- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Hát ez a megéri/neméri meg téma elég érdekes. Nézzétek meg pc-webshopon a 2900pro-t... Mindennel cakonpakk 38e.... Míg a legolcsóbb 3850 45e+2,3e
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Gyuri27 #2994 üzenetére
Teljesen igazad van! És mostmár be lehet fejezni a flamelést, menjen el minden nv párti innen a búsba. Nem látom a topic címében az nv feliratot. Idejönnek beszólogatnak és 100 hozzászólás óta csak a flame megy. Szerintem nem az ilyeneket kellene megvitatni ilyenkor mikor még senki sem fog egyet sem a kezében.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2934 üzenetére
VaniliásRönk-nek: Igaz, már beugrott, így volt. De te valahogy sosem bírsz kihagyni egy flamewart sem.
7600gt-nek: Ez így van, de én beérem ezzel a középmezőnyös országgal. Magyarország emlékeztet a 2600promra. Selejt xt de nem panaszkodhat, mert fut a szekér, csak éppen nem tuningbarát. XD
spiercell: Hát ha a nagykerárakat nézzük: gt:40e, pro:60e akkor nem éri meg, mert a pro teljesítményével fog jönni a 3850 és a gt árával. Imádom az atit, pláne, hogy átvette az amd agresszív árpolitikáját. -
Bikkrom
senior tag
válasz
]Phobos[ #2931 üzenetére
Nem azt kell nézni, hogy amerika, meg anglia hol jár stb.. Megvan a napi betevő, senki sem sír, mert éhes sőt netezünk, gépeket veszünk, tv-zünk és bárki járhat felsőoktatásba... Betenném én az olyan embereket akik ilyet mondanak pl. afrika bármely szegény országába. Igenis jólléti társadamlom vagyunk. Nah de elég már belőlem, a végén békenóbeldíjat kapok XD
Másik topicban már leírtam de tényleg igaz lett: 2900pro/gt nem élt sokat. Innentől kezdve nem éri megvenni egyiket sem.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2922 üzenetére
3 hete nyúzom itt a fórumot, Zájec nevén kívül csak a tied ragadt meg. Bejössz c2d topicba amd vitát nyitni stb.
De azért jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest