- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Alpachino #15805 üzenetére
Akkor neked a vf700-as változat van, jók azok a hőmérséktelek vele. Nagyon a 3850-nel sem kell szarozni, csak egyesek túl lihegik a dolgot. Nálam 2d 55%, 38fok és hangja nincs, 3d-ben 78% így tuningolva 74fok és még bőven tolerálható a hangja.
Nálam is kb 50k+-10% a határ, de most nagyon kevésből kellett kihozni a vga-t, és ez volt a legolcsóbb már értelmes megoldás a maga 35K-s árával. -
aginor
veterán
válasz
Alpachino #15758 üzenetére
Nekem volt 8800gt-m, és semmi sem tudott volna rávenni, hogy a 256mb-os válozaton, akár csak elgongolkozzak.
Jó áron vetted, de ez nem kiskerár ugye? Mert én arról beszéltem, 57k-ért már egyedi nyákos CM hűtős galaxy-t is lehet kapni.
Milyen hőmérsékleteket produkál az a csonkított vf1000(ezt nem negatívumnak szántam, vagy neked a vt700-as változat van?)? -
ktg3
őstag
válasz
Alpachino #15752 üzenetére
jó persze csak ha kcisit előre gondolkozol akkor hát nem tudom
cimborámnak sem volt semmi gondja a 256ossal
de azért 3850 mert olcsóbb sztem a 34K az nagyon megfizethető..
mmint az ár/érték mutatója hihetetlen jó
szenély szerint 50K-t nem adnék vga-ra csak ha sok pénzem lenne -
aginor
veterán
válasz
Alpachino #15731 üzenetére
Milyen játékban? AA nélkül nálam a 3850-256-is jól megy, AA-val csak a Cysis és a Jericho fogja meg valamennyire. Szerintem amire egy 3850 nem elég, oda jó esélyel a 256mb-os GT is kevés lesz. Mennyiért vetted a kártyát ha nem titok, és milyen gyári órajeleken jár? Mert ezek olyan minimum 50k-körül szoktak fájni, akkor meg inkább +3k és ott az inno 512-es.
-
ktg3
őstag
válasz
Alpachino #15731 üzenetére
pont ez az h aa mellett jön elő..
monjuk ha veszek egy felsőkat aljás vga-t akkor aa-t is szeretnék használni..
a256os meg kevés oda.. pedig jó az a 8800gt
de lehet h most is mende monda de 8600gt előtt 1900gt m volt és atinak szebb képe volt
mind2dben mind 3dben .. pedig mindenki mondja h pletyka de nekem bántotta a szemem a 2d-s kép vagy 3 napig míg megszoktam -
aginor
veterán
válasz
Alpachino #15715 üzenetére
A PH-s tesztel nem foglalkozom, mivel néhol szerintem kicsit sántít(kb mint a 8800gt teszsztük is), kezdve azzal, hogy nem referencia órajeles a GT amit teszteltek. Tény, hogy a 8xxx széria memvezérlője bugos kicsit, így sok memó kell neki(ne felejtsük, hogy a GTS-t is a memória fogja vissza), a 8800gs már papíron is kiegyensúlyozottabnak látszott.
-
gjoe
addikt
válasz
Alpachino #14062 üzenetére
Neked elég mivel intel proci alig eszik valamit. Amit nyersz az intel rendszerrel, azt nvidia megeszi.
Nálam mért eredmények:
Teljes rendszer (gép+17"TFT)
Ati kártyával: alapon 180W, full terhelve 330w
8800Gt alapon 260W!! fullon 360W.
engem az alapfogyasztás zavart mivel 90% így megy és azért óránként 80W az éves szinten sok. Szóval még a 450W-os táp is megérezte, az egész rendszer jobban melegedett. -
padre71
tag
válasz
Alpachino #14052 üzenetére
Köszi! Akkor sütögetem tovább az én gépemben.
A beállításokat még nem sikerült megtalálnom, a Riva tunert feltelepítettem, de nem jön elő az a menü ahol tuningolni lehet. Tegnap lefuttattam egy default 3Dmark06-t és 7400 pont körüli eredményt kaptam. Ahogy nézegetem ennél jobban kellene teljesítenie, nem? -
Pala
veterán
válasz
Alpachino #14043 üzenetére
Áhh, szerintem ha csak az árnyékokat állítod lowra és minden más "tisztességes" beállításon van, még úgy is mérföldekkel szebb, mint a far cry very highon, ultra high waterrel. Utóbbit megnéztem nemrég, és a Crysis mellett nem tűnt valami meggyőzőnek, pedig annak idején még ez is eléggé odaverős volt
-
kircso13
senior tag
-
lsc
nagyúr
válasz
Alpachino #12389 üzenetére
Esetleg FSP . Amennyiben 400-as Chieftecet vesz akkor a 450-es kb 2 ezerrel drágább
viszont így ha később vesz egy 6400-as procit /arra még majd fejlesztheti / meg tunerkártyát vagy bármit , akkor nem kell új tápot vennie .A tápról meg annyit , hogy egy 1000-es autó is megy 130-at , de azért egy 1.6-os könnyedebben , és abban még van tartalék is .
#12390 : Az 5200-es már jó lesz , viszont abból is a 65 W-os verziót keresse , Windsor maggal is van ilyen , a Brisbane magos az már csak ilyen .
-
Joe fiú
senior tag
-
-
Pala
veterán
válasz
Alpachino #10929 üzenetére
Köszi.
Igen, amúgy tisztában vagyok vele, hogy még mindig procilimit van, de az előző cpu-val meg egyenesen le volt korlátozva a vga egy X1950Pro/XT szintjére, most már legalább közelít ahhoz a teljesítményhez, amire képes. A procit még megpróbálom 2700 fölé hajtani (eddig a 2600-ot simán viszi, nem is melegszik és az orthos sem dobott hibát egy röpke 10 perces gyorsteszt után.....persze majd a végleges órajel belövéséhez hosszabb nyüstölés kell)
-
Pala
veterán
válasz
Alpachino #10919 üzenetére
Most egyelőre 2600-ra tettem a procit, a vga-t 700/1700-ra és így 8418 pontot kaptam.
SM2.0: 3662
HDR/SM3.0: 4092
CPU Score: 1929 (előző procimmal ilyen 1020 körül volt a cpu score)Fogok még húzni a procin és a vga-n is, bár nekem már ez is nagyon jó, az előző procival 6400 pont körül kaptam.
Azaz cirka 2000 pontot nyertem, bár nem a mark számít igazán, megnézem majd mit muzsikál játékok alatt.
-
joshua7
veterán
válasz
Alpachino #10415 üzenetére
Ha nem hiszed, nem hiszed. Most mit csináljak...?
Nézegesd a Ph-s cpu-vga párválasztó teszteket. De olyan például a World in Conflict, FEAR összes része, CoJ stb.
Nézd végig pl ezt és az egész tesztet az elejétől. Ok, nem pont 3850/3870 van bennük, de tudsz következtetni a hasonló kategóriájú GF-ek alapján. -
CimbiX
aktív tag
-
P00By
nagyúr
válasz
Alpachino #8794 üzenetére
Van egy barátom ő nem foglalkozik az informatikával!Úgy döntött a vásárlásnál,h megnezett pár grafikont főleg azt a febontast amiben ő játszani szeretne!Látta,h a GTX 2-5 %-al gyorsabb és sokkal drágább, ezért a GT-re esett a választas és tökre örul,h ennyivel olcsobb,mint a kiszemelt GTX!Elmeséltem a helyzetet,de utána is ez volt a véleménye
Túl sokat offoltam bocsanat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest