- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumpum
csendes tag
-
hétalvó
addikt
Én már nagyjából értem hol ebben nekik az üzlet. Felpörgött a vga-k piaca és a aki nem tud várni megveszi a régi karikat, mert ugye eladta idő előtt a sajátját, stb... Kb. Januárra lesz újra rend a piacon, addig ez a káosz marad. Ekkora bakit nem követ el 2 gyártó egyszerre karácsony előtt. Hagy fogyjanak csak ki a készletek, ha már egész éveben senki nem akart belőlük venni. ATI-nk egész jól áll, dehát lassab a konkurenciánál, az árral fog variálni, kérdés az nv mennyire akar lemenni, olyan hogy meddig tud szerintem nincsen, akar/nem akar, esetleg még a "közös stratégiai megállapodásuban" mi áll. Ilyen nem biztos, hogy van, de gyanús.
-
HERR Z
veterán
amerikába, rizsföldön van kari, itt nincs
itt lenne pár ezer ember ott soksok tízezer százezer...
ez van, ezt kellene látni hogy kelet európa kis piac
amúgy meg hammon a héten hozza 37k-ért a 3850-et és powercolor meg sapphire 3870 is lesz 50 alatt jövő héten....
8800GT GTS meg még csak a gyártás alatt karegóriába van, ki tudja mikor lesz értelmes mennyiségben értelmes áronAti semmit nem baszott el mert sokkal több karival rajtoltak, és sokkal több hasznot szerválnak egy karin mint nV
-
00roli00
aktív tag
Csak hogy ne kelljen unatkoznod.
149 EUR azért komoly.. -
Sárpac
nagyúr
A tanulság az, hogy ez abban az esetben igaz ha előtte nem volt közép vagy felsőkategóriás karid a gépedbe, ugyanis azt is el kell adni és az is jóval kevesebbért megy el 2-3hónap múlva. A géped többi részének amortizációjáról már nem is beszélve, tehát aki teheti az vegye meg nyugodtan MOST mert így is úgy is bukni fog csak később lesz fejlettebb gépe!
-
munky
őstag
Egyenlőre még azt sem tudom eldönteni, hogy HD 3850 vagy 3870...
Bár szerintem a pénztárcám eldönti majd a dolgot... nem hinném, hogy én megtudom majd fizetni a 3870-est.
Most már nagyon kíváncsi vagyok milyen árban lesznek, Remélem jövő héten jön belőle hozzánk is. Ha 3870 nem is akkor legalább 50-es...
no meg persze a PH! teszt is sokmindent eldönthet...
-
leviske
veterán
Én is hasonló véleményen vagyok. Más példát csak alaplapok terén tudnák felhozni: A P965-ről senkinek nem érné meg váltani P35-re>>>> P35-ről még feleslegesebb váltani X38-ra>>>X38-ról a legfeleslegesebb és pénzkidobás lesz válatni X48-re (már aki vált.. )
De pl vannak olyan emberek akik megveszenk 20 ritkaságot a hecc és a tesztek kedvéért... aztán eladják (pl Keldor papa).
-
-
arn
félisten
ilyen jatek lassan nincs
amugy erdemes megvarni par uj drves benchet x het mulva, mert nem volt ket olyan teszt, ahol egyforman szerepeltek volna. osszevissza minden - de osszessegeben azert lassabb egy 10-20%al. jo esetben beeri, de van ahol tobb mint 50%al gyorsabb a gt.
-
Thomas1
addikt
-
Rolcsi20
senior tag
44ért érdemes megvenned, nekem is az van és jó kártya, csak a 70esre cserélném le, az 50estől jobb....bár egyelőre még ezt se merem állítani
...elvégre az én konfigommal alapon megy 9700at 06ban, a kínai teszten egy 6400+os procival meg 8800at megy az 50es és 9XXXet a 70es....szal nincs nagy különbség...csak árban
-
aginor
veterán
Úgy látom ide is be kell írnom:
"A visszahívásos pletyihez:
Ma beszéltem a három szóba jöhető hivatalos nagykerből kettővel, akiböl az egyik az Asus hazai hivatalos partnere(szemfülesek már tudják kiről van szó
), és nem kaptak semmilyen hivatalos infót senkitől visszahívás ügyben. Az emberke azt mondta, hogy szerinte ez egy mesterségesen gerjesztett dolog valamely kisker részéről, mert nem tudja kielégíteni az igényeket, és így másra kenheti. Tekintve, hogy a J kisker rengeteg megrendelést vett fel 88gt-re, és van aki már két hete várakozik, és hülyítik rendesen, így kimászhatott a gödörből, nehogy rájuk gyújtsák a boltot, ezzel látszik egyezni a hírük utolsó sora: " ezért minden megrendelést törölni fogunk..."
Szintén megerősítette mindkét nagyker, hogy nem áll szándékukban visszatartani a készleteket, mivel ami nincs, azt nem is lehet visszatartani, ill. hogy egy héten belül nem is valószínű, hogy az országba érkezzen a nevesebb márkákból, ez alól az inno lehet a kivétel, mivel abból érkezhet egy-két napon belül, de jellemző, hogy már itt kéne lennie a szállítmánynak.."
-
Thrawn
félisten
-
leviske
veterán
A GT-t az nV majd kétszer akkora gyártásköltséggel gyártja mint az ati a sajátjait.. szerinted ki tud levinni az áraiból? Aki alapból a legalacsonyabban akarta indítani őket, vagy aki kiadta egy normális induló magas áron őket?
Itt szerintem ATi győzelem lesz... a GT-ket hívják vissza, GTS-ről semmi hír, csak az újított G80-asról.
Hakuoro: de a játékfejlesztők ugymond "most engedték be őket az ajtón"... eddig nem vetted észre, hogy a játékok 60%-nál a induláskor látsz egy nV logót? A többinél meg nincs logó
HAJRÁ ATI!!! HAJRÁ AMD!!! HAJRÁ VÖRÖSEK!!!
MOD: Amugy, ha a nV merészeli javítani utólag a GT-t... akkor viszont kérem a bocsánatkérést azoktól akik leoltottak emiatt.
-
leviske
veterán
Elvileg 42 lesz az induló ára és nem 46 (és az is a 512-esé, a 256 olcsób lesz)...és míg az ATi letudja és valószínűleg le is fogja vinni az árait olyan 35 körülire... az már csak 70 és ha az nV megtartja 60k-n az árát az GT-nek ami valószínű...akkor az a 10-es különbség kiegyenlíti a tudásbeli különbséget. Egyébként a teszteket megnézted, amin összemérték a 8600-al és 50/70%-okat rávert? Nem hinném, hogy egy tuningolt 8600 jobban megtudná közelíteni, de akár az 50-est is lehet tuningolni.
Amugy meg szerintem mindenki hálátadott volna az égnek, ha egy ilyen középkategóriával kezd az ATi, mint a HD3850...(Ezúton pedig elnézést kérek, ha a "Amugy meg gondolkodnál picit..." sértő volt, csak már idegesít, hogy néha az emberek keverik a dolgokat és utána tényként tálalják, bár néha én is ilyen vagyok gondolom)
-
leviske
veterán
A 70 igen is megközelíti a GT-t... nem olyan súlyosan, de megközelíti... És az 50-et hasonlították a 8600-hoz és azt is az ára miatt. Tényleg érdemesebb még egyszer elolvasnod az ezzel kapcsolatos hsz-okat.
Amugy meg gondolkodnál picit... egy HD3850 CF igen csúnyán lenyomná a GT-t még húzott állapotban is.. főképp mert alig lehet húzni...#2200 k.t.a. : ?
A HD3870-et távol nem előzi meg 2,5x...de még 2x sem... Ha egy 70-et CF-be nyomnának ellene (már volt "teszt" linkelve.. igen CSÚNYÁN elverné a GT-t, de még egy 50 CF is..)
-
Gorneck
legenda
Eddig is köztudott volt, hogy a mostani Pro/XT karijuknál az újak alig lesznek gyorsabbak! Mindenki ezen szenved...ilyen csalódás olyan csalódás...ezek a karik sztem nagyon nem a GT ellen készültek...viszont amit kapunk az két nagyon jó kártya és végre igazi közép kategória jó áron...NV 8600as szériáját fogják kinyírni...vagy drasztikus árcsökkentésre bírni az NV-t.
7600GT:Tudom.
-
leviske
veterán
Nem lesznek rosszak... egyszerűen nem érik be az új GT-t és GTS-t, viszont CF-ben befogják őket érni bőven és az árukat is ugy fogják (elvileg) szabni. pl: HD3850 CF ~60/70( esetleg az elején 80/90) és GT fölött teljesít és akkor még a HD3870-ről nem beszéltem, ami többet tud a kistesójánál, őt valószínűleg a GTS ellen indítják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest