- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Na hali, én azt szeretném kérdezni, hogy a 3850-es 256Mb, és az 512Mb os változat között mekkora teljesítménybeli különbség van valójában. Tehát hátráltatja a kártyát a 256Mb memória valahol?
-
tzsolesz
nagyúr
Na lehet hogy meglesz a táp a karihoz, legalább is remélem.
Köszi a segítséget, úgy látom nagyon körültekintőnek lennem a közeljövőben VGA vásárláskor, még jó hogy most is megkérdeztem ezt is. -
tzsolesz
nagyúr
Egy utolsó OFF. Ajánljatok helyette valamit. De csak azért mert azért ez belefér ebbe a témába. De minél olcsóbb legyen.
-
tzsolesz
nagyúr
bocs, hogy közbeszólok, nem akartam, hogy a kérdésemből ekkora vita legyen. A proci én már most úgygondolom nem lesz akadály, jó az az E4500 (2.8-on).
Most a táp a kérdésem, itt egy kis info róla. LC-Power
-
tzsolesz
nagyúr
Nagyon úgy látom, hogy ebből még lesz valami.A 4000-es széria nagyon drága lesz nekem, és nem akarok beleesni ugyanabba a hibába mint a 2600XT-nél. 24K-ért megvettem, rá kéthétre meg 16K lett. Nem mintha megbántam volna, de akkor is. Megfogadtam, hogy csak akkor veszek VGA-t, ha már az induló ár 60 esetleg 50%-ra esik. Ez pedig most a 3000-es szériára mondható el.
A 2600XT-hez képest meg legalább 3-4-szer gyorsabbak ezek a karik így is. Ha meg eltudom passzolni valami jó áron most az XT-t, akkor kis ráfordítással szert tehetek egy volt csúcskategóriás kártyára ami nem olyan rossz. -
tzsolesz
nagyúr
Hát, ezt nekem még végig kell , hogy gondoljam.
A 2.0 PCI-E idegesít csak egy kicsit. Egy kari menjen 100%-on, ha már megy.
A procimat az alaplapom korlátozza, egy hónapig szenvedtem vele, de az fsb akkor sem megy feljebb 290 fölé, mert akkor meg az alaplap már nem indul el, mert kevés hozzá valamelyik hídon a fesz(északi), és azt meg nem lehet állítani. de ez már nagyon OFF. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
katt777 #26581 üzenetére
Köszi. Akkor ezekről a kártyákról le is mondok.
1. Az alaplapomban sima PCI-E 16x-os slot van,
2. A tápom gagyi 420W-os LC-Power
3. A procim 2.8-tól nem megy feljebb az alaplp miatt.emmm: szinte minden oldalon ue. a teszt szerepel csak más grafikonokkal, kezdem azt érezni hogy nem valódi.
-
tzsolesz
nagyúr
Halli, na most nem vagyok képben a viszonyokkal. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen külön elvárásai vannak ennek a karinak.
-TÁP,
-PCI-X slot (PCI-extended)? mi a különbség?
-proci a meghajtásához. -
tzsolesz
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ, akkor ezt egyenlőre elhalasztom.
Sőtt lehet hogy várok egy kicsit, míg meg nem jelenik a 4000-es széria, majd az ad az árának.
-
tzsolesz
nagyúr
sziasztok, mi a véleményetek erről a kariról, jóféle a HD3870-esek között? Hangos? Jó a hűtése? Ilyenek érdekelnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest