- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Én most a többségtől eltérően ezen kártyák HD támogatására lennék kíváncsi, mert szép hogy jó sok pontot érnek el 3DMarkban, meg hogy csak Powercolort tud szerezni szinte mindenki, de azt hogy FULL HD filmeket (1080p Blu-Ray Disc és HD-DVD) mennyire támogatja? Gondolok itt arra hogy milyen procit mennyire terhel le egy ilyen kártya mellett!?
-
wolfman
veterán
Én szívem szerint megvárnám az ASUS féle 3870-et, ugyanis benne még sosem csalódtam. Igaz Sapphire is megfelel. Meg majd január vagy február környékén fogok venni valamilyetis, mer akkorra lejjebbmegy az ára valamelyest. Apropó, majd ha valaki beszerzi a kettő közül valamelyik gyöngyszemet, majd tesztelje már le a HD támogatás részét is ha lehetséges. Nagyon érdekel már.
-
wolfman
veterán
Ahogy elnéztem a teszteket egy kicsit elszomorodtam. Reméltem, hogy erősebb lesz ezeknél az eredményeknél. Azt gondoltam most hogy 55nm, erősebb GPUt rápakolnak és kb. 2900XT alatt valamivel lesz az ereje. Pedig nagyon vártam már, de így elgondolkoztat.
-
wolfman
veterán
válasz
VaniliásRönk #3391 üzenetére
A power DVDt beállítottam amit tudtam, de nem tudom te mire gondolsz konkrétan. Én a Control Centerben állítottam be a támogatást, akkor sokkal jobb lett, de akkor sem volt zökkenőmentes. Mellesleg a proci is 50-60% körül mozgott!
-
wolfman
veterán
Egyébként olyan jó, hogy jönnek ki a HD támogatást nyujtó videókártyák és tényleg senki nem tud semmit a tudásukról e téren. Azt írták a 2600XT-re is hogy támogatja a HD filmeket. Átmentem barátomhoz egy Power DVD 7.3-al meg az 5. elem HD változatával, de igazából nem győzött meg. Nagy képmozgásoknál beszaggatott és a hang is recsegett sokszor. Mindenki ezen videókártyáknak csak az órajelét emlegeti meg a másikhoz való rangsort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hardcore café
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest