- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
Sziasztok! Van egy gigabyte 6850-es kártyám amit egy samsung tv-hez szeretnék csatlakoztatni hdmi kábellel, de nem igazán akar rendesen működni. Képet csak addig ad, amíg el nem kapcsolok a tévéről (van rajta egy beltéri is) visszarakva már nem ad ki jelet a kártya. Ugyan ez a helyzet, ha a gép lemegy energiatakarékos módba. Próbáltam drivereket, kábelt cserélgetni, felbontást, frekit állítani de nem hozott változást, csak az segít, ha újraindítom a gépet. Másik kijelzővel próbálva tökéletesen működik. Annyit sikerült kideríteni, hogy valami driver nyűgje lehet, win generic driverrel (catalyst uninstall) semmi baja. Találkozott valaki már hasonló hibával? Esetleg valami ötlet, hogy mit érdemes még kipróbálni? Köszi előre is!
-
gubabela
senior tag
válasz
nonsen5e #45692 üzenetére
Nekem nem csíkozódik, csak nem ad képet (illetve ad,de fekete, nem akad ki a gép sem tőle). Biosban és másik gépben hibátlanul üzemel (furmark teszt több órát futott). Még drivert sem telepítettem, alapból nem jön be valamiért a kép. Próbáltam másik kimenetet használni, de nem segített.
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget/ötleteket szeretnék kérni, videokártyával kapcsolatban. Van egy gigabyte ga965p ds4 alaplap amiben szeretném lecserélni a videokártyát (gigabyte gtx280) egy gigabyte hd6850-re, de nem akar valamiért működni vele. Az alaplapon a legújabb bios van és el is indul a gépppel, de amikor betöltene a windows (8.1) akkor csak fekete képernyőzik. Kereszt tesztelésen túl vagyok (a kártya másik gépben hibátlan) és a tápegységnek is elégnek kellene lennie (fsp aurum700w). Mi lehet a hiba? Mit érdemes még kipróbálni? Előre is köszönöm az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- PS Plus előfizetések
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest