- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
grimetime #4897 üzenetére
Tuning valószínűleg csak AMD GPU Clock Toollal fog menni, de azzal is kérdéses, a többi program csődöt mond már a HD2000-eseknél is.
-
katt777
félisten
válasz
grimetime #4281 üzenetére
Csak röviden a lemezes változat mellett: Gépről adat veszhet, írott lemezről adat veszhet, nyomott lemez a legbiztonságosabb. + én régimódi vagyok, és szeretem, ha amit megveszek, az kézzelfoghatóan a birtokomban van, különben az az értésem, hogy nem vettem semmit, csak a pénzem fogyott.
-
katt777
félisten
válasz
grimetime #4231 üzenetére
Lásd előbb. Marketing. Leszarják a vásárlót, csak legyen meg a pénz. Mondom: FVF, aztán magyarázkodjanak nekik. Többe kerül nekik, mintha becsületesen jártak volna el. Amit úgy hirdetnek, hogy van, annak lennie KELL, amíg bárhol fel van tűntetve, hogy az adott termék VAN. Különben fogyasztók megtévesztése, ergo büntetés.
Egyébiránt nem fogják föl, mit tesznek, hiába is próbálnád elmagyarázni. Betanulták egyetemen a marketinget, aztán nyomják ezerrel. Néhány vaskos büntetés hamarabb kijózanítja őket, főleg, mivel ismételt jogsértés esetén soxorozódik. Van 1-2 hely, ahol engem már nagyon készségesen és udvariasan kiszolgálnak pár ilyen játék után. -
katt777
félisten
válasz
grimetime #4226 üzenetére
Fogyasztóvédelmi Felügyelőség. Hétfőn első utad odavezessen, ha már a panaszkönyvet nem kérted el. Büntetnek ezért kurva keményen - már nem a panaszkönyv nem elkéréséért, hanem amit tettek. Rendszeres marketingfogás: becsalnak valamivel a boltba, aztán kiderül, hogy nincs, majd csak veszel valamit, vagy vársz, ha már fizettél, mert nem tehetsz mást. És mivel az emberek 1%-a sem emel panaszt, habozás nélkül újra és újra megteszik.
Alapszabály: sose fizess előre semmiért. -
Bali27
addikt
válasz
grimetime #4166 üzenetére
LOL. MOndjuk az Nvidia csinálja jobban vaslzeg.. Igaz nekem is szimpatikusabb az Ati.Volt egy Gecube 9600xtm.. AKkor egy álom volt..Igaz ott sem a catalystot használtam mert rossz volt vele
Viszont az Nvidia nemvéletlenül nem siet a DX 10.1 es karikat kiadni.. Állitolag már csinált olyat az Ati h kiadott valami szabványt ami nem is terjedt el késöbb.. Nehogy a 10.1 el is csöcsrefusson..
Most még a 10.1 re nincs is szügség,(lásd uj 8800GT DX 10 el jött ki) ráadásul mire bevezetik addigra lehet sokkal erösebb kártyák lesznek a piacon. Uh nem hajtja öket a tatár.. Gondolom ök is igy vannak vele.. De ne legyen igazam.. Hajrá Ati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest