- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Milyen vga-nak felelne meg 2 db 7770 1gb kártya? érdemes két kártyát hajtani vagy jobb az egy erős kártya?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Az A8 5600K procim 4400-4500 MHZ-n járatva milyen vga-t tud max kihajtani? 7770-t cserélném le ha van értelme.
Köszönöm előre is. -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. A BFG mint vga gyártó megszűnt létezni? Kicsit le vagyok maradva bocsánat.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Egy ilyen processzorral: [link]
Milyen szinten tudnék a mai játékokkal játszani full hd-ban? -
Sixty21
aktív tag
válasz
kjani18 #30360 üzenetére
Szia. És akkor a youtube miért van tele A8 5600K+6670 vga tesztekkel?
Amúgy egy A8 5600K procihoz és egy 7770 vga-hoz érdemes fel telepíteni a Lucid Virtu MVP programot amit az Asrock alaplap támogat? Vagy esetleg 7770-el nem működne ez a dolog amit a program tud?
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
Akkor én is jól sejtettem a dolgot. Amúgy ez tényleg LP csak nem olyan sínnel amit a kolléga álmodott magának. Képet kérhetett volna előre a termékről a probléma elkerülésének érdekében. Te hirdetésedben semmi hiba. Nem lehet mi miatt felelősségre vonni.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
modern #29919 üzenetére
Tudnál pontos típust adni a kártyáról? Elméletileg ha LP akkor vagy kis rögzítő rész van rajta vagy adnak hozzá. Nekem ilyen volt a 9500 gt-m. De lehet, hogy csak annál van így nem tudom. A pontos típus alapján meg lehet nézni. Mert aki kártyát keres az utána is néz, hogy mit is akar venni szóval tudnia kell, hogy mire fizet ki pénzt. Szerintem ez miatt nem lenne joga követelőzni, ha tudta a pontos típust. De ha valaki jobban tudja az erősítsen meg vagy javítson ki
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Több mint 1 hónapja meg érkezett a sapphire 7770 kártyám. Nem volt vele időm bíbelődni még és ezért írok ide.
Mit bírna tuningba? Gyári értéke: 1000/1125 és most jelenleg 1110/1175 Mhz-n fut. FurMark alatt 65 fokig mászik el tuninggal. Gyári hűtővel merjem piszkálni még? Valakinek van ilyesmi tapasztalata?
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Sapphire 7770 vga-hoz milyen hűtőt tudnátok ajánlani amivel nem kell gányolni?
Köszönöm előre is -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Msi afterburner progiban hol tudom beállítani, hogy mutassa az fps-t?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27884 üzenetére
Az lesz. Tomb raider már szalad max gázon
-
Sixty21
aktív tag
válasz
freestailo #27882 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. remélem is hogy nem lesz baj. Minden stress progi le fut rajta gond nélkül.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Dobtam a gépbe egy 7870 2 gb kártyát. És ezt vettem észre: [link]
De csak facebookon csinálja ezt. Valami ötlet? Új a kártya. -
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27803 üzenetére
És sapphire [link] vagy esetleg valami más gyártó? Asus vagy Gigabyte? 32K-ba bele fér mind. Csak nem tudom melyik a jobb. Rosszat nem írnak egyikről sem.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27800 üzenetére
Hát most ezért a hűtőért nem adok ki +10K-t az tuti szerintem. Láttam már 27K-tól 1 gb ddr5-ös verziót és dicsérik. Gondolom a hűtés technoligiában van eltérés. Meg 1-2 modell 100MHZ-val gyorsabb de ezek már 32-33K. A 27 K-s is hozná a teljesítményt úgy mint mondjuk a 33K-s?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27798 üzenetére
akkor jó. Melyiket éri meg választani? mert van belőle 1-2 fajta. Ebben esetleg valami tapasztalat? Nem szeretem a hangos hűtőt
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. 5600K proci mellé akarok vga-t. Holnap rendelném is. 7770 vagy 6670 vga lenne jobb választás jelen esetembe? Max 32 K-t szánok a dologra. 6670 re a dual miatt gondoltam de gondolom jobb teljesítményt hoz egy 7770 még akkor is ha csak egy üzemel a gépbe.
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27765 üzenetére
Hát veszek egy 6670 vga-t szerintem a gépbe és dualba fogom hajtani. Ezek a tervek. Ideáig.
Kíváncsiságból bele dobtam a hd kártyát és windowsba elő jött egy ablak hogy engedélyezem a gpu virtualizációt. Virtu MVP. Akkor ott fölöslegesen nyomtam az OK gombra -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Érdemes lenne egy 5600K proci mellé tennem egy hd 5570-vga-t vagy jobban tud teljesíteni az APU? Jövőhétig kell már csak ki húznom de Tomb Raider-ezni szeretnék
Mert tud valami gpu virtualizációt a lap. Ki tudnám ebben az esetben használni?
És 5570-nél hiába állítom a venti sebességet nem reagál semmire re. Asus trixx meg Msi afterburner. Ugyan úgy nagy hanggal pörög továbbra is.
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok nekem mondani olyan programot amivel a vga venti vezérlését tudom szabályozni? MSI Afterburner nem vált be. Hiába állítom nem történik semmi. HD 5550 vga hűtése elég hangos alapjáraton.
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #27349 üzenetére
ezer hála
lehet én vagyok a vak de nem találok olyan funkciót
amúgy egy 5670 vga-t meg egy nvidia 220gt 1gb-ot szeretnék össze hasonlítani melyik a jobb. -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. VGA összehasonlítós oldalt tudnátok nekem adni?
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
Köszönöm meg próbálom. És írok mire jutottam.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem volna, hogy: A8 5600K procit használok. Jelenleg Apu-ra van kötve egy samsung 22" monitor és még szeretnék egy 17"-os monitort a nagy mellé. Van rá lehetőségem, hogy két monitort használjak APU-ról?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26930 üzenetére
Lelkes nagyon
-
Sixty21
aktív tag
-
Sixty21
aktív tag
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. AMD-s vagyok az adatlapomon lévő 5600K apu-ját szerettem volna húzni. Sajna valamiért nem tudom életre kelteni a corsair ramokat 1866-on. Mindig kék ablakot dobott. Pedig a feszültséget is felraktam 1.5-ről 1.6-ra és még 1.65-re de semmi. Valami ötlet?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Egy APU-t mivel kéne húznom? UEFI-be felraktam 760-ról 800-ra. De ezzel a módszerrel csak a GPU Clock-ot húzom. Valaki ebben tudna segíteni?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
agressiv #26596 üzenetére
Most raktam fel a crysis 2 játékot 1 órát játszottam vele körülbelül. Dx11 1440x900 magas grafikai beállítások mellett akadás mentes a játék. Még bírna többet is. Csak, hogy megcáfoljam azt amit írtál.
És még nem hangoltam be mindent, Ram is 1600-on megy. Szóval van benne kakaó.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26565 üzenetére
Igen. Azt szeretném, hogy ne 512 Mb-t használjon a 7560D hanem 2 gb-ot. De nem jutok dűlőre.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Ma vettem át a csomagomat aminek tartalma a következő: A8 5600K és egy asrock fm2a85x extreme4 alaplap.
A uefi-ben hol tudom beállítani, hogy ne csak 512 MB-ot adjon az APU-nak? Könyvében nem találtam semmi erre utaló dolgot.
Köszönöm. -
Sixty21
aktív tag
válasz
mr.krizsi.69 #26192 üzenetére
Esetleg elárulnád, hogy milyen driver érdekelne?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25917 üzenetére
Nem baj hogy jobb a teljesítménye. Az a baj, hogy jelenleg egy bfg 9600 gt-t nyúzok és számomra hasztalan a radeon kártya. Főleg, hogy az öcsém gépébe nem is jó az asrock lapba. 3 évet a dobozában pihent a kártya és most kellett volna de mégsem megy azzal a géppel. Mennyibe lehetne eladni egy ilyen "hibás" kártyát?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25914 üzenetére
Minden 5570 vga-nak ismeri fel. másik gépben is.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25908 üzenetére
Múltkor jeleztem,hogy a hd 5550 kártyát a gép 5570-nek ismeri fel. Bedobtam a gépbe és erre jutottam: [link]
Ez mennyire lehet valós? -
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25810 üzenetére
Bocsánat vissza tértem. Akkor milyen cpu-t és gpu-t ajánlotok. Amd konfighoz radeont érdemes csak venni?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25800 üzenetére
Hát crysis 3 meg metro 2 érdekelne nagyon és full hd-t is szeretnék de most a max az 1440x900 sajna. De kb 1 hónap és full hd-ra váltok. Ha nem fm2 akkor mire gondolsz? Jelenleg B55 van egy Bfg 9600 gt-vel. Far cry 3 fullon ment igaz csak dx9-el.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25798 üzenetére
Nem érdemes nagyobb kártya mellé? Vagy az igp és az a kártya bőven jó? Játszanék rajta becsülettel azért
.
-
Sixty21
aktív tag
Egy 5800K procihoz milyen vga passzolna?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Van egy Zsír új VTX3D Radeon 5550 2 gb-os kártyám. Dobozában pihent 3 évet és sosem volt gépbe. Most dobtam be a gépbe és felfigyeltem egy apró dologra. 5550 helyett 5570-nek ismeri fel a GPU-z és Aida is. Ez miért van és ez valós lehet?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Van egy zsír új VTX Radeon HD 5550 vga ami már 3 éves de sosem volt használva és ki sem volt bontva egészen máig. Egy Asrock lapban nem tudom életre kelteni Alive NF7G-HD720P. Egy másik lapban gond nélkül megy. Asrock lapban ha bent van a vga ha nincs akkor is csak az integrált kártya megy. Hiába kapcsolom át a lapot arra, hogy csak pci-e. Bios reset már volt. Valakinek valami ötlete?
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Egy vga össze hasonlító oldalt tudnátok linkelni?
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
Sikerült életet lehelnem a bfg 9600 GT-be! Eddig hiba nélkül üzemel.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Vga-t szeretnék sütni saját célra. Hogyan kéne neki állnom? Valaki aki már csinált vagy tudja a menetét az adhatna 1-2 tanácsot.
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
válasz
Dr.House88 #21184 üzenetére
Azért egy akkora fogyasztású kártyának kell a táp rendesen. Gondolom eddig bírta a nagy étvágyú kártyát etetni. CTG vagy fsp széria.
Nekem lenne egy olyan kérdésem még, hogy lenne lehetőségem hibás alkatrészeimet elcserélni egy 4870 vagy egy 8800 gts-re. Melyik érné meg jobban? Jelenleg IGP-t használok és csak 15.-e fele tudnék venni valami kártyát az új játékokhoz. Szóval hibás alkatrészek itt porosodnak és a helyet foglalják. Ezért nekem nem fájna semmibe és addig tudnék valamivel azért játszadozni. Későbbiekben meg jó lenne tartalék kártyának. Melyik érné meg jobban és kb most mi lehet az áruk?
Köszönöm. -
Sixty21
aktív tag
válasz
powergoku #21169 üzenetére
Tápot azonnal cseréld le! nekem volt egy 550W LC powerem ami tudott kb 230W-ot maxon. Szóval a te 420W-os tápod nem tudom mit bírhat de nem sokat. Géped "életét" kockáztatod azzal a táppal.Válasz fsp vagy ctg tápok közül. Nem drága és nagyon jó minőségi tápok. Én ctg 500-at vettem az elég egy jó darabig és sok kábel van rajta és mindenhez elég teljesen halk.
-
Sixty21
aktív tag
Tisztelet. Kezem ügyében került a szekrény mélyéről egy bfg 9600 gt oc 512 kártya. Gépbe bele dobom és nem ad képet csak a venti pörög maxon rajta(gép betölt mert van hang). Mi lehet a gondja baja?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Ehhez a procihoz milyen vga illene? [link] A játékokban mennyire lenne jó az IGP? Egyenlőre nem menne mellé pcie vga. Ha nem erősebb a phenom b55 nél akkor inkább vga-t veszek. De most még csak "szervezkedek"
Köszönöm. -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok nekem ajánlani egy vga-t ami max 25K. Lehet használt is de csak garanciával. Phenom B55(3900Mhz) és CTG-500W mellé kéne valami kártya amivel azért tudok játszani. Most hamarosan megjelenő játékokkal is szeretnék játszani. Jelenleg ennyi a keret rá.
Köszönöm előre is. -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Most melyik vga a legjobb vétel ami 40-45 K-ból meg lenne? Az sem baj ha használt(gari kell). Egy phenom x6 vagy fx 6100 lenne mellé. De még nem tudom melyik proci érné meg jobban. Még lapot is keresnem kell meg memóriát. Barátomnak lesz a gép és 100.000 a keret a 4 alkatrészre.
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Most olvasom milyen privátot kaptam. Segítségeteket kérném.
Íme:
Heló!
Úgy tudom, került hozzád egy 4870x2, ami az enyém volt, és azt állítod, hogy hibásan kaptad.
Érdekelne, hogy miből gondolod.
Üdv!
Na most! Nekem sosem volt ati kártyám, jelenleg egy hd4250 igp-t használok(mint tudják itt páran) utolsó kártyám egy gtx260 és egy 9500gt volt amiket szépen korrektül (személyes találkozóval el is adtam)
Na most erre szeretnék választ kapni, hogy mi is ez mert nem értem az biztos. Mert egy másik ph-társ is ehhez hasonló privit küldött. Szóval ketten támadnak ilyen dologgal. Le írtam nekik pont ezt, hogy nekem sosem volt ilyen kártyám. És biztos, hogy jó helyre küldték a provátot.? És írtam nekik, hogy magyarázzák el mi is ez. Idáig semmi!Köszönöm és bocsánat az OFF-ért.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Még mindig kicsit tuningolni szeretném a igp-t hd4250. Láttam youtube-on, hogy bf3 al is játszanak vele. Nekem most azért lenne fontos mert eladtam minden vga-t és még várok egy jó ajánlatra. Holnap jön hozzám nővérem fia és van egy játék: farming simulator 2011 amivel szeret és szokott is játszani. De nagyon akad igp-vel. Hogy tudnám ezt megoldani, hogy élvezhető legyen?(nem szénné akarom gyúrni)
Köszönöm. -
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Van lehetőségem egy integrált 4250 kártyát tuningolni? ha igen akkor miként tudom vele elérni a legjobb teljesítményt? most adtam el az összes vga-m és most csak integrált maradt
előre is köszönöm.
deszka: ga 880gm ud2h rev 1.3
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Egy xfx 9500 gt 512 550M mennyit fogyaszt? Vinnék a kártyát de kíváncsi a fogyasztásra.
Köszönöm -
Sixty21
aktív tag
válasz
sketchifun #16778 üzenetére
50 fps-t sosem fogsz ki csikarni belőle még akkor sem ha szénné tüzeled. Sajna nem mai darab már az biztos. Idejét megszolgálta a kicsike.
-
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. ez [link] megéri az árát? nem nagyon értek az amd kártyákhoz
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Integrált kártyámat mivel tudom monitorozni? Gpu-z hibát észlel és leáll. Hd4250
-
Sixty21
aktív tag
válasz
steve24 #16388 üzenetére
Lehet, hogy melege van a kártyának nem? Terhelés nélkül 60 fok az kicsit sok. azért hibázik mert túl melegszik. Nekem most a gtx260 38 fokos alapjáraton. Pedig az is elég melegedős kártya főleg ilyenkor. Egy újra pasztázást azért megpróbálhatnál és az szerintem orvosolja a problémát.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Mivel tudom monitorozni az integrál vga jellemzőit? HD4250 gpu-z hibát észlel és leáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest