- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
hi!
A gyári pasztázás helyett új pasztát akarok tenni, de rengeteg volt alatta (a kis alkatrészeken nem csak szétment) ennyire tudtam jelenleg letakarítani, ajánlatos még a pasztát leszedni onnan vagy maradhat?
És ha igen mivel? Gyógyszertári sebbenzint olvastam az jó? -
flashpointer
őstag
hi!
Közben alakul a dolog, lefuttattam egy 3d passmarkot. Elvileg 3200 pont körülinek kellene lenni, erre 1100 pontot ad ami kicsit jobb mint egy hd graphic 4500... -.- Már mindent megnéztem, semmi energiagazdálkodás meg ilyesmi opciót nem látok bekapcsolva. Mit tanácsoltok hol és mit keressek : / -
flashpointer
őstag
hi!
Van egy roppant bosszantó helyzet: Két hete beszereztem egy zotac lp gtx 750 kártyát. Az elején nem volt semmi baj, viszont úgy vettem észre hogy azóta mióta feltelepítettem a hozzá adott firestorm monitorozót (~1hete) csak a probléma van. Nem jöttem rá miért de időnként visszaállt 2d módba , aztán néztem hogy egyszer csak 70 fps helyett 15. Kitöröltem a programot de ugyanaz van. Ami eddig ment szépen most nemis hogy lassabb, hanem hiába állítok bármit is ugyanannyi fps marad .
Pl közel fullon 20-25 médiumon 30, leveszem hányás szintűre minden low dx 9 és ugyanannyi .
Mire kellene ránézni mert már idegbajt kapok tőle. -
flashpointer
őstag
Van külön CAD kártya topik fireproknak és quadroknak? szétnéztem de nem találtam ilyesmit.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest