- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Visszaadtam tegnap a kártyát
Egy RX480-ról szeretnék feljebb lépni, nem mentem bele hogy mi az amit még kimaxolna a laptopom (lásd adatlapomon). De egy 3050 olyan 190-200k körül van, az 1080 meg lejött már 160-170 környékére miközben teljesítményben meg bőven jobb. Gari nincs, ez tény.
-
Wyll
őstag
válasz
-Faceless- #81465 üzenetére
Az eladó bányászott vele egy hónapot, ezt meg is mondta előre, szóval nem titok, de nem őrült bios-hákolós módon csinálta, hanem "normálisan", felelősen. Egy hét próbagarit adott rá (tegnaptól).
Én haloványan a visszaadás felé hajlok, és ha jól értem akkor Faceless is, hiszen jobb félni.
A kérdés hogy teszteljem-e és az alapján döntsek, vagy egyből vissza..
Nem tudom számít-e bármit, hogy nem PC-ben használnám, hanem laptop mellé eGPU-ban, és kizárólag Fortnite-ra kell. -
Wyll
őstag
Sziasztok
Vettem tegnap este egy használt PNY GTX 1080-at innen HA-ról.
Hazaérve és átvizsgálva megláttam, hogy valamilyen folyadék van a nyákon, aminek ráadásul Jägermeister(!!) (vagy valamilyen kräuter-keserű) szaga van:
[kép] [kép] [kép] [kép]Be sem kapcsoltam, jeleztem az eladónak, aki nagyon normális, írta hogy szerinte ez valószínűleg a thermal pad-ekből származó olajos szivárgás, "izzadás", le kell törölni és nem okoz gondot, de szívesen vissza is veszi ha szeretném. Utánanézve tényleg létezik ilyen.
Mit gondoltok erről? Ti visszaadnátok?
-
Wyll
őstag
válasz
TTomax #70337 üzenetére
Nem volt kéznél átalakító, így egy új tápegység lett a megoldás. (700W-os Chieftec volt a boltban, ami 2x8p-s volt.) Nem volt már időm boltba szaladgálva próbálkozni.
Pedig sosem volt Seasonic tápegységem, és valószínűleg nem is lesz.
De ez így megy vissza sajnos az eladónak.
Azért köszi!
-
Wyll
őstag
Sziaszok
Lehetséges az, hogy ha a 2x8pin tápcsatlakozójú VGA-t (R9 280X) az 520W-os Seasonic tápegységem 1x8pin + 1x6pin PCIE csatlakozóival tápolom meg, mivel nincs több, akkor a VGA meg se mukkanjon?
Csak azért gondoltam, mert a kártya olyan 250-300 wattos, és a 6pin-es tápcsati elvileg 75W-ot tud adni, a 8pin-es 150W-ot, és az alaplapi PCIE csatlakozó megint 75W-ot. Az összesen 300W, aminek elvileg elégnek kéne lennie...
De akkor ne reménykedjek?
-
Wyll
őstag
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdésem volna: a GeForce GTS 450 -ről ugye jól sejtem, hogy nem túl combos videókártya?!
Viszont: a kérdéses gépet, amiben van, elsősorban építészeti tervezésre használja a gazdája, méghozzá ArchiCAD-del. A fő kérdésem az, hogy az említett program a 3D-s (és esetlegesen egyéb) megjelenítésekhez ki tudja-e használni az említett videókártyát?
(Az a panasz a gépre, hogy lassú... pedig i5-2500-as gép, 8GB rammal, SSD-vel, meg minden...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest