- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
Üdv!
Sapphire Pulse RX 6700XT egy R9 380 Nitrot vált. Az R9 (6+6 csati TDP 190W tpu szerint) egy PCIE kábelről volt etetve. Mehet az 6700XT (6+8 csati 230W) is így, vagy indokolt a külön kábel?
Táp: Corsair CX650MÉrdekesség: Sapphire oldalán 2 SKU van 11306-02-20G és -05-20G. Ami jött az -09-20G, de erről az internet kb nem tud semmit
. Külföldi boltban Pulse V2 néven fut, gyári képekhez képest annyit difit látok, hogy szögletes a ventilátor lapátja, nem íves.
-
golyani
őstag
Üdv!
Nevem mellett található konfiggal lenne problémám és első tippem a VGA, így rákérdezek, hátha találkozott már valaki hasonlóval, vagy tudja a megoldást. Tünetek:
- úgy hagytam a gépet aztán mikor pár óra után ránéztem fekete képernyő fogadott, nem reagált semmire, bekapcsoló gombos win leállításra sem ( ez volt kb 2-3 hete)
- újraindítás után minden villogott összevissza biosnál fehéren, win töltésnél kéken. monitort átdugtam az alaplapra, kivettem a kártyát így minden normális volt.
- visszaraktam a kártyát akkor minden normális volt, ámde böngészés közben függőleges csíkos lett a kép.
- egyik haverom gépébe kipróbáltuk a kártyát, ott volt kép de volt benne 3-4 vastagabb csík( mintha szúnyogháló csíkok lettek volna, újraindítás után minden normális volt játék is futott (GTA)
- hazajöttem beraktam a kártyát felraktam egy újabb drivert utána minden rendben volt. AC Black flag, Unity elindult, BF1942 elindult, minden működött rendben.
- ma böngészés közben megint előjött a csíkos jelenet, újraindítottam, majd egy fél óra múlva zenehallgatás közben fekete képernyő és megakadó zene. újraindítottam, majd eltettem alvóba a gépet, 2 óra elteltével amikor hazaértem fekete képernyő fogadott és semmire nem reagálás. De a tableten wifin keresztül tudtam filmet lejátszani a gépre kötött mobilHDD-ról, ezzel kizárnám az alaplap hibát, de nem értem , hogy akkor miért nem reagál semmire.
- Aida stabilitás teszt futtatása közben is minden rendben működik.
- hőfok VGA-nál netezés közben 40-45, játék alatt 70-80°CMost DVI-DSUB átalakítóval dugtam rá a monitort, most még nem jelentkezett a hiba.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest