- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
codec
senior tag
-
Gyakori az ilyen izzadás, nem egyet láttam a padokból. Illetve gyárilag is előfordul hogy folyás szerűség van a pcb-n amikor a gyártás folyamán nem tisztítják le rendesen.
Viszont szagának nem kellene lennie, ilyenre nem emlékszem.
Teszteld pár óra superpositionnal.Faceless
Esélyes az is sajnos. Viszont olyan szempontból jó jel lehet hogy nem biztos hogy javítva volt a kártya mert azért ilyet le szokás tisztítani. -
-Faceless-
őstag
Szerintem teljesen egyértelműen lehet látni ha leveszed a hűtőt. Jó eséllyel nem sértesz már vele garanciát.
Amúgy ha lefele a PCIE csati fele folyt akkor ezzel bányásztak előtted. Elég erősen kétlem hogy egy ilyen esztétikus kártyát vertical slot-ba raktak volna valaki gépébe, azon kívül meg fektetett mining rig-ben folyna csak arra lefelé. -
-
TTomax
félisten
Annak mennie kell,föleg azzal a táppal.De,mindenképpen keríts egy 6pin PCIE röl 8pin PCIE-re átalakítót,ugyanis ha a +2 fekete GND ha nincs bekötve akkor könnyen előfordulhat hogy a vga úgy gondolja oda nincs is bekötve semmi.Nem véletlen szokott mellékelni a vga gyártó egy ilyen kábelt a dobozban.
-
joker1220
őstag
Szia!
Én egy HD5450-el jártam úgy hogy felraktam a hozzá ajánlott 15.7.1 catalystot és HDMI-n nem volt hang.
Aztán frissítettem a Crimson Edition Beta -ra és minden jó
http://support.amd.com/en-us/download
Itt kiválasztod a képen látható értékeket, az utolsónál az oprendszered:
És letöltöd ezt:
Csak arra figyelj hogy amikor telepited az illesztőprogramot és irja hogy miket fog telepiteni akkor szedd ki a pipát az AMD Gaming Evolved APP elől hogy azt ne rakja fel, ha csak nem akarod hogy automatikusan állitgassa a grafikát a játékaidban
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest