- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
3850 első példányai nem nagyon hasítottak tuningban, nyilván te is valami ilyesmit fogtál ki.
Az újakkal meg lehet fogni kényelmesen a 3870et, néha még többet is, de ez szerencse függő. Ahogy a procidat nézem, én nem javaslom neked a 4830-ra váltást, mert nem lesz gyorsabb úgy se. (Már ha olyan procid van ,mint ami az adatlapodon szerepel, mert az még a 3850nek is kevés.) -
katt777
félisten
Én már csak olyan hülye vagyok, hogy 8800GT-m és 3870-em is volt, és leteszteltem mindegyiket. Márpedig nagy felbontásban és magas összetettséggel (nem pedig a célirányos tesztek nV-nak kedvező beállításai mellett) az van, amit mondtam. Soha nem beszélek a levegőbe. De most bizonyítsd be, hogy a 9600GT gyorsabb a 8800GT-nél, és megadom magam!
Mellesleg a 8.5-ös Catalyst május végén jött ki, tehát minden régebbi teszt szart sem ér.WesTM: Hát ez az, Chillával is 8°C-kkal melegebb idle (46-47°C vs. 38-39°C), load meg bő egy 10-essel!!! Ami még hagyján, de 10% tuninggal GPU-CV 8XAA Fur Renderinggel 100°C-ig hevült pár perc alatt, míg a Sapphire 95°C-nál nem ment feljebb negyed órás teszttel sem! (Mind2 Chillás érték!)
FeRRaR1: Ezt az S1 sem fogná meg.
Sztem már széttesztelték, úgy kaptam meg "új"-ban, mert ez nem normális melegedés. Driver nélkül a Sapphire 62°C-os volt, ez 72°C idle módban 1.1V-on!!!!!!
-
WesTM
őstag
Ahha, nézd már meg légy szíves azokat a sm.3 scoreokat,agyonhúzott 9600oknál...
Az én nem végleteig huzott 3850em csinál ilyen sm3 scoret gyengébb procival.SOk ****** bedől annak hogy alátesznek egy 5ghz-es quadot,az dob 6000 pontot cpu-ra,és vagány a gyerek hogy neki 14000pontot tol a 9600 gt. Meg kéne tanulni leolvasni a 3dmark eredményeket...
KATT: Chilla vissza rá,és nem lesz meleg...
-
FeRRaR1
őstag
Frissítsél biost, és húzz a CPUn, milyen felbontásba is játszol?
De az alaplapi biost, mindenképpen frissítsed le....
Procid elég kevés alá, h ki hajtsa, és sokkal több van a kártyába, elhiheted
Nézd meg pár oldallal előbb csináltam, bőven jó a kártya, akármilyen mai játékban, 1680x1050 be is MINDEN MAXON, és 1 hibát nem tapasztaltam....
Ill más se
-
katt777
félisten
Sztem mire lemenne oda, már rég kifut a boltokból, ahogy tűnnek el a 8800GTS-ek is. Ha csak nem használtan veszel. A te konfigodban konkrétan nem tudom, de előfordult már, hogy egy nem kihajtott 38xx kari nem érte el egy kihajtott 19xx teljesítményét régebbi konfigban, gyenge procival ugyanis egy erősebb VGA teljesítményének jó része elveszik. Viszont a lényeg tényleg az, hogy az előző VGA-dnál gyorsabb legyen az új, aztán majd fejlesztesz hozzá lapot meg procit, ha úgy alakul. Én ezt javaslom újabb VGA helyett, mert esetleg nem kapod majd a várt 3D teljesítmény-növekedést.
-
Lacpac
őstag
Nálam az ATT szabályoz, 2D: 98/830 A magfesz: 0,98×××, (a legalacsonyabb), nem tudom pontosan, nem vagyok otthon, Venti 25%-on, így 40-45°C
Itt a leírás, hogy kell:
http://www.katt-teszt.freeweb.huKöszönet katt777-nek
-
WesTM
őstag
Egyáltalán nem gyenge,csak hát árverseny,meg hát jön az új széria. Szerintem most érdemes beruházni akár egy 850be,mert jó eséllyel elérhetők a 870 órajelek,és nem gyengusz kari egyáltalán,szóval ne a 8600 gt szintjére tegyük be,mert 1-2 esetben még a 8800 gtvel is pariban van.(ritkán) 23-4-5 ezerért meg télleg nagy vétel.
-
Bundás22
őstag
-
pisti
őstag
Igen sejtettem, hogy a 3Dmark06 a véleményed alapja. Arra nem olyan jó ötlet alapozni, csak szólok.
Tájékozódj még egy kicsit a témában mert megparasztvakítottak, enyhén.Egyébként lesz olyan is, hogy ez lesz igaz amit te állítasz, csak annak még kell vagy 2-3 év. Ma meg még más a szitu.
-
Alpachino
veterán
Ha már a Crysisnél tartunk én ezt a játékot három VGA vittem el a 21. pályáig. Keztem a Galaxy 7900GS-ével, majd 8600GE-vel és a jelenlegi 3850-nel.
Tapasztalat: A 7900GS-el csak 1024 médium beállításokkal tudtam játszani, de még így csúnyán belessult egy-egy csaták közepette. A 8600GE-vel már stabilabnak bizonyult a médium beálítás, kiegyensújozotabb volt a játék. A 3850-nel már high-en is tudtam játszani vele, még a havas pályán is, de ha az árnyékokat levettem médiumra a többit high-en hagytam, akkor már kimondottan jól futott a Crysis. Úgy hogy, ezekkel a beállításokkal használom.
Ja ! szép médiumban is, de a high szebb !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-book olvasók
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest