- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
petyuska74 #26564 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy csak ott működik a CCC-s kényszerítés, ahol a játékban nem lehet beállítani az adott opciót. Ilyen pl. a TDU-ban az Anizotróp Filter.
Viszont vannak Engine-ek, amik pl. az AA-t nem támogatják - R6 Vegas. Ott nem fog működni a kényszerítés akkor sem.
-
katt777
félisten
válasz
petyuska74 #26538 üzenetére
7.10 az tavaly októberi. Akkor kellett, természetesen az újabbakban benne van. A 8.5-ös ropogós friss, pár órája tették föl. Töltsd le azt (mert Crysis-hez is jött már patch 1.2.1-ig).
-
katt777
félisten
válasz
petyuska74 #26511 üzenetére
Én azt tudom, hogy Vistán az SP1-gyel és 1.2-es patch-csel 60%-ot gyorsult.
-
edeleny
őstag
válasz
petyuska74 #26455 üzenetére
Rossz hirem van,a DirectX csinálja a hibát.
Nálam olyan volt,hogy a kezeken ,illetve a fegyvereken kivül csak szürkeség volt.
Csak az ujra telepités,(nálam Acronis visszaállitás) hozott eredményt. -
illusiON
őstag
válasz
petyuska74 #26482 üzenetére
crysis nem is DX10 az 1 nagy kamu
XP-n is megy a ''dx10'' módbna...
-
katt777
félisten
válasz
petyuska74 #26482 üzenetére
Nono, nem csak Crysis van, DX10-ben van pár játszható game (főleg 88GT-vel
,de nem szóltam...).
-
illusiON
őstag
válasz
petyuska74 #26466 üzenetére
nem is mondtam h tedd fel egyébként előbb vagy utóbb úgyis elterjed az a vista szerintem
azon gondolkoztam hogy mi lesz ha ez a 256mb a vga-mon kevésnek bizonyul majd?lehet pluszba hozzá csatolni még ramot?
-
rollins
őstag
válasz
petyuska74 #26464 üzenetére
A menüben a szaggatásra a megoldás írva vagyon itt a témában (kereső). [link]
Nekem xp sp2 alatt semmi problémám nem volt 8.4 katával.
katt777: Vegyen vistát? Az aztán jó gondolat..... -
katt777
félisten
válasz
petyuska74 #26464 üzenetére
Az VGA driver hiba lesz, bár ált. a gyári driver-ek pont jók szoktak lenni. Anno az ASUS karim ASUS driverrel mindig OK volt, miközben mindenki szidta az ATI drivereit, hogy ez szar, meg az szar. Esetleg nézhetnél új MSI drivert is.
VGA-beállításokban geometry instancing szokott még bezavarni (ill. az, ha nincs bekapcsolva). Nálam úgy Witcher, Dirt, meg még pár más játék is esett szét.
Crysis amúgy klinikai eset.Úgyis fel kell tenned a Vistát, ha DX10-es játékokat akarsz tolni. Elvan az ott egy 2. rendszerpartíción.
-
illusiON
őstag
válasz
nekem a legutóbbi patch van fenn crysison és vista SP1 nélkül (hol irja hogy van-e nekem SP1em? én csak onnan veszem hogy nincs, mert assassinban nincs állitható élsimitásom
pedig szokta töltögetni frissitéseket vistához) és 3850 256mb és megy, ugyan a betöltőképernyők hibásak nálam is de maga a játék hibátlanul megy leszámitva a hihetetlen lassuságot .. de ha nem mozgatom az egeret és betölti akkor az abszolut maximum beállitásoknál is @ 1280x1024 fixálódik 1 idő után 15-20 fps körül
jaigen 8.4 catalyst van fenn cata control izé nélkül
-
katt777
félisten
válasz
Friss drivert telepíts.
Vista SP1-et telepíts (már he nem XP-zel, de a hibából ítélve Vista, ha már nem írtad).
Crysis 1.2-től jó.
256MB-os kari...
1GB VRAM-mal nálam 3870CF-ben még majd' 1 GB rendszermemóriát használt, 1 db 3870-nel 1,8GB-ot is elevett a RAM-okból. Szóval gond ott a 2GB RAM is (virtuális memóriával meg még lassabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest