzenetére
Üdv!
Nem tudom, mire alapozod, hogy a 9600GT állandó órajelen üzemel. Itt egy teszt, ezen is van Idle és Full load, mely szerint csak visszavesz, ha nincs terhelve: [link]
Ami miatt nem érdemes váltani, hogy a 9800GTX+ egy kategóriával erősebb kártya! (igaz, fogyasztásban is...160W vs. 95W) -
Hunork
veterán
válasz
BeerBier #9900 üzenetére
Üdv!
Természetesen. Alacsonyabb órajel, alacsonyabb ventifordulattal és alacsonyabb fogyasztással jár. Tedd fel, vagy ha megvan, indítsd el a GPU-Z progit, pipáld be a log fájl készítését, és használd a kártyát minden szinten, s utólag megnézheted, hogy mikor, mi, mennyire volt leterhelve, és így "meghajtva".szerk: megelőztek, nem lapozott a böngészőm...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest