- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Zeratul
addikt
válasz
Oliverda #7724 üzenetére
Jelenleg $199 a 4890 ára és ha lehet hinni a híreknek akkor az 5770 is pont ennyivel fog indítani. Valóban meg kell várni a teszteket hogy pálcát lehessen törni felette de addig nem lehet biztosan kijelenteni hogy ez vagy az gyorsabb.
Mennyiről is indult a 4890? Új terméket és kifutó modelt összehasonlítani kizárólag ár alapján elég nagy merészség, de az hogy az nV az átnevezősdivel kb 3x adta el ugyanazt a terméket minimális változtatással az senki nem zavar. Kettősmérce rulez?
-
Zeratul
addikt
4830nál néztem 900ról 1000 re emelve a memória órajelét hozott 3% nyereséget, a GPU órajele meg lineárisan hozta az FPS növekedést. Hogy most mennyi a 4890 és mennyi lesz 4770 oly lényegtelen, mert tavaly novemberben én is 30K felett vettem a 4830-t előtte 2 héttel 27 volt a 4850 ami 2 hét alatt 50K felé kúszott.
-
Zeratul
addikt
válasz
South Velen #7694 üzenetére
Kérdés hogy a nagy engine gyárosok hogyan viszonyúlnak ehhez. Ha Carmack, Tim Sweeney, Valve, Cryteck úgy döntenek hogy nekik kell a tesszelátor akkor az nV nagyon megcumilja, főleg ha fizika estén a Havokot választják a PhysX helyett. Intel biztos hogy Havokot fog használni a Larabee mellett, AMD nem kétséges, a voxel alapú grafikának meg a ATI felépítése kedvezőbb mint az nV.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest