Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Szerintem nincs különbség a kettő között , vedd az olcsóbbat . A linkek ugyanarra a kártyára mutatnak . A kártyát nem ismerem , lehet , hogy a ventilátort szoftveresen szabályoznod kell .
Szerintem az van mint az iceQ-nél , hogy tudtak olcsón is szerezni és drágábban ugyanolyan kártyát . -
Fulmi
senior tag
En meg ezt a hozzaszolast vettem alapul.
-
nygma
addikt
Igen,de HIS HD3870 512MB 256bit GDDR4 IceQ3 PCIE van...
-
zozoz1
aktív tag
Semennyivel nem gyorsabb. Azt tudja alapból mint a többi. Csak míg a nem HIS karik alapból 30% fannal indulnak addig a HIS 3%-al, ugyan azon a hőfokon. Meghajtva meg a nem HIS karik 63-70°-on izzanak 80% visító fannal, addig a his ezen a hőfokon hangtalan és pörög 55-60%-ot. No meg jól húzható. Én már futtattam magasabb mgh-en stabilan mint a nagy átlag. Ennyi...
Jobb a hűtése, és speckó biosa van. Meg válogatot alkatrészekből van....
-
katt777
félisten
Annyi, hogy fele akkora területet kell elérnie a GPU-nak, így minimálisan de nem igazán észrevehető mértékben gyorsabb a 256MB, ahogy a PC-ben 2GB RAM-mal is kicsit gyorsabb memória-sebességet kapsz, mint 4-gyel. Viszont attól függően, hogy mennyi időre tervezel (monitor és VGA), érdemes átgondolni a vásárlást, főleg a tekintetben, hogy melyiket cseréled előbb (mert átlagembernek ritkán van pénze egyszerre több cuccot is cserélni).
FeRRaR1: Azért erős a gyanúm, hogy a többi processzorgyártó háttérbe szorulásához nem kevés köze van a processzoraik lassúságának. Én sem azért tértem vissza Intelre, mert lefizetett a gyár.
-
katt777
félisten
1280-nál nagyobb felbontáshoz 512MB-osat, az alá elég a 256MB-os is. Mert monitorhoz kéne nézni, proci a kihajtáshoz számít. A 3850-hez kb. 2.66GHz-es C2D kell, ami persze megint függ a megjelenített kép méretétől és összetettségétől, de ennyi már jó szokott lenni alacsonyabb felbontáson és összetettséggel is, főleg a 8.5-ös driverrel, ami nagyon ütős lett.
Szoktam volt mondogatni: töltsd ki a CUCCOK-at, úgy könnyebb segíteni. -
illusiON
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest