- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
VaniliásRönk #26081 üzenetére
Ez nem lustaság kérdése. Akkor baszogatom a gépet csak ha muszály.Kártya hosszát tudod?
-
nygma
addikt
válasz
VaniliásRönk #25203 üzenetére
500-at legalább.
-
kommunism
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #25203 üzenetére
majd még azt is fejlesztem
-
kommunism
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #25199 üzenetére
1 sima 4000+ os x2 2 vinyó 1 giga ram ezeken kivül semmi extra
-
varga911
senior tag
válasz
VaniliásRönk #25159 üzenetére
Mehet neki az 1.5, XS-es tapasztalatok alapján ez adható 24/7-ben. Persze ne gyári hűtővel próbálkozz, tegyél rá valami normálisat. Vízzel biztosan adható, tapasztalat.
A kártyán előbb megpusztul a tápellátó áramkör minthogy károsodna a GPU. Tartós 1.6-1.7 körül már degradálnak/meghibásodnak. Ha kattog a kártya 3D-be váltáskor akkor vegyél vissza a feszből. -
katt777
félisten
válasz
VaniliásRönk #24942 üzenetére
Szerintem meg taplóság megpróbálni meggyőzni valakit arról, hogy ugyanazért a pénzért ez a gyorsabb VGA a játékokban. Ahogy mozizóknak meg eddig is 38xx-et ajánlottam.
Foglalt név: pont az idetévedt embernek próbáltam segíteni, ami nem tetszik páraknak. Ha meg segítséget kér valaki, én eddig is válaszoltam, ezúttal sem én kezdtem a sértegetést. Én örültem, amikor ismeretlenül segítséget kértem anno újoncként nem a megfelelő topicban, és nem anyámba küldtek, hanem ott segítettek, vagy legalább belinkelték a másik topicot, amit itt még soha, egyetlen bírálóm sem tett meg. Szóval először is segíteni akarok az ide tévedőnek, az ezt kifogásolók véleménye meg csak ezután nem érdekel.
Az infóim meg a tesztjeimen nyugszanak, vagy több teszten, nem egyetlen kiragadott példán.
-
katt777
félisten
válasz
VaniliásRönk #24896 üzenetére
Ha ezt most rám érted (mert k nekem válaszolt), akkor visszautasítom (G92 topicban is csak a 3870 teljesítményét hasonlítottam össze értelemszerűen a G92-esekével, ami JOGOM), "Milyen gépet vegyek" topicot meg nagyon rég nem látogattam. És én mindig adom a nevemet a véleményemhez, ahogy a tesztjeim eredményeit az információimhoz. A "névtelen" információra csak a bolondok adnak, ez azokat minősíti, akik ilyesmire hivatkoznak. G92-ben is megmondta, aki 38xx-ről váltott, azt is, hogy miért, nem titok, visszaolvashatsz benne, megtalálhatod, egyetlen hsz sem anonim. A 8800GT teszteredményeket szintén. A jelen idő használata amúgy indokolatlan, mert napok óta nem jártam arra.
-
Doki16
addikt
válasz
VaniliásRönk #13755 üzenetére
Gondolom akkor ezt nem igazán lehet megváltoztatni, de minek csinálnak ilyet egyáltalán én kiváncsi lennék rá hogy mégis hány fokos igy venti nélkül.
-
Locco
tag
válasz
VaniliásRönk #9850 üzenetére
Tehát mindkettőhöz van, lényeg hogy Full legyen?
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #9287 üzenetére
Nem sorolom, mert van egy pár...vki velem mindig korrekt volt és az ára is, vkinél meg keresgélni kellett/ki kellett fogni, de volt mindig amit igen jó áron adott...egyik sem rendelgetős bazáros...
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #9275 üzenetére
3870et ma 10zel olcsóbban vehettem volna haveroméknál...szal csúnyán rablás...ami iszony, hogy itt a topikba is keresi a palimadarakat...
-
papi77
addikt
válasz
VaniliásRönk #9275 üzenetére
mindenhol tök drágák lettek ezek a karik!!!
-
eXodus
őstag
válasz
VaniliásRönk #8685 üzenetére
Háááát amikor több ezer egység mozog, mindegyiknek kiszámolva az útvonalát földön,vízen,levegőn, lőnek egymásra, televen a szárazföld törmelékkel....
Érthető a gépigény.
Peccsekkel javulni szokott a gépigény, de csodák nincsenek. És a supcomot elég gyakran peccselgetik, szóval még azt sem lehet rá mondani h elhanyagolják az enginet. -
rollins
őstag
válasz
VaniliásRönk #8605 üzenetére
Ha gpu tuning van, akkor powerplay gyak.lag kiiktatava. 3850 -en legalábbis így van. Ahhoz hogy újból menjen a powerplay, nekem rebootolni kell. Rivatuner 2.06 -ban ha vissza is állítom alapra, pipa ki az oc-nél vagy reload display driver-t nyomok, akkor sem veszi vissza a gpu órajelét, marad reboot. Ezért csodálokozom, hogy a képen tuning mellett hogy lehet a gpu 300mhz idle.
Szerk: Biztos még nem okézta le, akkor érthető. -
dunc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8610 üzenetére
A gpu 710-en megy.
-
dunc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8605 üzenetére
Mi megy 300-on ?
nézd meg kicsit jobban. Az inkább 710 .
-
Alpachino
veterán
válasz
VaniliásRönk #8527 üzenetére
Csodálkoztam is ezen, mikor a Freezer fórumában olvastam. Nekem is ez az un. egypöckös keret van az alaplapomon, de eddig még stabilan áll rajta a freezer.
-
Alpachino
veterán
válasz
VaniliásRönk #8518 üzenetére
Biztos, ami biztos alapon kéne kitámasztani, ugyanis az egypöckös AM2 procikereteket is szép számmal törögeti le a Freezer pl. az Asus M2N-e-ről.
-
Bundás22
őstag
válasz
VaniliásRönk #8322 üzenetére
ha valaki ilyet vesz, gondolom magasról tojik a fogyasztás/melegedésre(biztos megoldható, pl gyári vízhűtéssel), ha valaki bemegy egy Ferrari szalonba és megkérdezi h mennyit fogyaszt az nem komoly vevő
-
Jag
senior tag
válasz
VaniliásRönk #8246 üzenetére
Ilyet te hol láttál?
-
Bundás22
őstag
válasz
VaniliásRönk #7745 üzenetére
hát nemtom olyat is hallottam hogy 4X512 DDR1 és 430mhz-re voltak tunningolva
menni fog a dual ha ugyanolyanok, de lehet hogy nem 400-on hanem 333-on, viszont némileg meg lehet azt is küldeni, esetleg bios frissítés
shade87: jah a kettő közül a 4X512 lehet nekem is ilyen lesz, a 2X512+1GB olyan igénytelen durva megoldás, a ramok is párosan szeretnek élni -
Bundás22
őstag
válasz
VaniliásRönk #7736 üzenetére
viszont 4X512-vel megy a dual, pláne akkor ha ugyanolyan ramok vannak bennevan egy nagy ramos topic ott tedd fel a kérdéstsztem a 4X512 a legjobb megoldás én is hasonló cipőben járok, persze leheletnyivel jobb a 2X1GB, viszont sokkal többe kerül
-
Daert
őstag
válasz
VaniliásRönk #7736 üzenetére
Akkor azért írtam,az Nforce2-es régebbi lapom így ment dualban
2×512MB 400 + 256 MB 333. -
Dikk
tag
válasz
VaniliásRönk #7431 üzenetére
"A sirám lényege az volt, hogy még mindig van mit csiszolni a drivereken, van mit kihozni a GPU-ból, mivel ez egy komoly architektúra ez nem olyan egyszerű, nVidia bezzeg nem vitte túlzásba a fejlesztést 8800-aknál, így nem nehéz drivert írni. (őskövület CrossBar memóriavezérlő, fix. PS/VS arány, ezen nincs is mit optimalizáni
)"
És??? Mégis jobban működnek az nv karik...
(#7432) Foxmulder89 : "mostanában nem akar nekik összejönni semmi
"
Nem össze jönni kell v.minek hanem TUDNI v.mit megcsinálni... Ez olyan mint a kőműves duma... felhuzza a falat ha úgy marad fal ha eldöl járda... Ez nem olyan... vagy tudnak dolgokat megcsinálni vagy nem... hát az elmúlt bő 1 év bőven nv javára hajlik...
Az ati 9xxx-es széria meg nv fx szériát fölöslges MÁR emlegetni... csupán 4-5 éves dolgokról beszélsz... Azóta nem is volt élen az ati szvsz bár lehet rosszul tudom.. minden esetre már nv van az élen akár részesedésbe akár kártyáit tekintve.
-
rento
őstag
válasz
VaniliásRönk #6689 üzenetére
fent van persze. biosba nincs semmi erre utaló beállítás.
-
gerrog
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #5966 üzenetére
akko a én tápom (fsp bsII 350) olyan határeset, nem?
-
ssolitude
őstag
válasz
VaniliásRönk #5958 üzenetére
Akkor ezek szerint a 6-800 wattos meg a kilowattos táp csak marketing?
-
lacafaca
addikt
válasz
VaniliásRönk #5944 üzenetére
nekem pont ilyen tápom van, és anno simán vitte a 7900gt-t...szóval nem tudom minek ide erőmű...
-
ssolitude
őstag
válasz
VaniliásRönk #5944 üzenetére
Én a CoreDuo-ja meg vga-ja mellé be nem tenném a 400-as tápot. A legkisebb konfigfrissítésnél az lesz az első, amit cserélni kell. Valahogy így értettem a 2007-et.
Arról nem is beszélve, hogy nem mindegy egy tápnak, hogy a határon nyüstölöd, vagy van benn tartalék.Ennyit a "bőven elég"-ről. -
Thrawn
félisten
válasz
VaniliásRönk #5373 üzenetére
Igen?
-
Maotun
őstag
válasz
VaniliásRönk #5112 üzenetére
[link] talán témába vág
-
barnam_
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5104 üzenetére
A Powercolor HD3850 512MB ZeroTherm-n azt hiszem 1.0ns ramok vannak. 1Ghz-en már nem lenne nagy hátrányban a 3870-hez képest. Azt várom, hogy lehessen szoftveresen feszültséget emelni. De ismerve a fejlesztőket, egyhamar nem lesz megvalósítva
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #5059 üzenetére
Majd az intel megoldja mint hülyegyereket a kénsav.
Eddig csak a ddr2-ddr3-t eröltették, majd most eszt is. -
fLeSs
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5054 üzenetére
-
idegbeteg18
tag
válasz
VaniliásRönk #5054 üzenetére
Köszi a választ.
-
keszegduda
őstag
válasz
VaniliásRönk #4929 üzenetére
Hát ha nem is azt, de legalább halk lesz.
-
laci666
senior tag
válasz
VaniliásRönk #4912 üzenetére
kisker, csak valamennyi jutalékot kell fizetni az meg nem sok.
-
RiddleR
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #4912 üzenetére
persze hogy kisker
-
grimetime
tag
válasz
VaniliásRönk #4650 üzenetére
hát örülnék, ha fél év múlva ilyen árak lennének, dobnék egyet CFbe még
hol a k*rva futáááár -
rétisün
veterán
válasz
VaniliásRönk #4622 üzenetére
mindegy minek köszönhetjük, ha én itthon veszem, a sarki pc-boltban, akkor mindenképpen szívás. a héten ugyis megyek érdeklődni, majd kiderül.
-
katt777
félisten
válasz
VaniliásRönk #4517 üzenetére
Figy, jó volna, ha elolvasnád, mit írok (vagy ha elolvasod, megértenéd). Az említett hsz-ben szó nem volt 8800GT-ről (erről Abu szólt később), ellenben arról igen, hogy a HD38xx karikkal is ugyanúgy szívatják a népet, mint a többi beharangozott, aztán nem kapható VGA-val. Szóval ha részben off is, de van köze a 3870-hez (legalább annyi, mint 88GT-hez), mert ennek beszerezhetőségéről, illetve a nem beszerezhetőség okairól volt szó. De intellektuális társat legalább találtál.
-
grimetime
tag
válasz
VaniliásRönk #4517 üzenetére
szó szerint ez fogalmazódott meg bennem a hozzászólást olvasva
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4470 üzenetére
Ezt valaki linkelje az aranykopesekbe
-
katt777
félisten
válasz
VaniliásRönk #4475 üzenetére
Nem konkrétan egy tesztre kéne hivatkozni (csak érzékeltetés végett írtam ezt), jó pár akad már, egy nagy rakás játékkal is.
Mindenesetre remélem, hogy ha máshonnan nem, osztrákból kapok 190Euro-ért 3870-et még az idén. Aztán nem gondolkodok GT-n (ha csak nem olcsóbb az is odakint).
-
katt777
félisten
válasz
Nem. Tesztet is láttam. 14000 fölötti 3D06 eredménnyel (no persze húzott Intel procival).
-
he7edik.
addikt
válasz
ja az a nagy külömbség
hogy az ATi kártyákal már le van látva a nép tőlünk nyugatabra
remélhetőleg hozzánk is megérkeznek a jövő héten
( bár drágán már most is kapni )
a 8800GT meg max rendelhetsz az ebuy-ről 350-400 dolláráért -
katt777
félisten
válasz
VaniliásRönk #4464 üzenetére
Ja, csakhogy 62k-ért a 3870-est sem kapni, ugyebár. De azért viccnek jó hsz volt.
Megj. volt, aki már vett is, igaz 65k-ért, de neki már van. És az a 3k különbség messze kevesebb, mint a két VGA tudása közötti. -
katt777
félisten
válasz
VaniliásRönk #4459 üzenetére
Hát, nekem éppen nem úgy tűnik. 8800GT 61k-tól.
-
rétisün
veterán
válasz
VaniliásRönk #4451 üzenetére
úgy legyen! (csak azt kéne eldöntenem, milyen
vagy csak az "amelyiket kapni lehet" dönt )
-
rétisün
veterán
válasz
VaniliásRönk #4448 üzenetére
nem vagyok (nagyon) türelmetlen, csak kölcsön 8500GT van a gépbenm, az meg elég gyengécske....
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #4448 üzenetére
-
rétisün
veterán
válasz
VaniliásRönk #4440 üzenetére
viszik, ha végre lehet majd kapni
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #4440 üzenetére
Köv héten hétfőn érdeklődöm, hogy Ausztriába mi a helyzet (Milyen? Mennyiért? Mikorra?)...aztán talán péntekig lesz is belőle vmi. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire beszerezhetőek ott ezek a portékák. Viszont sajna, ha lesz, akkor a fizum meg kell várnom, hacsak nem mondanak vmi nagyon jó árat.
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #4438 üzenetére
Nincs miért szégyenkeznie a 3850esnek...
-
papi77
addikt
válasz
VaniliásRönk #4435 üzenetére
nem tudom...+látjuk milyen lesz itt a PH-n.
-
leviske
veterán
válasz
VaniliásRönk #4419 üzenetére
Vagy inkább megtudnák a DX10-et oldani XP-re is, csak nem akarják...
Szerintem ez a DX10 mizéria aról szól, hogy ha az XP-nek ne lenne egy "nagy hibája" (DX10 hiány), akkor szinte ember nem lenne, aki a Vistára váltana. Csak az váltana, aki szebb *környezetet akar és elfogadja, hogy emiatt fele olyan gyors a gépe játékok alatt.
Bár én valszeg januárban váltok.
*itt nem a játékban eszközölt "plussz" finomításokra gondolok, hanem magára a rendszer megjelenésére (aero).
-
katt777
félisten
válasz
VaniliásRönk #4419 üzenetére
Nálam ez csak a demo-nál működött.
-
Def26
félisten
válasz
VaniliásRönk #3418 üzenetére
Ez JÓ lap, vagy JÓ SZAR?
-
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #3409 üzenetére
Jó csak kérdeztem. Lehet ,hogy kell vennem majd még egy 2600XT-t ezért is reménykedtem. A 3850 milyen árban lesz kb?
-
wolfman
veterán
válasz
VaniliásRönk #3391 üzenetére
A power DVDt beállítottam amit tudtam, de nem tudom te mire gondolsz konkrétan. Én a Control Centerben állítottam be a támogatást, akkor sokkal jobb lett, de akkor sem volt zökkenőmentes. Mellesleg a proci is 50-60% körül mozgott!
-
Speed®
titán
válasz
VaniliásRönk #3288 üzenetére
Kikérem magamnak, van akkora mint egy rendes TV is
De amíg 1600x1200ban 95Hzen tök stabil képet lök, addig nem is zavar.
Az íróasztal meg elbírja, pedig a gépem sem 5 kiló. Együtt ~50kg lehet.Mindegy, befejezem az OFFot és tegyen így mindenki
-
Pyton
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3258 üzenetére
A1-es Rampage prototípusra elcserélhető
-
Pyton
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3250 üzenetére
Még mindig jobb volt a maga korában, mint egy Volari V8 Duo
Minek nekem V5 6000, amikor van Q3D Aalchemy 8164-em?
Az octo GPU
(Viccen kívül, tényleg van. Csak tápom nincs hozzá. Nem egyszerű az a 2,9 v 75 amperen)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #3110 üzenetére
Azé szedi a hsz-t az nV topikba is értelmetlenségekkel...
-
Móci
addikt
válasz
VaniliásRönk #3102 üzenetére
Hát ja, én meg verhetem hitelbe magam, ha valamit szeretnék...
-
Thomas1
addikt
válasz
VaniliásRönk #2977 üzenetére
Nah, ezt sem tudtam. Akkor csak a HD2600XT full-hoz járt a Black Box?
-
spiercell
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #2965 üzenetére
Te olyanokat állítasz, amit nem lehet bizonyítani még, láttál már magyar árat? És van, akár 1db is valakinek? Én veled szemben tényt mondtam. Megmernék esküdni, hogy a vanília hosszú í..
-
nbl2
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2965 üzenetére
Tedd amit tenned kell, de azért írd meg hogy reagálta rá az okosok:
-
Bikkrom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2934 üzenetére
VaniliásRönk-nek: Igaz, már beugrott, így volt. De te valahogy sosem bírsz kihagyni egy flamewart sem.
7600gt-nek: Ez így van, de én beérem ezzel a középmezőnyös országgal. Magyarország emlékeztet a 2600promra. Selejt xt de nem panaszkodhat, mert fut a szekér, csak éppen nem tuningbarát. XD
spiercell: Hát ha a nagykerárakat nézzük: gt:40e, pro:60e akkor nem éri meg, mert a pro teljesítményével fog jönni a 3850 és a gt árával. Imádom az atit, pláne, hogy átvette az amd agresszív árpolitikáját. -
]Phobos[
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2928 üzenetére
Igeeen!? Akkor én vhol csúnyán lemaradtam
-
Bikkrom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2922 üzenetére
3 hete nyúzom itt a fórumot, Zájec nevén kívül csak a tied ragadt meg. Bejössz c2d topicba amd vitát nyitni stb.
De azért jó volt
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2918 üzenetére
áhhh kedvenc lettél
-
rocket
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2602 üzenetére
Azzal tesztelnek PH-n amit kapnak az ATi-tol a tesztelesre.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Mi az hogy nem kérdezett senki?
Nehogy már ne lehessen leírni a véleményemet egy topikban, kinek hiszed magadat hogy ilyet írsz nekem?
Most úgy felbasztad az agyam, hogy hirtelen még egy rendeset káromkodni sem tudok. -
Pietrosz
addikt
válasz
Azzal kell tesztelni, ami a teszt napján elérhető. Vagy megint az fog menni oldalakon keresztül, hogy bezzeg a 7.1231345-as driverrel jobb lett volna?
-
he7edik.
addikt
válasz
Az tuti
-
Interceptor
addikt
válasz
VaniliásRönk #1451 üzenetére
szerintem valami német hülyegyerek próbálja lejáratni az nvidiát.Talán megkéne kérdezni a 8800-as tulajokat hogy ők mit látnak a játékban.
Nagyon kamu szaga van ennek.Helyzetet súlyosbítja hogy német a cikk akik ha valamit favorizálnak általában megpróbálják a konkurenciát minnél rosszabb fényben feltüntetni.Tapasztalat...
-
Interceptor
addikt
válasz
VaniliásRönk #1441 üzenetére
akárhogy is nézem nem látok különbséget,sőt a homokon az árnyék az első képen az NV-n szebb.Nekem X1900GT-m volt de azokon a helyeken ahol fehér volt elvileg a homok semmi nem látszódott belöle csak vakító fény ez nem élethű. De valaki írta hogy 2900XT-vel villódzott a homok bizonyos helyeken.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1432 üzenetére
Én csak annyit vettem észre, hogy az nv karin fényerő enyhén szólva magasabb!
A szélvédős dolgot pedig nem értem, mert 7900gt-n simán látszik a törés úgy mint az ati kari képein! -
Interceptor
addikt
válasz
VaniliásRönk #1432 üzenetére
pl?
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1423 üzenetére
azért ez gusztustalan, örülök hogy vége visszatérhetek majd az AMD-hez
(atihoz)
-
varga911
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1295 üzenetére
Rosszul tudod, mert azt is visszab@ssza.
-
varga911
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1287 üzenetére
Az a baj hogy fogyasztásban is lenyeli keresztben...
Majdnem kétszer.
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1285 üzenetére
Az egy csonkított r600. 240shader-el.
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1253 üzenetére
A G92-ben is csak 16 van. Szerintem a TMU-k számát kéne megduplázni. Hiába a shadereké a jövő, 500gflop/s mellé nevetséges az a 16TMU.
-
EQMontoya
veterán
válasz
VaniliásRönk #1231 üzenetére
azért atiék se túl profik a témában
-
EQMontoya
veterán
válasz
VaniliásRönk #1228 üzenetére
az legfőképp driverhiba volt.
Thrawn: nincs 2x-es gyártási költsége a sima kártyához képest, és a sima kártya lesz 60k körül...
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #1193 üzenetére
Ez az a technológia amit gbors is említett fentebb sztem...több esetben is említik együtt a két céget egy cikkben...
Nem szokásom külföldi oldalakat olvasgatni...1. Nem vok vmi penge angolból. 2. Német oldalak amiből jó vok nincsenek. 3. Orosz nyelvet lassan 12-13 éve nem használtam. 4. Sokat csalódom bennük...Szal hogy ki mennyire hisz nekik azt maga dönti el!
-
Gorneck
legenda
válasz
VaniliásRönk #1191 üzenetére
-
válasz
VaniliásRönk #1180 üzenetére
nem nehéz, csak az ATI szemmel láthatóan nem akarja. amúgy tegnap olvastam egy olyan elgondolást, hogy az SBAA nem azért problémás, mert a shadereket terheli, hanem azért, mert a minták ide-oda passzolgatása a rengeteg memóriaművelet miatt lassú. állítólag várhatunk vmi quickpath névre hallgató csodát az RV670-ben, ami ezt megoldja, úgyhogy akkor kecske is, káposzta is.
-
válasz
VaniliásRönk #1168 üzenetére
ez nem biztos, hogy hardware megoldást jelent, SBAA-val simán megoldható (ahogy most is).
az AF-fel meg nagyon is van gond, a G8x/9x-ek lemosság az R6xx-ekat ezen a téren
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1168 üzenetére
Érdekes... Kár, hogy nemtok angolul csak németül...
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1166 üzenetére
AF-el nem volt gond? Szerintem az irdatlan teljesítményesés igenis gond.
A dx10.1nek hol követelménye a hawdware-es msaa? Lehet, hogy rosszul tudom, de eddigi információim alapján nem feltétele. -
FireGL
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #491 üzenetére
Ez a 10.1 is vista only lesz. Mégegy öngól ?
-
FireGL
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #489 üzenetére
A Dx10 jelenleg nem pofon a sz@rnak ?
-
FireGL
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #484 üzenetére
Hát ha a kiszivárgott specifikációk szerint a Dx10.1-es API-ban lesz jobb multi-gpu támogatás, akkor gondolom olyan szoftver/játék kell hozzá ami használja is ezt az API-t.
-
válasz
VaniliásRönk #107 üzenetére
Ezek, valamint az R600 dispatch unitjai nagyon erősek prediktív fronton, így jóelőre tudják, melyik utasításnak kell majd "friss" adat a memóriából. + a meglehetősen nagy L2 cache-ek miatt lehet "burstösíteni" a memóriaműveleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Gaming X Trio 3060
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest