- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
Sziasztok,
kérdezni szeretnék ismét.a CCC-ben beállítható az AA és az AF. ha egy játékba belépek, némelyikben ugyanúgy beállíthatóak. namost, az ATI driver felülbírálja-e a játékbeállításait?
és mi a helyzet azokkal a játékokkal (pl. assassin's creed), ahol ezeket a funkciókat a játékbeállításoknál nem lehet állítani? Ott akkor allkalmazza a driver beállításait?
köszi előre is.
üdv
-
petyuska74
tag
sziasztok,
azt kérdezném meg hogy a az ATI hotfixe jó-e crysishoz? ma raktam fel egy új drivert az ati honlapjáról. szerintem még nem a 8.5-ös, délután szedtem le, akkor valami márc 26 féle időpontot írtak.
csak azért kérdezem ezt a hotfixes dolgot, mert a fórumot átnézve a 7.10.12 körüli driverekhez ajánlották. esetleg azóta ez a hotfix nem került beépítésre?üdv
-
petyuska74
tag
válasz
katt777 #26484 üzenetére
frissítettem az ATI drivert.
a crysis eleje még mindig szaggat, a menü is nagyon szar, a játék viszont már működik rendesen.
a játék 1024x768-on minden közepes, anizo ki. kiváncsi vagyok meddig lehet még a grafikát feljebb tornászni.már csak az a kérdés, hogy a többi része javítható-e vagy sem. vagy csak nevezzem át egyszerűen az említett fájlokat.
a menü akkor is lassú lesz.
még megpróbálom a directX-et frissíteni hátha az is segít. -
petyuska74
tag
válasz
illusiON #26470 üzenetére
köszönöm a segítségeket, majd megpróbálok még mindent.
csak egyet nem. a Vistát.
mire elterjedne, addigra itt kesz a következő.
minek futtassam dx10-ben a játékokat, ha épp amiatt belassul, játszhatatlan lesz. nem mintha most a crysis játszható lennea linket is köszönöm, a ráérkezett válaszokat is átböngészem otthon.
üdv
-
-
petyuska74
tag
válasz
katt777 #26458 üzenetére
szia,
szinte teljesen újonnan telepített xp3-at használok, de az újratelepítés előtt is ezt csinálta.
az előző gépem egy 4200+ volt 4*512 MB-vel és elszaladgált a játék probléma nélkül.
a karit 1 hónapja vettem, akkor töltöttem le az MSI-től a drivert hozzá (attól még lehet régi).egyéb ötlet?
a segítséget azért köszi
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nem tudom hol tegyem fel a kérdést, úgy döntöttem, hogy itt (is) bepróbálkozom vele (a videókártya miatt).
A problémám, hogy nem akar futni a Crysis a gépemben. (X2 5000+ BE, 2GB RAM, HD3850 256MB).
Amikor elindul, a "logós" résznél szaggat, és mindenféle zöld színek látszanak. nagy nehezen betölt, játékindítás aztán a játék is lassú + pl az első pályán még a repülőgépben, a karakterek nem látszanak illetve átlátszóak.
próbáltam az alapjátékot, illetve 1.1-1.21-ig a frissítésekkel is de a helyzet változatlan.
lehet, hogy a videókártya? bár csinált ilyen indulást az előző kártyával is (8600GT) de egy újraindítás segített.ötlet?
a segítséget előre is köszönöm.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest