Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• golyani

őstag

Üdv!

Sapphire Pulse RX 6700XT egy R9 380 Nitrot vált. Az R9 (6+6 csati TDP 190W tpu szerint) egy PCIE kábelről volt etetve. Mehet az 6700XT (6+8 csati 230W) is így, vagy indokolt a külön kábel?
    Táp: Corsair CX650M

Érdekesség: Sapphire oldalán 2 SKU van 11306-02-20G és -05-20G. Ami jött az -09-20G, de erről az internet kb nem tud semmit :DDD . Külföldi boltban Pulse V2 néven fut, gyári képekhez képest annyit difit látok, hogy szögletes a ventilátor lapátja, nem íves.

• golyani

őstag

válasz codec #45617 üzenetére

hát ez szomorú, főleg, hogy már a garanciám is lejárt. De azért az fura, hogy játék alatt, ami lényegében a teljes VRAM-ot elhasználja, nem jön elő. Illetve, hogy kikapcs gombra sem reagál.

• golyani

őstag

Üdv!

Nevem mellett található konfiggal lenne problémám és első tippem a VGA, így rákérdezek, hátha találkozott már valaki hasonlóval, vagy tudja a megoldást. Tünetek:

- úgy hagytam a gépet aztán mikor pár óra után ránéztem fekete képernyő fogadott, nem reagált semmire, bekapcsoló gombos win leállításra sem ( ez volt kb 2-3 hete)
    - újraindítás után minden villogott összevissza biosnál fehéren, win töltésnél kéken. monitort átdugtam az alaplapra, kivettem a kártyát így minden normális volt.
    - visszaraktam a kártyát akkor minden normális volt, ámde böngészés közben függőleges csíkos lett a kép.
    - egyik haverom gépébe kipróbáltuk a kártyát, ott volt kép de volt benne 3-4 vastagabb csík( mintha szúnyogháló csíkok lettek volna, újraindítás után minden normális volt játék is futott (GTA)
    - hazajöttem beraktam a kártyát felraktam egy újabb drivert utána minden rendben volt. AC Black flag, Unity elindult, BF1942 elindult, minden működött rendben.
    - ma böngészés közben megint előjött a csíkos jelenet, újraindítottam, majd egy fél óra múlva zenehallgatás közben fekete képernyő és megakadó zene. újraindítottam, majd eltettem alvóba a gépet, 2 óra elteltével amikor hazaértem fekete képernyő fogadott és semmire nem reagálás. De a tableten wifin keresztül tudtam filmet lejátszani a gépre kötött mobilHDD-ról, ezzel kizárnám az alaplap hibát, de nem értem , hogy akkor miért nem reagál semmire.
    - Aida stabilitás teszt futtatása közben is minden rendben működik.
    - hőfok VGA-nál netezés közben 40-45, játék alatt 70-80°C

Most DVI-DSUB átalakítóval dugtam rá a monitort, most még nem jelentkezett a hiba.

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák