Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
katt777 #27107 üzenetére
Hát jah de gondolj bele akkor is ez volt mikor még a core sehol sem volt...
A P4 meg f@xt se ért az athlon 64 el szembe 1 Ghz vel lasabban is el verte...
és 1999 óta lassan 10 éve mennek ezek a szerződések, de a többi gyártónál jah,
De az IBM nek ott a cell is, és PC be nincs csak szerverekbe, pedig nem gyenge a teljesítménye.....
Off vége
-
somé
őstag
válasz
katt777 #27039 üzenetére
Köszönöm,olvastam a privátot.Így bővebben kifejtve természetesen értem az álláspontodat,de amit írtál korábban abból arra lehet következtetni,hogy van olyan játék ahol a fejlesztők belekalkulálják azt,ha egy user tuningol,és úgy írják meg hogy ne legyen probléma.
Ez ugye így marhaság.
Tehát nem játékfüggő az hogy kifagy,egyszerűen túl van húzva a kártya,ill. máshogyan reagál egy-egy játékra az adott kártya.
Alátámasztanám a 3DMark05 és 06-tal,tuningolt kártya.Ahol nálam a 05 hiba nélkül lefut,azokkal az órajelekkel a 06 már a 2.tesztben befagy.Ugye nem a 06 van rosszul megírva?Nem off,nyugodtan...
-
somé
őstag
válasz
katt777 #27026 üzenetére
A dőlt betűs rész a lényeg,arra reagáltam,az eleje csak a szövegkörnyezet miatt...
A dolog összetett.
Tehát szerinted ha egy játéknak változó a grafikus megjelenése,értjük ez alatt a gyors fps váltásokat minden bizonnyal,amit szerinted nem bír egy húzott kártya,akkor -ha rosszul van megírva a játék- (egyáltalán mi az hogy rosszul,ezt mégis ki dönti el,egy abszolút laikus,vagy fejlesztő vagy?) könnyebben kifagy a tuningolt vga-k alatt.
Szerintem egyáltalán nincs így,ez inkább hardverre lenne visszavezethető,nameg annak a meghajó szoftverére.Hamár amúgy is "Catalyst-mániás" vagyEgyáltalán milyen vga-ról beszélünk?Nv-Ati,mennyire túlhúzott?
De lehet hogy mellékvágányon vagyok,ezesetben kérnélek kifejteni mit jelent az egyenletes grafikai teljesítmény játék esetében..ez 1000 meg 1 dolgon múlik. A másik oldala ismét a maga a vga,inkább arra áll az "egyenletes grafikai teljesítmény"-t adó jelző.
Kb olyan amit írsz,mint egykoron a kalóz,(agyonmásolt,narrátoros) VHS filmeknél,minél nagyobb robbanás volt,annál rosszabb volt a kép,bármilyen videóba is néztük
A fenti kijelentésed abban a formában nem állja meg a helyét.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
katt777 #27033 üzenetére
Még egy utolsó és befejeztem.
Nincs abszolút és relatív kategória. Csak 1fajta van. Mégpedig az, hogy hogy teljesít az adott vas (részben az ár figyelembevételével IS, mert van akinek 1 fps ér 20-30ezret). E szerint létezik rangsorolás, ezt olvashatod fentebb tőlem. A 4870 trónkövetelő lesz egy király nélküli királyságban. (most high end 3870X2 nem más mint 2xmid range 3870)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
katt777 #27029 üzenetére
Szerkesztettem a hsz-t, olvasd át.
Most már remélem tiszta lesz. Egyébként a CPU nem foglalkozik grafikai számításokkal, miért tenné? Ott a GPU. A driver folyamatos fejlesztése pedig prioritást élvez szerencsére AMD-nél, nem csak játékhibákat foltozgatnak benne időről időre. Az egész DX10 az optimalizált utasítás-sorrendről és végrehajtásról szól (na jó, nem teljesen de ez is jelentős szerepet kap benne), ha egy programnál ez felborul, akkor driverből kell javítani. Legtöbbször észre sem veszed, hiszen a megjelenés elött "kimegy a demó" az AMD/nV megfelelő embereihez, akik azonnal elkezdenek rágyúrni.A HD38xx széria szerintem kifejezetten jól sikerült, de a 2xxx széria egyfajta próbaterepként szolgált neki. A gyermekbetegségeket kijavították, innentől kezdve folyamatos javulás van driverekben. És mondá az úr, ez jó.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
katt777 #27025 üzenetére
1., Vantage nem tesztprogram. Még csak nem is techdemo.
2., Tegyük fel hogy mégis. Mivel a Vantage megjelenése nem esett egybe AMD driverfrissítéssel, (és elötte nem juttatták el hozzá, hogy rágyúrhasson) ezért az AMD gyorsan kidobott egy optimizálatlan hotfixet (mondhatni béta 8.5), hogy legalabb elinduljon. Ez a lúzer júzer érdeke, minden egyes kiadott hotfix a júzer érdeke.(Persze az AMD grafikai részlegenek sem mindegy, hogy napi 2-300000 levelet kap, vagy 100at...)
3., Ugye nem gondolod komolyan, hogy driverből grafikai számításokat áttesznek a CPU vállára? Egész egyszerűen annyi történt, hogy optimalizálták a kódot, amit a 8.5-ös reviziószámot viselő Catalyst szoftvercsomagban tettek közzé. Ez azzal járt, hogy kevesebbet kell a CPU-nak "foglalkozni" a GPU etetésével.
Remélem érthetően fogalmaztam mindenki számára.
A 3870-es kártya is inkább mid-range kategória, az X2 változat pedig a mid-range teteje. (olvass pl. ezt vagy ezt) High-end megnevezést teljes szívvel leginkább a 4850/70es szériára lehetne ráhúzni az előzetes infók alapján megérdemelten, a low-endet pedig gondolom nem kell magyarázni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
katt777 #27018 üzenetére
Kb. 100-szor írtam le a topicban, hogy 3870 ATI-nál felsőkategóriás.
És ezzel kb. 100x írtál le marhaságot.
Ez a baj veled...100x írod le a hülyeségeket, a helyett hogy 1-2x írnád le viszont a frankót.
A helyes megállapítás inkább az lett volna amit az Ati is elismerte még a 38xx sorozat debütálása után, hogy a jelenlegi csúcskártyájuk a középkategóriát erősíti.Majd utána szállíngóztak a hírek hogy lesz felsőkategória is a 3870 X2-vel.
Nincs ilyen hogy nV közép kat, meg Ati közép kat. Globálisan van egy közép kategória.
Az hogy te ezt másképp gondolod, és megint leírsz ilyen baromságokat hogy a "3870 X2 az nem különálló kártya, meg az X2 az 3870CF"...Hihetetlen szinten égeted magad ezekkel a hsz-ekkel.
Még egy "örökzöld" az arany köpéseidből...
"athomi: multiGPU-t nem számolunk (GX2-t is kihagytam), mert az hol működik, hol nem, aztán máris csak 1 GPU-s karid van dupla áron."
Ez aztán gyönyörű...ez milyen konzekvencia egy állítólagos "hozzáértőtől"?Akkor ezek szerint a a Ferrari F430 is csak egy Daewoo Lanos, mert a városban nem működik Ferrari-ként?
Kóklerségnek tartom amit ebben a topikban művelsz!!
OFF-ot befejeztem. -
AtiGef
senior tag
válasz
katt777 #27003 üzenetére
Lehet az Ati azért fejleszt ennyire IQ-ra, mert X800-as szériánál pont az izomkodásba bukott meg.
Telhetetlen vagyok.
Firefox 3-as verzióját használod? Nekem 2.0-nál csinálta.[Firefox 3RC1] -
llaci63
tag
válasz
katt777 #26969 üzenetére
Üdv!
Annak van hátránya hogy én soha nem szedem le a régi ati driver-t, csak rátelepítem az újat! Úgy gondolom hogy amit felül kell írni azt feülírja az új, és ezt használja ezután! (Utálom a drivertelepítést nulláról kezdeni, 800x600-tol 60 Hz-n át az ikonok összekuszálásáig)! Lehet hogy rosszul gondolom, és érdemes lenne vesződni vele? -
Blaziusz
csendes tag
válasz
katt777 #26951 üzenetére
Na az már biztos, hogy az alaplappal nem stimmel valami. Az a 3870 x2, ami a másik gépben hasított, az enyimben félgőzzel ment. Át lett téve a 2. pci-e slotba, ott se ment rendesen. Táp is ki lett cserélve, semmi változás. Úgyhogy 99,9% hogy alaplap. Most elvitték bemérésre, ha szerencsém van hétvégére lesz új, ha nem akkor csak jövő hét.
A legszebb az lenne, ha a két 8-as pci-e slot bekötését felcserélték volna a két 16-osra. :-P Bár ekkora bakiban nem hiszek.
-
rollins
őstag
válasz
katt777 #26969 üzenetére
Amúgy ATT nem kezeli a feszültséget, tehát bármit állítasz be, 1.3 V-on fog menni (vagy 1.327-en, attól függ ,milyen bios van a karin
De neki 3850-ese van ha jól látom, amin 1.214V a gpu alapfesz. Nem tudom milyen a mostani ATT, de valamelyik betaval a HD3850-en 1.254V -ra lehett emelni. Nem sok, de az is valami. -
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #26951 üzenetére
No.. Ugy látom az Ati kezdi látni az alagút végét a konkoruenciaharcal kapcsolatosan.. Ennek örülök.. Kedik magukat összekapni.. Szerintem a 4000es széria kiadására készülhetnek már régen, és most összeszedik magukat.. És már hál Istennek nem csak gamebug javitás van és sztem ezekkel a driverekkel is a 4000es szériára gyurnak hogy mire kijön addigra olyan driver legyen alatta amivel a sárba tiporja a zöldeket..
A Zöldek a játékfejlesztöknekk adják a pénzt, az Ati meg a fejlesztésre, hogy mindenhol jól menjen a kártyájuk, még ahova a zöldek pénzéböl nem jutott ott isVagy csak elfogult vagyok?
Ja amugy van valakinek sejtése h miért nincs 10,.1 nvbe? -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #26943 üzenetére
Akkor az Assassin Creedhez (pesze nuku patch
) jobb a 8.5 ös drivert használni? Eddig szinte csk jókat ovlastam róla.. Igaz most a 8.4 el is meg vagyok elégedve.. De jön a nyár és 3-4 fokkal hüsebb a gpu, gyorsulnak a játékok stb.. Szóval ahogy eddig látom lehet kipróbálom.. Ja és ti DriverSweepert, vagy Driver Cleanert használtok?(utóbnbibol van teljes verzsön)
-
FefeeX
veterán
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #26643 üzenetére
lehet itt mas gond lesz,de eppen most jott ki
meg nem tud de HW-s gondok vannak
Ohh rajottem,rajottem... eddig magyar volt aztan uninstall,aztan most visszaraktam de a C-n a magyar.ini megmaradt es ugy akart indulni..ne voltam a figyelmetlen....
De amugy valami nem koser a gepemmel... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
katt777 #26636 üzenetére
Ennek egy oka van , mivel eleg sokmindenkivel tapló, lekezelő módon viselkedsz. És ez a péniszhosszabbításos dolog is biztos valami gyerekkori trauma lehet. Tudod, nekem nem kell tükör, ha pisilni akarok, szépen kilóg ahogy kell...
mert te vagy az elkényeztetett úri gyerek, akinek a papája majd bemegy az iskolába
Hehe. Tudsz te poenos lenni ha akarsz. Meg tudom védeni magam, és nem félek használni sem ezen, sem más képességeimet.Amúgy csak a hülye fizet domain névért, amikor a szolgáltatójánál 1 héten 2-4 napig "karbantartás miatt'" elérhetetlen az oldala.
Okos ember értelmes helyen regisztrál, látom, nem jött össze.(ékezetes betűk mestere).
Ezaz, koss bele minden aprosagba. Magzar billentzuyet ruley?Egyebkent a forum nem kifesto, ha mar itt tartunk.
-
Kelvin
őstag
válasz
katt777 #26627 üzenetére
Még mindig nem válaszoltál....csak kerülgeted a forró kását nagy szavakkal kistündér....
Lehet, h lassan az a személyes ismerkedés is beérik....
Szombathely, igaz? SzTK-s szemüvegkeret kis cuki kék feszülős rövidnaci térdig felhuzott zoknival,igaz cimbora?A fórum alapján 16 nak hittelek de valójában 35 körül vagy, igaz?
Nem tudom miből élsz de a nap 24-órájában otthon vagy 3dmárkozol és itt a fórumon lógsz és ontod az észt....meg a nagy szavakat nem dolgozol lófaszt se az biztos úgyhogy otthon talállak nagy valószínűséggel -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
katt777 #26627 üzenetére
Szóval vagy pü-zz, vagy szép csöndben menj el pénisznagyobbító műtétre.
Nincs szükség rá, hidd el.
Te pocskondiázol másokat a neten névtelenül (ráadásul nyílt fórumokon), és a te arcod fér el nehezen a topicban.
Van teloszamom, email cimem, msn cimem, felhivsz, bemutatkozom. TE mondod meg itt a frankót vagy ki vagy te? A nyilvanos forumok mestere?
Csak egy tipikus beképzelt paprikajancsi max. (ha már a sértegetéseknél tartunk) Ha lennél valaki, nem szánalmas frameeltuntető cseleket raknál az oldaladra, hanem évi 2-3 ezerér vennél egy domain nevet.
(Hogy aztán ott kelljen válaszolnom.)
Hallgatni arany, baby, ezt Neked még nem mondták?
Ha ismernél személyesen, nem lenne ekkora arcod
Ghhh, na ez most megmosolyogtatott.
Biztosan nem ért fel a fene nagy IQ-d magasságáig.
Az IQ-m is köszöni, megvan, de végre valami válogatottabb dolgokat vágj hozzám, mert ha most azt hiszed, de megmondtam a frankót, közlöm veled, csak egy halvany mosolyra volt eleg az itt eloadott szanalmas kis produkciod.
Ha erdemben mar nem tudsz vitatkozni, akkor jössz ezzel. Sajnallak.
-
Kelvin
őstag
válasz
katt777 #26614 üzenetére
Te egy kis kókler vagy aki a nap 24-órájában 3dmárkozik és ccc-t állítgat meg rivatunert és ettől azt hiszed, h mindent tudsz.....volt egy benyögésed ,h műszaki diplomád van meg több éves hardware és software gyakorlatod....jah
Max a 3dmárkok és a vista felhasználószintű ismerete a te gyakorlatot.
Még mindig nem írtad hol szerezted a 'műszaki diplomádat' és a sok éves hárdver és szoftver gyakorlatodat.....csak azért mert hátha ismerjük egymást mivel én pesten műszaki informatikát hallgattam a bmf-nik-en első diplomának.
Nem ártana ha akkora lenne az arcod itt is mint a valóságban és nem bódítana meg névtelenség a neten....××××××××××× -
Samanbacsii
őstag
válasz
katt777 #26605 üzenetére
Na, már azt hittem lemaradtam vmiről a "kiszámítástechnikában"...
Egyébként csak ajánlani tudom ezt a topicot mindenkinek aki + tzsolesz (fanatikus tag)-nak szeretne tisztába jönni a táp, fogyasztás, 12v ágak és barátai kérdéskörével. Rövid topic, lényegretörő, egyszerűen leírva minden. -
Kelvin
őstag
válasz
katt777 #26588 üzenetére
Te égeted magad egyfolytában!
Mi ez a duma,h lehetőleg 45nm-es.......???????????? Ennyiből lehetőleg a legjobb legdrágább serverprocit is írhattad volna.....
Akkor úgy mondom, h 450w-os felett van csak 12v-os 18A-es ág! Te meg itt 400w meg min 18A-ról dumálsz......(#26589) tzsolesz: Nincs sok különbség pcie 2.0 és ×16 között..legalább is nem észrevehető
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
katt777 #26581 üzenetére
Köszi. Akkor ezekről a kártyákról le is mondok.
1. Az alaplapomban sima PCI-E 16x-os slot van,
2. A tápom gagyi 420W-os LC-Power
3. A procim 2.8-tól nem megy feljebb az alaplp miatt.emmm: szinte minden oldalon ue. a teszt szerepel csak más grafikonokkal, kezdem azt érezni hogy nem valódi.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
katt777 #26542 üzenetére
mondjuk az egészben az a ronda, hogy ha az újabb játékokkal akarod nyomni magas részletesség mellett, mindenképpen dx10es kártya kell (min 3850es, aminek az ára kezd nagyon jó szegmensbe kerülni). a preDX10 generációkból talán még a 7950GX2 tudja tartani az iramot az x1950XTX mellett, de a 3850 általában olcsóbb és legfőképpen kevésbé meleg/zajos (meg mellesleg meg is veri őket). a 7900 és 8800, valamint az x1900 és x2900as széria között eszméletlen teljesítménybeli ugrás volt.
a DX10 előnye a shader alapú AAnál jön legfőképpen elő, ugyanis abban a pillanatban már nem kell a buszt terhelni, gyakorlatilag egy jól megépített kártyán AAval és nélküle nincs sebességbeli különbség (mint ahogy már évek óta nem láttál olyan programot, ami minimum trilinear filtert használ, bilinearról nem is beszélve...). csak jelenlég még a pixelalapú szemlélet a nyerő.
optimalizálatlan, semmin nem futó programok meg mindig is voltak... Deus Ex 2 valaki?;>
-
illusiON
őstag
válasz
katt777 #26539 üzenetére
hát végülis assassin DX10ben még élvezhetően ment
lesz az az új only-DX10 dolog vmi They lesz a címe, na arról asszem már letehetek.. de, mind1, mire lesz igazi dx10 játék ez a széria már réginek fog számítani ugyis
hibák? szemetel vagy hibás texturák vagy mit értesz ez alatt? -
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #26525 üzenetére
Na ezt én teljes egészében fordítva látom. Az ATI havonta ad ki drivert, több kevesebb sikerrel, ez változó. Ha valami hiba van benne, akkor meg érdemben javítani igyekszik rajta.
NV ezzel szembe? Tavaly november óta az elsőt. És te tényleg olyan naiv vagy, hogy azt hiszed, nem lett volna min javítani? Olyan nincs.
De nagyon nincs kedvem ilyeneken vitatkozni. Fáradt vagyok most hozzá
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #26523 üzenetére
Miért jönne egyáltalán 8.5 hotfix? Csak akkor szoktak olyat kiadni, ha valami komoly driverhiba van, mint a Vantage esetében pl. volt.
A jelenlegi kártyám mellé teszek majd egyet, ha úgy ítélem meg, hogy kevés lesz. Nincs kedvem megint az eladogatással szórakozni. Ennélfogva a 2600XT CF nem érdekel nyilván.
-
foreveryoung
tag
-
petyuska74
tag
válasz
katt777 #26484 üzenetére
frissítettem az ATI drivert.
a crysis eleje még mindig szaggat, a menü is nagyon szar, a játék viszont már működik rendesen.
a játék 1024x768-on minden közepes, anizo ki. kiváncsi vagyok meddig lehet még a grafikát feljebb tornászni.már csak az a kérdés, hogy a többi része javítható-e vagy sem. vagy csak nevezzem át egyszerűen az említett fájlokat.
a menü akkor is lassú lesz.
még megpróbálom a directX-et frissíteni hátha az is segít. -
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #26507 üzenetére
Tuninggal melegedett 75°C-ig?
Akkor megint szelektív a memóriád, ugyanis: [link]"850-en GPU-CV megy, ott 100%-os venti mellett elmegy a GPU 90 °C-ig (lehet, még tovább is , ha sokat várok), 3DMark tesztben 71°C volt a max a gyári hűtéssel a fenti tuningbeállításon."
Amúgy vettél egy 8cm-est, mittomén 1-1.5K-ért, nyertél vele kb. 5°C-ot, mint írod. Én vettem 6.3K-ért egy hűtőt és nyertem vele 40°C-ot, mert sokszor ment 90°C-on is kártyám.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
katt777 #26504 üzenetére
Én pedig azokat tapasztaltam, amik ott vannak a grafikonon. De már elég sokszor beszéltünk róla, hogy nálad hűvösebbek a kártyák. Ez volt az X1950XT-nél is, meg a HD3870-nél is.
De még jó, hogy mindig dokumentálom, ha csinálok valamit:
3870 stock cooler @ 40%
3870 stock cooler @ 50%
3870 stock cooler @ 100%
3870 GFX Chilla @ 100%Szóval szerintem hiteles a tesztnek ezen része - többit nem néztem.
Ez a nem melegíti a gép belsejét neked mániád
A valóságban egy normális házhűtés sokkal többet jelent, mint egy kifelé fújó VGA hűtő.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
katt777 #26472 üzenetére
az ötlet nem annyira rossz egyébként. ha megnézed, a vgan a ventid max 13.8 CFMet képes megmozgatni... nálam a procin egy 96 és egy 140CFMes venti van... a vga hátuljáról húzza most a levegőt, egész jó hatással, cpun nem nagyon melegít ( elhanyagolható), GPUn azért érezhető a hatás. meg alapból jobb ötlet a felfelé szálló meleg, mert a meleg levegőnek van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy alapból is felfelé száll. ilyen szempontból az optimális vagy a házból ki megoldás (bár itt kevés levegőt lehet kimozgatni szélzaj nélkül), vagy a felfelé küldi megoldás (konkrétan HR03mon gondolkodtam).
a led meg neon meg hasonló szvsz felesleges... áramszámlát növeli, tápot terheli, teljesítményt nem növel, ha meg villantani akar a delikvens, inkább rakna be egy 2-3 radis vizet, az impresszívebb;>
petyuska74: a vista nagyon jó dolog. sokan szidják, de nálam gyorsan bootol, gyorsan települ, remekül konfigurálható. a Crysis vh beállítása pedig optimalizálatlan és leginkább parasztvakítás.
-
petyuska74
tag
válasz
katt777 #26458 üzenetére
szia,
szinte teljesen újonnan telepített xp3-at használok, de az újratelepítés előtt is ezt csinálta.
az előző gépem egy 4200+ volt 4*512 MB-vel és elszaladgált a játék probléma nélkül.
a karit 1 hónapja vettem, akkor töltöttem le az MSI-től a drivert hozzá (attól még lehet régi).egyéb ötlet?
a segítséget azért köszi
-
HarryPotter
őstag
válasz
katt777 #26459 üzenetére
....ez a kifújós dolog szöget ütött a fejembe. nálam egy zalman vf1000 dolgozik a ref hűtés helyett -- [link]
nos, ez nem kifele fújja, és érdekes a működése: idle-ben is magas a hőfok, cca. 55-59C, gyanítom azért, mert nem tudja a meleget kiküldeni a házból. De terhelve is max 61C! Szóval érdekes: szinte mindegy neki, hogy terhelt vagy idle, 60C környékén folyamatos a hőmérséklet. Csak azt nem tudom igazán, hogy ez most jó vagy nem jó nekem...(tudjátok: "örülünk, Vincent?")
mondjuk az a ku.. nagy rézborda állat látvány -
HarryPotter
őstag
válasz
katt777 #26454 üzenetére
ok, ok, de mégis lehet különbség. egyrészt: az ultimate-en egy rettentő komoly hűtőborda van, ami messze komolyabb, mint a ref.
másrészt ha (pl. tuning miatt) ez nagyon melegszik, és teszel rá egy jobb ventit, az azért lényegesen halkabb, mint a ref. hűtő ventije. Abban persze igazad van, hogy innen ez nem passzív hűtés...
....de mindenképpen egy jó opció -
uridium
csendes tag
válasz
katt777 #26389 üzenetére
Ez "Gigabyte EP35-DS4 (22k)" hol kerül ennyibe? Én csak 10 ezerrel többért láttam.
TomBoy1986 és p3rgam3nt:
A Toxic-ról azt olvastam, hogy jó a körítés (+ Black Box, + HDMI kábel, + teljes 3Dmark06 - bár ez gondolom mindenkinek megvan már
)
Itt lehangosozzák, de ajánlják, itt meg egyszerűen csak ajánlják.
Egy szerencsés toxic tulajdonos akár hozzá is szólhatna. Egyébként sok ultimate tulajdonos sem jár erre, pedig én is abban gondolkodom, és szívesen vennék néhány ötletet, hogy pl. egy 12 cm-es hűtővel jól szellőző házban mennyire lehet megszelidíteni ezt a tüzes kis bestiát.
-
p3rgam3nt
tag
válasz
katt777 #26379 üzenetére
A probléma a következő :
csak hitelre tok venni és 150000 a határ (ennyit engedélyezett a főnököm (asszony)).
Mivel Miskolcon lakom , és számít nekem az h ha baj van , csak besétálok a boltba és érvényesítem a garit , így a webshop kizárva.
Igaz h így drágább , de nekem ez számít (jó-jó , hülye vagyok).
Amit leírtam gépet az kijön belőle , kisebb vinyóval (250 , nekem bőven elég , most is 120 van a gépemben egy 40-es és egy 80-as , így is van majd 40 giga szabad hely).
Amd/Ati párti vok , így Intel/nv kizárva.Tuningot nem tervezek.
A monitorom egy 17"-es crt , bár tervezem egy tft beszerzését (sztn asszony).Jelenleg 1024 a felbontásom.
A tápon is lehetne fogni , de nem akarok kockáztatni , h egy 150000ft-os gépbe egy 5000ft-os táp legyen , így maradna ez a táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Automobilista 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest