Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
válasz
csucsbicep #28833 üzenetére
Kösszenet!
-
netguru10
aktív tag
válasz
csucsbicep #25792 üzenetére
Értem...
És esetleg valami régebbi vga(k)-ból,pl: 5870...GTX460... esetleg cfx-ben vagy sli-ben?
Azzal sem bírna megbírkozni ha 4Gha felett hajtanám a cpu-t? (mert egyenlőre úgy néz ki a dolog,hogy a jövőhéten kapok egy HD5870-et a 4870 helyett!és így kb 35-40k-ból megúsznám a cfx-et,ha azt még elbírná az x6...)
(ha nem,akkor abból inkább veszek mellé fizikára egy GTX550Ti-t vagy GTX460 768mb 192bit-est) -
wutuka
aktív tag
válasz
csucsbicep #25035 üzenetére
Mindíg a legújabb van,tehát a közvetlen előző volt.
Még sosem jártam meg,de most aztán...
Szerinted a BIOS frissítés miatt van a dolog? -
wutuka
aktív tag
válasz
csucsbicep #25029 üzenetére
ASUS oldaláról természetesen a legújabbat!
-
RootRulez
félisten
válasz
csucsbicep #23849 üzenetére
Köszi!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #22914 üzenetére
Azért látom a hozzászólásokból, hogy pl. neked jóval nagyobb tapasztalatod van e téren, úgyhogy köszönöm.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #22912 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy a 6850 megjelenésekor az előző hsz.-emben írtak kb. azonos teljesítményűek voltak, és hagyjuk az "utód" szót ki a buliból, tényleg nem vagyok akkora szakértő, csak segíteni akartam.
-
föccer
nagyúr
válasz
csucsbicep #21273 üzenetére
Köszi, úgy néz ki elsőre kevés infót adtam meg a feladat teljesítéséhez.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
csucsbicep #21260 üzenetére
Köszi szépen. Jelenleg kizártnak tartom, hogy ~60k-t adjak egy vga-ért. Egy i3-2100 fogja kiszolgálni, és nem játszom gpu igényes játékokkal. Jelenleg egy 4850-es radeon teljesít szolgálatot 512 MB fedélzeti memóriával, ami majdnem kiszolgál még ebben a felbontásban is. Max 7770-re fogok váltani. Többet nem fogok rákölteni.
üdv, föccer
-
salgocomp
senior tag
válasz
csucsbicep #20550 üzenetére
Kicsit konkrétabban ?
Megsütni nem akarom. Hány + MHz ami még belefér szerinted ? Tesztelgetni nem akarom, ezért kérdeztem valami hozzáértőt, hogy meddig szokták húzni ezt a kártyát.
-
Geresics
addikt
válasz
csucsbicep #20414 üzenetére
Pesten lehet, hogy van 25-ért, nálunk Pécsett (a világ végén az nagy fővároshoz képest) nincs.
7770-el is ugyan ez a helyzet: 34-35eFt alatt nincs. -
ebegab92
senior tag
válasz
csucsbicep #20414 üzenetére
HD6750-eshez képest egy HD7750-es mekkora ugrás lenne?És egy HD7770-es?
-
Mardel
őstag
válasz
csucsbicep #19740 üzenetére
Köszi, akkor majd holnap meló után hívom ipont.
Mondjuk kétségeim vannak a cserével kapcsolatban, mert augusztus óta nincs náluk raktáron 6850... Ha nincs nekik csere, akkor adnak egy másikat (nem 6850) azon az áron amin vettem?Ha mondjuk nem szeretnék heteket várni rá, és inkább vennék rá egy másik hűtőt, tudtok ajánlani valamit, nem túl drágán? Tuningot is bírja, ha már cserélek, akkor legyen tuning is. (pl. gyári 775/1000-ről 925/1125-re)
-
joysefke
veterán
válasz
csucsbicep #19691 üzenetére
7770 elég full HD-ra, max részletességgel de élsimítás nélkül?
(különösen GPU gyilkos effektek kikapcsolásával persze)J.
-
Tarill
őstag
válasz
csucsbicep #19670 üzenetére
rendben köszi srácok elég lesz bőven a sima is
-
Tarill
őstag
válasz
csucsbicep #19666 üzenetére
szóval akkor a ref és az oc között annyi a különbség hogy a gyárba felhúzták kicsit az órajelet azt kalap? azt hittem valami kisebb módosításokat csinálnak hogy tuti legyen a dolog
-
Tarill
őstag
válasz
csucsbicep #19664 üzenetére
és 7870 vagy 7870 OC? 2ezerrel lenne drágább az OC. de attól h túlvan húzva gyárilag az élettartama nem kevesebb mint egy a referenciának? vagy úgy is van kialakítva h bírja az oc-t hosszú távon?
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #19617 üzenetére
Én elfogadom, ha te mást gondolsz, de nem a te stílusodban.
Bocsánat..
Ha van belőle sok, akkor nyugodtan sorold.
Hadd ne.
Te állítottad, hogy a Phenom X4 3,6-on mindenre elég. Nos, nem.
Akkor ezek szerint tévedtem, de nekem elég volt és egy GPU nem csak akkor van 100%-on ha azt írja ki ugyanis, ha a felbontást növeled akkor csökken a kihazsnáltság mégis egyre jobban szaggat.
Ha a játék frankón játszható de nincs kihasználva a kártya 100%-an akkor még elég és teljesen felesleges több pénzt költenie rá, márpedig azzal a fenommal nem lesz gondja és semmi sem fog beszaggatni nála ezt garantálom. Ha inkább vesz egy jó hűtőt és megrántja 4GHz+-ra akor meg aztán csendes is lesz a gépe és tényleg bivaly.
Ergó nem kell másik processzort vennie.
És az FX-et tényleg hagyjuk fenomról arra váltani az BMW után skoda.
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #19612 üzenetére
Gondltam, hogy valami ilyesmi lesz, hogy nem is vagyok rá kiváncsi, meg hagyjuk egymást.
Nyílván nem minden játékhoz kell ugyanakkora processzor, de nem is ez a lényeg és aki nem gyépés annak ez egyértelmű.Duma az van mindenkinél..
Azzal, hogy ilyen stílusban írok az a célom, hogy kissé nyomatékos legyen és mint látható működik is.
Ahogy látom nem én vagyok az aki nem hajlandó elfogadni azt, ha valaki nem ugyanazt gondolja egy adott dolgról mint a másik. CSak az a gáz, hogy én vagyok az egyetlen aki hajlandó kiálni az igazáért, ellenben ti semmit értelmeset nem vagytok képesek írni, ha valami nem tetszik, csak azt, hogy "akkor ne szólj hozzám".
Így is lehet oké, de ne is kezdj arénázni, ha legközelebb rámutatok valamelyik baromságodra, hogy téves, mert van belőle sok.
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #19608 üzenetére
henom II X4 is nagyon jó proci, de egy csúcskategóriás videokártya mellé kevés.
Jól meghúzva nem hiszem, hogy kevés lenne, ha igen akkor az FX főleg....
Ezt meg, hogy az összes AMD kártya laggol fejezd már be, mert már kismillió 65ször leírtad, nem vagyunk rá kíváncsiak.
Én meg a te fals megoldásaidra nem vagyok kiváncsi, de ez nem így működik. Tényeket példákat soroltam, de itt be ott ki. Ha annyira szereted az AMD-t csókolgasd őket, de ez semmin sem változtat
Nem tudom ki vagy te itt, de vegyél vissza a stílusodból, senki sem beszél veled lekezelően, te meg azt teszed.
Ha valakinek leírom háromszor ugyanazt és nem érti meg, azt lekezelem. Az nem érv, hogy "mert nem".
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #19552 üzenetére
Próbáltam FX-et, ráadásul ott van a bacsis tesztje is, azok a processzorok semmik, az AMD szégyenei és azért nem használják a fenomot, mert ti itt arénáztok, hogy "uristen mekkora processzorlimited lesz" csakhogy ez baromság és az igaz, hogy egy FX-el tényleg processzorlimitje lenne..
Beleverték az emberekbe, hogy csak intellel lehet játszani, de én 4 magos 4GHz-es fenomot cseréltem intelre és semmi értelme nem volt még 460SLI-vel sem.
A processzor csak szotyizott és teljesen értelmetlenül volt a gépben, ezért is adtam el. És ez még csak nem is szendri birdzs meg mittudom én milyen baromság volt, hanme 1366-os 920-as.
Ajánlottad neki, azt a szerencsétlen bulldózert amivel csakis vissza lépne a mostanihoz képest, mert gyengébb, mint a phenom II. Te egy gyengébb processzort ajánlottál a mostaninál
Ti 6850-el próbáltátok oké, de a nagyobb felbontásra, AA-ra és így tovább nem kell erősebb processzor, szóval akármilyen kártyát is pakolsz mellé, elég lesz.
Nyugodtan megveheti a srác a 670-et és a processzorra nem kell költenie feleslegesen.
-
fbeni91
tag
válasz
csucsbicep #19534 üzenetére
Íme egy videó, amit csináltam a produkcióról. A gépben semmi változtatás nincs a két kártya betétele és kivétele között, és nem is nyomogatom a reset gombot, hanem egyszerűen újraindul, ahogy berakom az új kártyát. Nem tudom mi lehet ez??!!
http://www.youtube.com/watch?v=9E8m9fjOnts
valaki valami otlet?? S.O.S !! koszi! :S :S
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #19530 üzenetére
Ne na szórakoztassál már, hogy egy gyenge sok magos processzort ajánlasz játékra.
Azok az FX-ek szánalmason gyengén teljesítenek még a phenomokhoz képest is. A 4 magos 3.6GHz-es éppen picit erősebb, mint egy 2 magos phenom II 4GHz-en, ha nem tudja az adott program kihasználni hatékonyan a 4 magot, akkor pláne. Annyira gyengég a magjaik az FX-eknek, hogy 1-2 szálas programokban, semmire sem jók, még a cerka g530 is fényévekkel többet ér.
Ha azt a phenom 2-est megrántja csak 3.6GHz-re bármire elég lesz, bármire.
Csupii
Eszedbe ne jusson ezüstpasztát kérni, inkább úgy kérd, hogy Arctic MX-2..
-
válasz
Inkább egy tesztet linkelj, hogy mennyivel gyorsann a 965-nél, mert szerintem nem biztos, hogy megéri a csere. Főleg FullHD felett.
-
CoronitaA
csendes tag
válasz
betudnád nekem linkelni pontosan ha megkérlek
+ Lapot kéne hozzá cserélnem?
De úgyemlékszem úgyvettem hogy majd a bulldozereket is bírja -
CoronitaA
csendes tag
válasz
csucsbicep #19528 üzenetére
Melyik lenne az a proci amivel már jó lenne ?
-
mgm81
aktív tag
válasz
csucsbicep #19443 üzenetére
Köszi a bizalmad.
Lehet megpróbálom. -
mgm81
aktív tag
válasz
csucsbicep #19440 üzenetére
Köszi.
Azért jó volna ha szakember csinálná nem? -
PeeterssoN
őstag
válasz
csucsbicep #19276 üzenetére
Köszöntem!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
csucsbicep #19273 üzenetére
G850 proci, 2x2GB ddr3 1333MHz Ram mellé.
Igazából tervezem van i3 vagy i5 beszerzését.
Egyébként nem szükséges a legújabb vga, úgyis használtan vennék. Lényeg megérje lecserélni, full hd nem számít.
Táp: 650 os 80+ Be Quiet -
törölt tag
válasz
csucsbicep #19256 üzenetére
Az tény, hogy nekem is AMD kártyával volt több gondom.
Amikor ilyen laggolással volt dolgom, általában akkor történt, amikor a VGA energiagazdálkodása ide-oda állítgatta a GPU órajelét. S ez mind AMD és NV kártyán is előfordult. De az NV-vel sokkal kevesebb gond adódott. -
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #19221 üzenetére
Azok tényleg mostanság halnak sorra. Kollégámnak is 1-2 hete.
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #19221 üzenetére
Igaz, de ha rendesen meg van csinálva, akkor esélyes, hogy még használható lezs egy darabig.
Amúgy a hűtőn műlik minden, ha egy ilyen kártyára ráraksz valami komoly hűtőt, akkor évekig is elmegy, de az azt jelenti, hogy 50C°felett nem járhat... De tényleg működik.
Nekem is 8800GT-m van, túl van már egy 1 reflo-n, egy újragolyózáson, majd még 2 reflow-n, viszont kapott egy mono plus-t és már majdnem 2 hónapja megy,,
(#19217) agressiv: 8800GT-t nem ajánlanék, mert sorra halnak meg.
Igaz, de nincs más ilyen áron, ilyen teljesítményben.
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #19203 üzenetére
A csíkozás az esetek 99%-ban nem VRAM hiba, hanem a GPU és ram közötti kontakthiba, amit egy reflow megoldhat. Ha nem tart sokáig, akkor maga a lapka és a hordozója között van kontaktprobléma, amit ideiglenesen megoldott a melegítés, viszont egy picit hosszabban tartó melegítés még azt is megoldhatja.
Ha VRAM hibás, nem kontaktos, akkor nem ismétlődő hibák jelennek meg, hanem teljesen renszertelenül lesz szemetes a kép és a kettő nem ugyanaz, de az esetek nagyonnagy részében már indul a kártya és semmi sem segít rajta.
Szinte mindíg vram hibát mondasz és szinte mindíg tévedsz, mert a leírtak nem vram hibára utalnak.
Csak ezt szerettem volna, tisztázni
-
Chosen
addikt
válasz
csucsbicep #19203 üzenetére
Értem.
Másik hiba amiben viszont abszolút tanácstalan vagyok. Adott ugyanez a gép. EP35-DS3, E7200, 4GB Geil DDR2, Corsair VX450, HD322HJ és a hibát produkáló HD 4850.
A következőt csinálta a csíkozáson kívül. Játékok vagy youtube videó alatt a kép ki-be kapcsolt, tehát játék- fekete képernyő - játék és ez változó időközben. Van hogy több mp egy fekete rész, van, hogy csak egy pillanat. Furmark alatt hibátlan. Gyengébb játékok alatt nem jött elő. De pl egy FEAR 1 már produkálta ~30-60perc játék után.
Kísérletek a javításra: Driverek garmadának próbája, hűtés megtámogatása 1600rpm-es 12-es ventivel, Win7 teljes reinstall, VGA cseréje zsír új HD 6850-re. És semmi, még mindig csinálja, de nagyon váltózó mikor milyen intenzitással.
Itt mi lehet a probléma?
-
Chosen
addikt
válasz
csucsbicep #19160 üzenetére
Köszi a választ. Mi van akkor ha egy ismerősöm HD 4850-e (gyári Sapphire) Auras Fridge-el már egyszer dobott memória hibát, de olyan szinten, hogy bios-ban is csíkozott, viszont 2 napja a saját gépemben hibátlan volt Heaven, Dirt 2 alatt? Előjöhet újra a hiba? Vagy csak szerencse volt, hogy nálam jól működött, de egyébként valamelyik modulnak annyi?
-
ebegab92
senior tag
válasz
csucsbicep #19178 üzenetére
Nem is akarom süttetni tovább,mert mint említettem,már volt.Csak ezt az ellenállós dolgot szeretném jobban megismerni
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
válasz
Most elvileg vagy régebbi drivert rakott fel, vagy leszedte úgy ahogy van...de megoldódott egyenlőre...köszi!
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #19174 üzenetére
Ok, köszi.
-
Repsol600
addikt
válasz
Igen ref hűtős.
Az az volt fúrcsa hogy 10-12fok eltérés van a kártya hőfokai között, ha mind a 3 80 fok körűl lenne akkor nem is írtam volna.
-
Hege1234
addikt
válasz
ugyan ezt a csikozást oldottam meg pár napja csak
bejött egy kékhalál 3 óra játék után és utánna netezés közben fagyott be
csak utánna helyreállította magát csak azt töltötte be amikor még nem állítgattam át az órajeleket ezért akarom a bios -ban átállítani csak nem találtam hozzá friss leirást (csak 2003-2005 ös írásokat)viszont most már bármilyen nvidia drivert felrakok (akkor is ha csak a grafikus illesztőprogramot) ilyen szineket kapok és ez csak akkor javul meg ha letörlöm
-
DonThomasino
veterán
válasz
csucsbicep #19168 üzenetére
1GB os 7850 et érdemes venni?
(sztem nem)
7850 vagy GTX570? -
khrissz
csendes tag
válasz
hogy lehet a gpu órajelét vissza venni?
-
Troll56
tag
válasz
csucsbicep #19127 üzenetére
egy táp amivel nincs bajom 420w sajnos neve nincs
de nem akarom tönkretenni ezért gondoltam hogy külön egy hkc mehetne a vga gond nélkül az ugyis csak a vganak ad áramot
-
pnagy7
aktív tag
válasz
csucsbicep #19033 üzenetére
igazság szerint pénz szűke miatt gondolkozok 6870 helyett 4890be.
A gépem eddig.
alap: asrock a55 pro3
proci: AMD Athlon II X4 641
ram: kingston 2x4gb 1600mhz
táp : CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
Monitor: benq gl2055 -
törölt tag
válasz
csucsbicep #19018 üzenetére
Vizezve lesz, annyi fesszel már illene tudni neki többet is.
Amúgy leveszi a feszültséget is, ha jól olvasom, szóval az se gáz, mert nem azon pörög végig.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #19016 üzenetére
Ok köszi. Remélem az 1000/5000-ret megfutja, annyit minimum tudnia kell, de inkább többet.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #18995 üzenetére
Ez miatt kérdem amúgy, a hűtés még nem is érdekel, mert cserés lesz, de a PowerPlay micsoda?
[link]Ettől függetlenül nem éri meg a többletet a Sapphire, ez tény, csak gondoltam megkérdem akkor ez mi.
-
János000
csendes tag
válasz
csucsbicep #18995 üzenetére
Köszi a választ.
A grafikus mag halt meg vagy esetleg a ramok a kártyán?
Amikor kiveszem az s3 trio karit és csak simán a 4770-el indítom a gépet akkor is elindul a gép viszont semmi csippanás. Sem a rövid sem az 1 hosszú 3 rövid nem hallható.
Ja és melegszik a kártya. Mint ha működne. -
ReKzZz
tag
válasz
csucsbicep #18977 üzenetére
Értettem!
Köszönöm! -
G@ß!
őstag
válasz
csucsbicep #18984 üzenetére
Gari már nincs rajta, akkor kuka?
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #18982 üzenetére
Jó, akkor max 1-2 tesztig majd használom 6970-ként, utánna pedig visszaállítom.
Olvastam is hogy 6970-ként jóval többet eszik a teljesítmény növekedéshez képest. Az a pár fps meg nem ér annyit. -
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #18979 üzenetére
Ez egy MSI ref. kártya. Elvileg ennek bírnia kell hosszú távon is nem?
-
ReKzZz
tag
válasz
csucsbicep #18974 üzenetére
De mondjuk egy 1680*1050be vagy inkabb 1920*1080ba high grafon?
es termeszetesen multiba nyomnam
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #18883 üzenetére
Nálam a 3DMark06 a mai napig bármilyen OC-s kártyát kifagyaszt (ha sok neki persze), mégha a játékok mennek is rendesen, isten tudja miért. Ha az végigmegy 5x akkor stabil a kártya, mégha 25%-ra is használja ki a SM2.0-nál
-
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #18879 üzenetére
Oké megnézem! Biztos akarok lenni az online csatákban
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #18879 üzenetére
Az sem az igazi. BF3 hamarabb fagy. Egyebkent nem is tudok jobbat stabilitisra. Pedig jo lenne valami szintetikus, ami megy magatol.
LP2-ben van repeat benchmark?
-
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #18874 üzenetére
Stabilitásra igen. Köszönöm!
-
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #18872 üzenetére
Igen!
Plussz egy a ráadás!
Szerk:
Mondjatok valami tuti jó benchmarkot legyetek szívesekOlyat ami ingyenes!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
csucsbicep #18693 üzenetére
A mostani az első komolyabb Inteles rendszerem. AMD vonalon kipróbáltam szerintem minden lehetőséget. Semmi hátrányom nem származott belőle. Lehetett az akármilyen kombináció. A kollégánál pedig a Tápegység volt a ludas.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
csucsbicep #18691 üzenetére
Mi? Ha többkártyás rendszert építesz esetleg.
-
Rusko
csendes tag
válasz
csucsbicep #18656 üzenetére
Kellene, ez tény. Egyelőre én annak is örülnék, ha közepes grafon, lag nélkül elmenne. Ehhez meg egy vga csere, 4giga ram már elég lenne... vagy nem.
-
Rusko
csendes tag
válasz
csucsbicep #18654 üzenetére
Már kezdtem frusztrált lenni.
Ram az nem téma, azt mindeképp akartam bővíteni, egyedül a proci amihez már nem tudok hozzányúlni, új konfigot meg semmiképp nem akarok venni. 1-2 játékkal szoktam max gamelni, nagyon kevés olyan játék van, ami le tud kötni. Jelenleg a GTA IV-hez kéne egy jobb kari, a mostani 3850 már nagyon kevés, ráadásul 256 megás...
-
execute93
őstag
válasz
csucsbicep #18596 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Kártya hőmérséklete tökéletes. Megpróbálom ezt a Vram-ot. -
bandi0000
nagyúr
válasz
csucsbicep #18219 üzenetére
Köszönöm, nem én akartam csak eladtam egy VGA-t és irt a gyerek hogy nem indul én meg megijedtem hogy elcseszte a táppal vagy valami de végül is kipróbálta másik gépen és ott működött
-
madmaxxx
senior tag
válasz
csucsbicep #18169 üzenetére
Kb. hány százalékkal erősebb?
-
regener
veterán
válasz
csucsbicep #17940 üzenetére
Még garis egy sráchoz idefent, úgyhogy csere vagy pénzvissza lesz.
Köszi mind a kettőtöknek. -
törölt tag
válasz
csucsbicep #17253 üzenetére
Ki próbáltam másik gépbe, nem ment.
Kipróbáltam mind a 2 csatlakozót a hátulján, nem ment.
Máshonnétt adtam neki tpt, nem ment.
Ma reggel összeraktam, azóta hibátlanul megy -
törölt tag
válasz
csucsbicep #17245 üzenetére
ugyan ez a jelenség ott is.
-
SebajTobias
tag
válasz
csucsbicep #17017 üzenetére
Igen Ref hűtős a kártya. Az nem olyan jó?
-
SebajTobias
tag
válasz
csucsbicep #17017 üzenetére
Hát tudom, már agyalok egy út házon, ez most kényszer megoldás. Meg nem is nagyon férek benne :-)
Megoldódott a probléma!!
Felraktam az új Crystal drivert, és elhalkult. Most 73 Fok és 2400 RPM.
Most nagyon nyugiba van, remélem marad is.
Köszi a segítséget, kicsit korán pánikoltam :-) -
Boogie33
senior tag
válasz
csucsbicep #17000 üzenetére
A felbontás 1920x1200 . Milyen proci kéne alá ?
-
pnagy7
aktív tag
válasz
csucsbicep #16994 üzenetére
jobban lenne egy 651k? az 3.00ghz es +5000Ft megéri jobban vagy inkább a másik?
-
pnagy7
aktív tag
válasz
csucsbicep #16989 üzenetére
értem. jelen esetben én teljesen új kártyaként fogom venni, 2-3év garanciával. ipon.hu-n a legolcsóbb ebből a powercolor
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #16913 üzenetére
Vannak problémáik az NVIDIA kártyáknak nem is kicsik, tele van a TDR topik. Nem vagyok fan, csak jobb velük játszani.
Lehet, hogy annyi a sztori, hogy nem ugyanazokkal a játékokkal játszunk, ugyanis nem minden játékban jelentkeznek a problémák, de nem is olyan régen részletesen leírtam egy emberkének, hogy melyik játékkal mi is volt a probléma az AMD kártyákkal.
-
Alister71
nagyúr
válasz
csucsbicep #16905 üzenetére
Mint ahogy másnál se.
-
gamer17
csendes tag
válasz
csucsbicep #16826 üzenetére
Több drivert , még Windows is újra lett rakva. Szerintetek hardveres hiba lehet?
-
kenwood3
addikt
válasz
csucsbicep #16813 üzenetére
mint ahogy írtam én is azt használok jelenleg
-
Gyufaaa
veterán
válasz
csucsbicep #16674 üzenetére
A sárga RCA is a video jelet viszi. Azt pedig olcsón lehet kapni "km" hosszakban. Csak a végére kell tenned egy rca s-video átalakítót. Ez is párszáz forint. A TV-n nincs Scart csatlakozó?
-
Apone33
őstag
válasz
csucsbicep #16674 üzenetére
Közelebb kell vinni az egyiket, vagy hosszú kábel kell.
-
Apone33
őstag
válasz
csucsbicep #16672 üzenetére
Létezik ilyen átalakító, én anno ilyennel csináltam.
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #16369 üzenetére
A másik összeállítással is lehet baj, mint a régebbi intel chipset és az 5000-es széria nem tetszése..
-
szcsaba1994
tag
válasz
csucsbicep #16375 üzenetére
700/1000 elég lesz?
-
szcsaba1994
tag
válasz
csucsbicep #16373 üzenetére
his hd 5770
http://www.vgadownload.com/wp-content/uploads/2010/01/HIS-H577FM1GD-Radeon-HD-5770.jpg -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #16363 üzenetére
Igen, mert sajnos panaszkodni jobban szeretnek az emberek, mint élvezni a hardverüket.
1 hónapig volt 7970 CF-em. Semmi gond nem volt vele.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #16359 üzenetére
Nincs ott semmilyen bug. Aki nem cserélgeti hetente a drivereket, azoknak semmi bajuk vele.
-
Mozso26
senior tag
válasz
csucsbicep #16359 üzenetére
Milyen bugok?
-
Silentfrog
veterán
válasz
csucsbicep #16305 üzenetére
Meglehet,hogy ujra kellene húznom az op.rendszert utána probálkozni,elég elgyötört már szegény
-
Silentfrog
veterán
válasz
csucsbicep #16293 üzenetére
Nah sikerült lemérnem a dolgokat.
Mint mondottam hd 5830 kártyám van
Idle modba 1.163 volt a feszültség. A trixx sajnos továbbra sem engedi 0.95voltnál tovább csökkenteni a feszültséget,de igy is 10 wattal beéri kevesebbel a kártya idle modban.
Terhelve még nem volt erőm kiimérni milyen feszültségen stabil még a rendszer. -
Silentfrog
veterán
válasz
csucsbicep #16293 üzenetére
Fórumozok ha kimértem a fogyasztásokat!
-
Silentfrog
veterán
válasz
csucsbicep #16283 üzenetére
Amikor megvettem a kártyám még nem tudta a trixx csökkenteni a feszültséget a kártyámon az a 4.1 verzió volt de most van új 4.3 és ezzel már csak a kártya szab határt a csökkentésnek!Idle fogyasztást akarok csökkenteni,majd csinálok profilt ,hogy terhelve menjen ugy ahogy akar.
-
satee76
aktív tag
válasz
csucsbicep #16260 üzenetére
köszi ! Követtem amit mondtál, újrapasztáztam, és 30 perc furmark után 91 fok. Alap 71 fok . ÉS NEM FAGY !!!!
Köszi
-
satee76
aktív tag
válasz
nem de ha ma hazaerek az lesz az elso. 1 eve pasztaztam at, most csak atkentem a fent levo reteget.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Én gyanitom hogy nem..Az eléggé tré lenne ha nem mert 4-5 ilyen probálkozás után búcsút inthet a kártyának.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
csucsbicep #16217 üzenetére
Köszönöm. Igazad van.
Létezik olyan lap amiben a gtx 260 és a gtx 460 kártyákat együtt tudnám használni? -
Sixty21
aktív tag
válasz
csucsbicep #16211 üzenetére
Akkor jó mert elméletileg a 460 gtx- el proci limitem volt azt írták itt a fórumon
-
DonThomasino
veterán
válasz
csucsbicep #16165 üzenetére
Akkor sima, azért levettem, a ház oldalát a biztonság kedvéért.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
csucsbicep #16125 üzenetére
Milyen programot ajánlasz?
-
hossszú
őstag
válasz
csucsbicep #16013 üzenetére
Ja, hogy ilyen topik is van
átköltözöm oda.
-
88Prot
tag
válasz
csucsbicep #15939 üzenetére
Igen pont cigizés özbe agyaltam hogy
képzeld el a régi középkori kínzások egyvelegét na azt érzi a karid mikor futtatod furmarkot
mikor játszol csak pár kombót kap
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- RAM topik
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Gurulunk, WAZE?!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- LED / LCD TV topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest