- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát én ezt mondogatom jó ideje, de kevesen hiszik el.
ATI-nál az a helyes taktika, ha min. fél évvel a kiadás után veszel meg egy VGA-t, és az új széria megjelenése után nem frissítesz drivert. Akkor lesz a legkevesebb gond a driverekkel. Kár, hogy az nV meg másért szar.
-
BigBear
senior tag
Ja, ha csak az a lényeg, hogy drága legyen... van csak neked, csak most, ultrabrutál S3 Trio kártyám 10000000000000000000000000 -ért.
Viccet félretéve: 48xx sorozat miben nem jó? Valóbav van gyorsabb kártya, (GTX280), de minek? Sokkal drágább, többet fogyaszt terhelve, nem előremutató technológia stb. A következő, a 260-as már semmivel nem jobb, sőt. Ha lefelé megyünk, akkor meg főleg nem tudnak értelmes alternatívát felmutatni.
Az ATI a 3xxx és 4xxx sorozattal igen nagyot alkotott, akár tetszik ez an NV fanatikusoknak, akár nem. Az embereknek pedig pont az kell, amit ezek a kártyák nyújtanak. Megfelelő, sőt, akár kimagasló teljesítmény, elérhető áron. Van egy nagyon kis réteg, akik mindig a leggyorsabbat akarják, semmi más nem számít, de nem ez a mérvadó. -
-
FeRRaR1
őstag
Ez cég függő, nekem a kedvenc Web shopunkba rendelt monitorom pixeles volt 22" Wide, másnap 9 re jöttek érte és rá 3 nappal (hétvége) már itt is volt az új, ha szar, és van raktáron másik 1 ből adják, ez nem szervízelés, h nem csere....
és ha szar ha nem a 2-3 Év gari jár hozzá.......
-
katt777
félisten
3870 és afölött csak CCC marad, hűtésre RivaTuner, de inkább bios.
FeRRaR1: Én mondtam, hogy hiába emeltek feszt, magam is próbáltam. Valami hardveres korlát van ott. Nekem 1.175-ön van a 2D/low 3D, 300/700-on, 600-as RAM-mal néha fehér képernyő, oszt' jó napot. Így OK, és még Chillával is nyertem -2°C-ot. 3D-ben 1.3V-on megy 877/1296-ot de itt a GPU és a RAM-ok vége, hiába nem melegszenek tovább, max 73°C tuningolva még kánikulában is. Ennyit tud a technika. 1296-os RAM-oknál is beszemetel már néhány játék, noha fagyás, vagy más hiba nincs, szóval hiába a hűtés, meg a + fesz, ha fizikai korlátai vannak a további gyorsulásnak.
-
katt777
félisten
Érdekes lenne tudni, mikori a kari. Lehet, valaki használta egy másik hűtővel, aztán "eladta" a 48xx miatt, a gyári hűtőt meg gyorsan visszab.szta paszta nélkül. Volt már ilyen a topicban. Vagy a biosát buherálták meg, nem lett jó, aztán eladták, számos lehetőség ismert. Legföljebb legközelebb nem vásárol ilyen helyen az ember.
Ginew: Nem fut semmi VGA segédprogram, ami megbolondíthatja a karit?
-
"csillát" a HD 2600-ra felpakoltam már egyszer, így a kis szivacsos csíkok ugrottak. Azért is kérdeztem, hogy érdemes beszereznem valami hasonló kis csíkokat a sarkazás ellen vagy mindegy. Az egyetlen dolog, ami a kis "csillában" zavar, hogy a memóriákra szánt bordák nagyon gyengén ragadnak, már ha egyáltalán ragadnak. Ha már szenvedek vele, akkor viszont legyen egy jó 10 fokkal hűvösebb...
Na majd meglátom, találok-e sarkazás ellen valamit otthon.
-
katt777
félisten
Nem az, hanem hogy 2 napja ömlik ide az iPon reklám. Hát senki nem tud maga árat/terméket keresni?
Én meg csodálom, hogy spam-eket kapok.
Úgy fest az agymosás szinte totális (lásd még: hű de jó játékok, csak mert azt mondják), és én vagyok az őskövület, aki képes még magától gondolkodni/cselekedni (meg néhány hozzám hasonló).
Mindegy, majd én is kihalok...
Hát basszus amúgy máshol is lementek az árak, ráadásul ált. iPon-énak 1/3-a a pktg, gar. száll ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elden Ring
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- HP OMEN 3080Ti
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest