- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsamolzsa
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #45779 üzenetére
Ez gáz amúgy? Én azt se értem az internet mért nyit ennyi mindent meg?
Az lehet még hogy a 120GB vinyóból csak 12GB szabad van? Ez kevés lehet neki, csak hát a játék 32GB törűlni semmit sem tudok már -
Zsamolzsa
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #45775 üzenetére
-
Zsamolzsa
tag
Sziasztok. Kérdésem : low grafikán fut a játék és 86%-ban leterhelve a memória, 27% a processor. Sokszor van így is FPS laggom (15:30 között). Ha full grafikára felveszem akkor tiszta káosz van.
Gépem : 3 éves config. legújabb driverek, próbáltam régebbivel is.
Win 7 64GB
Proseccor / Intel i5-760 LGA 1156
Ram / Geil PC3 12800 1600MHz 2*4 GB
SSD / Kingston 120GB
Videókártya / Gigabyte HD6870 1GB
Alaplap / Gigagyte P55A-UD3
Táp / Chieftec CFT-60-14CS -
Zsamolzsa
tag
Sziasztok.
Videohardvere probléma játék közben mért lehet?
A probléma leírását segítő fájlok
WD-20110725-1710.dmp
sysdata.xml -
Zsamolzsa
tag
Napot.
Szeretnék venni Patikában alkoholt,ezzel lehet tisztítani a kártyán lévő ramok felületét mert szeretnék felrakni utólag hűtősüniket.Raktam rá hűtést,de amiket adtak hűtősüniket és azok két oldali ragasztói xarok,lepotyognak és vettem Accelero két komponensű hűtőragasztót?
A pricin is ma cserélek hűtőt.A proci tetejét és a hűtő felületét is lehet vele tisztítani? -
Zsamolzsa
tag
Sziasztok.
Kártyám Gigabyte HD6850 referencia hűtős.Kérdésem a tápomon van ver3,ver4 PCI-E csati a kártyán 2-db PCI-E csati hogy kell bekötni rendesen? -
Zsamolzsa
tag
Találtam ezt [link] azt írják jó cucc.Megrendeltem
Ha a videókártyát mókaltam,annak mi köze a táphoz?Csak 1 játékban csinálja,ahogy írtam már csak ha emelkedik a hőmérséklet. -
Zsamolzsa
tag
Sziasztok!
Problémám - Van Gigabyte HD6850 ref hűtős videó kártyám (tettem rá hűtés hatékonyságából Accelero Twin Turbo Pro hűtőt)!Nah a hűtéssel nincs is baj,de ezek a ragasztók amik a süniken vannak GAGYIK és lepotyognak
Pedig rendesen letakarítottam a ramokat,radíroztam meg minden,megpróbáltam két oldali átlásztó ragasztóval felragasztani,faszán fent is maradtak,hát csak az északi híd 2-szer olyan meleg mint a másik???Még lett egy problémám ami nem volt,hőmérséklet emelkedésével egyre hangosabban búg+recseg a fülesem (a módosítás óta,csak a WOW-ban)???Milyen megoldást vagy eszközt tudnátok ajánlani hogy faszán ott maradjanak?Mi a tehendő a búgás megszüntetésére? -
Zsamolzsa
tag
Jaja w7
-
Zsamolzsa
tag
Valaki kérdésemre válasz,mert 60k nem dobnék ki az ablakon,mert ha bexart akkor viszem gariztatni
-
Zsamolzsa
tag
Hali.
Nekem van Gigabyte HD6850 cuccos,ref hűtős.
Nah az lenne a kérdésem hogy pár napja játék közben 2-szer felpörgött és gyors asztal majd megnéztem Catalystal mennyi a hőfok,hát 93-at mutatott
Kérdésem : ha szerintem minden a régi akkor károsodhatott-e a kártya,vagy hogy lehet leellenőrizni lett baja,milyen tünetek lennének ha bexart a kártya??? -
Zsamolzsa
tag
Hali!!!
Gigabyte HD6850 ref hűtős vieókarira ezt [link] fel lehet rakni vagy mit ajánlanátok rá? -
Zsamolzsa
tag
Hali.
Nekem az lenne a kérdésem : van egy Gigabyte HD6870 ref hűtős videókártyám.Hát és brutális hangja van nagyobb fordulatszámon a vásárlás óta.
Milyen megoldást tudnátok mondani ennek a csökkentésére vagy esetleg valami jó minőségű és halk rászerelhető ventilátort tudnátok-e ajánlani??? -
Zsamolzsa
tag
Sziasztok.Nekem nagyon melegszik a vidi karim!Nem vágom mért?85'C fokot is eléri 1920*1080 HIGH grafikán!Mit tegyek?
A HÁZ-ban elöl és hátul van 1500 rpm-es ventillátor,nyitott a ház teteje és oldala is,szellöző helyen van!
Nincs semmi tunning a gépben,de 2-szer már elszállt a videó driver,nem vezérelte a ventit csak alap fordulaton forgott és sikerült 98'C-ot elérni,
nem zuhant meg a rendszer semmi baj nem lett szerintem,mert gyanús volt hogy nem forog,
majd ki asztal és adtam neki lassan fordulatot(de viszont amikor kiléptem asztalra windows logoval,1 sec és mér csak 90'C mutatott)!
Kiváncsi vagyok ha én nem látok semmi romlást a dolgokban,honnan tudhatom meg hogy lett e akármilyen baja Videókártyának?Rendszer :
-Gigabyte GA-P55A-UD3
-i5-760 LGA1156
-Gigabyte HD6870 GV-R687D5-1GD-B
-Chieftec CFT-600-14cs
-GEIL Value Plus DUAl Channel GVP34GB1600C8DC
-Thermaltake V3 BlackMilyen megoldást adnátok,hogy kellemes hőmérséklete legyen a videókártyának és ne legyen hangos?
És a HÁZ elejébe szeretnék egy megbizható,halk,manuálisan vezérelhető,2000 RPM-et is tudó,12cm ventit.Milyet vegyek? -
Zsamolzsa
tag
Sziasztok.Nekem nagyon melegszik a vidi karim!Nem vágom mért?85'C fokot is eléri 1920*1080 HIGH grafikán!Mit tegyek?
A HÁZ-ban elöl és hátul van 1500 rpm-es ventillátor,nyitott a ház teteje és oldala is,szellöző helyen van!
Nincs semmi tunning a gépben,de 2-szer már elszállt a videó driver,nem vezérelte a ventit csak alap fordulaton forgott és sikerült 98'C-ot elérni,
nem zuhant meg a rendszer semmi baj nem lett szerintem,mert gyanús volt hogy nem forog,
majd ki asztal és adtam neki lassan fordulatot(de viszont amikor kiléptem asztalra windows logoval,1 sec és mér csak 90'C mutatott)!
Kiváncsi vagyok ha én nem látok semmi romlást a dolgokban,honnan tudhatom meg hogy lett e akármilyen baja Videókártyának?Rendszer :
-Gigabyte GA-P55A-UD3
-i5-760 LGA1156
-Gigabyte HD6870 GV-R687D5-1GD-B
-Chieftec CFT-600-14cs
-GEIL Value Plus DUAl Channel GVP34GB1600C8DC
-Thermaltake V3 BlackMilyen megoldást adnátok,hogy kellemes hőmérséklete legyen a videókártyának és ne legyen hangos?
És a HÁZ elejébe szeretnék egy megbizható,halk,manuálisan vezérelhető,2000 RPM-et is tudó,12cm ventit.Milyet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest