- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_bill1
tag
válasz
rétisün #4815 üzenetére
Hát sajnos ez van. Ha valamelyik kereskedő hozzájut ezekhez az újdonságokohoz, és tudja hogy máshol nem lehet kapni, akkor vastagon fog fogni a ceruzája. Vadkapitalizmus van sajna. Az osztrák és német árakat nézve, biztos lehetsz benne, hogy 50k-ért vígan lehet majd 3870-et venni. Ha nem, akkor majd megyünk bécsbe, mint régen hűtőszekrényért.
-
kill_bill1
tag
válasz
rétisün #4813 üzenetére
Ezért is olyan drága. Amíg 8800GT-t nem leghet kapni és 3800-as kártyát is csak 1-2 helyen kapni, addig annyit fognak kérni érte, amennyi bőr van az orcájukon. Ráadásul nemsokára karácsony. Az árak és keszletek véleményem szerint csak januárban kezdenek el normalizálódni.
-
keszegduda
őstag
válasz
rétisün #4576 üzenetére
Ettől félek én is, igazából az a baj hogy nagy verseny kezd kialakulóban lenni és az árak mennek le és akik nem voltak tehetősek, azok megfogják ragadni az alakalmat és lecsapnak az újdonságra. Nagyon nagy hiánynak nézünk elébe, erre élő példa a 8800GT.
Egész jónak tűnik egy az 512-es 3850, csak azért nem szeretem ezt a tesztet, mert néhány game-el tesztelik csak, az pedig édes kevés. -
R3plica70
aktív tag
válasz
rétisün #4325 üzenetére
Nem tudom megerősíteni, hogy rámegy-e majd , ha...
Amúgy el tudom képzelni, hogy lenne olyan "jó" mint a gyári, ha nem jobb...ma láttam , hogy a leírt VF700 Zalmannal is egész jól működik.
AC Accelero X1 is csak úgy megy rá ha a memória hűtő L alakú fémlapját megfaragják kicsit a venti csatlakozó elhelyezkedés miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest