- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én Vista manager-t használok, de még egyszerűbb megnézni regedit-tel a HKCU\Software ágat, akad-e ott RayAdams bejegyzés, aztán ue HKLM\Software-ben és HKLM\Software\WOW3264Node-ban, és kézzel kitörölni.
Gondolom, C:\ProgramFilesX86 könyvtárban úgysem hagytál semmit.
Mondjuk ha rendesen eltávolítottad, nem biztos, hogy gond lesz egy reinstallal, de windows-nál sosem lehet tudni.
RivaTuner sem ment sokakanak, de én F8-cas módszerrel feltettem VUx64-SP1-re, és semmi gondja nem volt. Annak még rendszergazda mód sem kellett. És az ugyanúgy nem szabályozza a 3870 feszültségét, mint az ATT. -
katt777
félisten
+1 lehetőség: Ugyanúgy F8-cal, de rendszergazdaként futtatva telepíted, majd úgy is futtatod elsőre (Futtatás rendszergazdaként opció a helyi menüből). Erről megfeledkeztem itt több kérdés és több topic között, 1000 bocsesz!
De ha fönt volt már, pucold le rendesen. (Reg. puc.)
-
VinoRosso
veterán
hát ez az, és az meg úgy néz ki nagy szívás az AMD-nek. Egy soványabb 9600GT is lehagyja, igy meg nagy a magméret, drága a gyártás, és az ATI jól megszivja. Pedig nem rossz architektúra, főleg GPGPU-k terén ott van nagyon, de játékoknál elég sok az IO, és emiatt nem lehet kihasználni a nagy mértékű párhuzamosítást teljesen.No mind1 majd csak tanulnak belőle, ha nem akkor meg mennek a süllyesztőbe.
-
Facek
csendes tag
Lepődj meg : már lassan 8 éve 75 hz-n fut a crt monitorom. Láttam én is csíkokat nagyon gyakran főleg fehér háttérnél. Még nincsenek epilepsziás rohamaim, de ha sok időt nem ülök a gép előtt és utána visszaülök nagyon hamar fáj a szemem. Változtatni rajta már nem fogok, mert holnap jön az új lcd moncsim. Végre, kiváncsi leszek milyen lesz. Azt szerinted mekkora hz-n érdemes futtatni ?
(bocs az offért) -
64b0r
aktív tag
És hol lehet ilyesminek utánanézni? A gyártói és viszonteladói oldalakon csak azt irják, hogy hű de jó, meg hű de halk, meg csak ilyet vegyél.... Kimérni meg nemtom hogyan kell
Egyelőre megnézni sem tudom, mert melóhelyen vagyok. Amúgy mit kell megnézni? Hogy hány A-t képes leadni a 12V-os ágon?
Ja, és gyári hűtővel fel lehet tolni a procit 3 GHz-ig?
-
FefeeX
veterán
Én erre azt mondom, az LCD működési technológiájából kiindulva teljesen mindegy, hogy 60 vagy 75 Hz. A magasabb képfrissítés csak parasztvakítás. A CRT-nél azért számított, mert ott a kép villódzott. LCD-nél pedig nem villódzik. De ha érdekel valakit, keressen rá, olvasson utána Google-ben, mint ahogy énis azt csináltam, mikor az egyetemre kellett beadandót írni kijelzéstechnikából.
Szóval bőven elég a 60Hz is
-
laci06
senior tag
-
laci06
senior tag
-
mizol
tag
OC esetén van 1 előnye a CCC-nek azok számára, akiknek a villanyszámla is számít
- működik az energiatakarékos mód. Jelenleg elérhető egyéb programokkal sajnos nem, vagy OC, vagy működő 2D/3D (reméljük jön hamarosan új rivatuner, atitool stb.).
Igazából úgy látom, hogy itt az energiatakarékos mód nem is függ a 2D/3D-től, mert 3D-ben is sokszor visszakapcsol alacsony GPU órajelre (szerintem kb. 40-50% terhelés körül) -, ami engem egyébként kicsit zavar is... -
Motion_Blur
félisten
Amikor legutóbb kiraktam a gépet a -4 fokba, véletlenül felraktam a GPU-t 895MHz-re (795-re szerettem volna), és leokéztam...
Nagyon csúnyán megtört a kép, és csíkozott össze-vissza, próbáltam win alól helyrehozni a dolgot, de restart lett a vége. Utána 1024-ben köszönt vissza az XP... (1680 helyett
) ... kicsit megállt bennem az ütő.
Egyébként így 2D-ben alapon idle 38-40 fokos a GPU, mivel csak 300MHz-en ketyeg. Szal így nem gáz az idle, de amint terhelem, bizony 90 fölé megy, és az egész kártya brutálisan forró, nem lehet megfogni. Ugyenez volt a 8800GTS-nél is, az is izzott, mint állat, de ott full load-nál sem ment 80 fok fölé a hőmérséklet...
-
poted
csendes tag
Megvan az a beállitás de ott sincs 1440x900, nekem ez a felbontás kellene névleges felbontás 19"-os monitoromhoz. A monitorhoz nincs driver sem, az asus oldalán is néztem, a ccc nem ismeri fel a monitort azt irja default. Ez valami driver hiba?
Most melyik a legujjab a 7.11 vagy a 8.43-as?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Óra topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest