- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebell
senior tag
Köszönöma segítséget.
kenand & bobalazs 3.0-val Próbáltam, 2.0-ra már nem gondoltam.
már annyi mindennel próbálkoztam, h nem akarom többször ki be pakolni a kártyákat.
Össze rakok vmi LGA1200 konfigot és abban meglátjuk h muzsikál majd -
Rebell
senior tag
Persze megértem a szkeptimizmusod, de hogyha 1660 megy a lapban, akkor az RTX 3050 miért ne.
Akkor marad az alaplap és Proci Upgrade, legalább meg is lesz hajtva, a Z77 meg marad tarcsiban.Igazából nem volt eddig gond az I7 2600k-val, Overclockolva szépen teljesít még most is.
-
Rebell
senior tag
Sziasztok,
hozzáértő segitségre lenne szükségem.
MA vettem 1 RTX 3050 (Msi Gaming 8gb) videokártyát. (GTX 960 4gb vált le)2gépben próbáltam, az egyik egy 1. Asrock Z77Pro 4 alaplap. ebben nem ad képet a kártya.
A másik 2 Asus B150M-A , ebben viszont ad képet.Hogyan tudnám rá venni az 1es gépet Z77pro4 hogy legyen kép induláskor? (hogyha vissza teszema régi MSI GTX 960 4gbkártyát, akkor simán felismeri és feláll a gép is)
a 2ik gépben még gyengébb táp van, de mégis indul..
minden segítséget szivesen veszek.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest