- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimetime
tag
NO. kb elmúlt napok tapasztalata az, hogy marha jó a kártya
. igazából ami érdekes, hogy a külföldi tesztekben beharangozott, filterbekapcsolás utáni drasztikus teljesítmény csökkenésből semmit nem látok. ETQW minimum grafikán, maxfps 120al kb 110-120 között ugrál, max grafikán 7.10es omegával, triple buffering bekapcsolva 80-90et hozza 8xrol élsimítás ultra shaderminőség stb. mindezt 12-16fős online szerveren. tehát teljesítményben nem sok különbség van, viszont látványban ég és föld.
Team Fortress 2, és a többi hl2 motoros játék az vicc, még magasabb felbontásokba is simán 120-140 fps minden maxon. NFS 1024-be minden maxon elég necces már, 40fps a minimum kb, de 60-70 főlé nem nagyon megy, bár ez autós gamehoz bőven elég. COD4 1024 minden maxon, online 20 fő körül 2 pályán teszteltem, átlag fps 75, minimum fps 51 volt. még elmegy, de élsimítást kikapcsolva itt tényleg nagyon megugrik az fps, 95ös átlagot tartott kb.
crysisra nem tudtam az ati fixes drivert a 7.11-es Catalysthoz feltenni, és villognak a texturák mint az állat ezért nem próbáltam. Omega 3.8.421 (Catalyst 7.10) van most fent, cod4-be, qw-be és nfs-be is átlagosan 25-30 százalékkal több fpsem van ezzel mint a 7.11el [tray tools beallitasok ugyanazok] crysis meg annyira nem érdekel, főleg hogy a 7.11hez a fixet akkor se tudtam rátenni amikor full legyalultam minden drivert és friss 7.11et tettem fel, akkor is install hiba volt.
na megyek vissza qw-zni. üdv
jah szerk. UT3at nagyon simán viszi, minden csúszkát egyel a legmagasabb alá tettem és így 90 alá nem ment az fps, bár még csak 3 pályán próbáltam botok ellen, max grafikán 75-80 körül mozog, bár nagyon pálya függő, de 65 alá nem tudtam vinni sehol.
-
grimetime
tag
jelentem még élek. egész éjszaka quake warsoztam. 1024ben minden maxon [nem auto-high beallitas mert az nem tesz mindent maxra, hanem manualisan tenyleg minden high, minden filter on, maxon] min fps - 41 [amikor ledob ejtőernyővel 1-1 új pályára], max fps - 90 [90es limit volt beallitva]. atlag fps 65-80... elegge elvezhető.
crysisnak csak a demojat huzom le mert marhara nem erdekel a full es benchmarkot ezen is lehet futtatni.
-
grimetime
tag
válasz
Gaboman #4900 üzenetére
alap holnap az lesz, csak kurva szar a netem meg csomo dolgom van [sajnos pont most] de holnap-holnaputan estere igerek mindent [tf2, quake wars, ut3, crysis] , termeszetesen holnap be nem megyek egyetemre egesz nap zuzom majd a tapasztalatokat irom, egyenlore tf2, quake wars.. aztan utana majd elkezdem kicsit nezegetni hogy mit lehet kihozni a párosomból [x2 6000+ a másik tag
]
-
grimetime
tag
nah megvan a zafir 3870, itt dorombol mellettem. full bontatlan dobozos cuccot küldött pixmania, es 24 oran bellul tenyleg itt volt feladastol szamitva. azt mondom megerte a 62 ezret szallitassal. a kártya kurva nagy. fizikailag. kb at kellett szerelnem mindent a gepbe mire befert ugy hogy nem basz semmit.
most leptem be steam accountomra, szedem vissza rá quake warst, meg dvdrol telepitem ut3 demo, meg majd crysis utana. irok majd h mi hogy megy.
wá. azért marha boldog vagyok
-
grimetime
tag
válasz
VaniliásRönk #4650 üzenetére
hát örülnék, ha fél év múlva ilyen árak lennének, dobnék egyet CFbe még
hol a k*rva futáááár -
grimetime
tag
-
grimetime
tag
kevés
egyenlőre nem hiszem... a jövő évi vérfrissítésig biztos elég lesz mindenre.... főleg ha dobnak ki új drivereket...
Drizzt az enyém már halál biztosnak tűnik szerdára, dobok fel fotókat, meg tesztelek pár gamet. [cod4, ut3, tf2, stb stb... 3dmarkot nem teszem fel, mert szerintem értelmetlen hülyeség,a legtöbbünket ugy gondolom inkabb az érdekel hogy xy játék hogy fut]
-
grimetime
tag
válasz
VaniliásRönk #4517 üzenetére
szó szerint ez fogalmazódott meg bennem a hozzászólást olvasva
-
grimetime
tag
salallalalalalalala.
-
grimetime
tag
jól van minden jó,ha a vége jó, szállításra kész a 3870em beszéltem a csajjal hétfőn feladják, 24-48 óra a szállítás, szerdára itt van.
aztán húzzátok le a fejeket az arénákban, legyen az tf2, ut3, vagy bármi -
grimetime
tag
kb ezeknek nagy resze nekem is volt
de nekem akkor is a 8500 volt a legdurvább korszak. akkor nem talaltam olyan jatekot amit ne alazott volna ki a kartya.imadtam.
off
updatelte pixmania a rendelesem, de meg mindig nem egyertelmu mivan
[link]
kiszallitando mennyiseg atment 0ra es kiszallitott 1re de a rendelkezesre allas meg mindig 8-10 nap. most nem ertem h hozzak vagy nem-e
on -
grimetime
tag
hat jah. mondjuk afat vissza tom igenyelni de akkor is 62
kurvadraga.
most ne mondja vki hogy ennyibol gt-t is vehettem volna mer nem akarok gt-tnem baj. max 2 het mulva meglesz a talan eletem soran eddigi legjobban vart kartyam. najo ezt mondtam 8500nal is, bar ott meg az is ujdonsag volt h ennyire komoly VGA letezik a piacon, uristen max payne 1. meg par évvel kesobb 9800pronal is meg x800xt-nel is full kesz voltam, de mind megerte a penzet az utolso forintig, bar mind1iket kurva dragan vettem mert marhara nem tudok varni, de amennyit fraget ezek lőttek.... úristen. remelem a 3870el is ekkora nagy parádét tolunk vegig, mint az elozo 3 nagy ati karimmal
ui amugy attol nem felek hogy MOn 2 het mulva 60ert lesz raktaron 3870...
szörnyű mi megy itt. -
grimetime
tag
off
hát én ugy vok vele, hogy a steam egy szükséges rossz. ha kikapcsolod a hirdetéseket meg az ilyen kérdőives faszsagokat nem lassitja le a gépet annyira, és tény hogy csak ezen keresztül megy css, tf2 normalisan, legalisan. en többnyire ezekkel játszom, és marhára figyelek a gépemre [rendszeres defrag, virus,adware spyware gyilok] de a steammel sajna nem lehet mit csinalni. amugy sztm maga a rendszer marha jo, es a warez visszafogasat is hasonloan kepzelem el, mert ha ott van a boltnal olcsobban, rogton a gepre lemaszos verzioba a game, es nem kell krekkelgetni peccselgetni siman megy online sztm a lustabbak leszedik, hogy ne kelljen baszakodni vele. [es nyiltvan boltba se kell elmenni, ami eleg sok ember nehezere esik]. meg a kedvezmenyek, promok is eleg jok [pl tf2 beta release elovasarloknak]. az hogy megveszed rogton ott van, eleg jo mar a valasztek, kb elinditom es szinte barmit jatszhatok. legalabbis en amikkel online jatszom mind vannak steamen -ut3, bar lehet mar az is par napja amiota nincs gepem nem jelentkeztem be.
on
-
grimetime
tag
jah az jo lenne, meg black box realis is lenne, vagy legalabb az orange, ugyis van valveval szerzodese a cegenek, iszonyat jol futnak a hl 2 motoros dolgok a karikon
enis szet fogom tf2zni az agyamat. 1x ha meglesz a kartya
-
grimetime
tag
jó dobtam nekik egy levelet fvf-el fenyegetőzve, és szépen levezettem hogy nekik sosem volt ilyen kártyájuk, mert 5 perc alatt lehetetlen, hogy bármi is elfogy, és milyen fura, hogy mind2 sapphire radeon az 50 és a 70 raktárkészlet is egyszerre tűnt el a semmibe, tehát ez kurvára vásárló megtévesztése. gusztustalan faszság.
-
grimetime
tag
a 70nél nekem nincs jobb kari. de milyen lépés ez? hogy kiteszi hogy raktáron gyorsan ráharap mindenki utalják a lét aztán majdvalamikor lesz. expressz szallitast fizettem erted
expressz szallitas 2 het.
-
grimetime
tag
pixmania no komment. 3850et akartam ugye írták hogy RAKTÁRON. ok rendelem mielőtt elküldöm nézzük meg még1x, hogy nincs-e véletlen 70es. volt. feltették. sapphire, jolesz. RAKTÁRON. megrendelem, rögtön fizetem kártyáról. kb 5 percel lehetett azután hogy feltették a kártyát. kapom mailt. 8-10 nap, beszerzés alatt.
MI AZ ISTEN EZ BA***AMEG? MIÉRT ÍRJÁK ODA HOGY RAKTÁRON AMIKOR K*RVÁRA NEM VOLT NEKIK SOHA 1 KIBA***OTT DARAB SEM. A KURVA KIBa****OTT ÉLETBE.
pixmania no komment. ha valamelyik olvassa megyek a láncfűrésszel g***k!!!!!!!!!!!
fel lesztek szeletelve
-
grimetime
tag
válasz
Tuco Ramirez #4153 üzenetére
62+áfa volt pixtől de ebbe 5k az expressz szallitas szal 57 alapbol. nem olcso, de nem tudok varni
-
grimetime
tag
najo en eddig birtam, megrendeltem pixmaniatol 3870et, buktam rajta egy 10kt most mert draga de legalabb meglesz, tenyleg nem birom tovabb.
-
grimetime
tag
mondjuk a legtobb oldalon ami linkelve van csak elorendelesre van meg de tenyleg van ahol van stockon
-
grimetime
tag
tenyleg van kint. nemet ebayen leveleztem par eladoval es mondtak h nalunk van raktaron mindenhol. neki is stockon van 169 euro plussz szallitasert 3850 pl
-
grimetime
tag
megvolt a 3870. hozzaszolas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest