- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
pempellini #34074 üzenetére
nézd meg, több mint 2x esét hozza a 3870 esnek a 4850, és a 3870 X2 sose fogja a 2x esét hozni a simának, még a leg jobb esetben sem
nem le hordjuk, jó VGA ez tény, de a HD 4850 sokkal jobb, a 70 es meg még inkább, minden szempontból, melegedés, fogyasztás, sebesség, időtállóság.......
4850 essel is bőven el lehetsz
-
WesTM
őstag
válasz
pempellini #34071 üzenetére
NÁJJJSZ
Jófféle döntés.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #34067 üzenetére
Kicsit vársz, amíg lejjebb megy a 4870-ek ára, menet közben úgyis kijön egy csomó fasza hűtéses, meg 1GB-os verzió, addig tényleg ki kell húznod a mostani karival.
-
válasz
pempellini #34067 üzenetére
Inkább 4850. Általában még gyorsabb is.
-
Kelvin
őstag
válasz
pempellini #34062 üzenetére
Szerintem bőven jó az a kari ami neked van, nem tudom mért akarod lecserélni. Egy évet még tuti kibírsz vele, addigra meg itt lesznek a dx11-es kártyák és még ki tudja mik (és minek)
Nekem van egy 70-es kártyám és tuti nem cserélem le majd talán a hd5××× szériára....
(inkább vegyél pár új rucit vagy barátnődet kényeztesd) -
WesTM
őstag
válasz
pempellini #34063 üzenetére
Hát,ahogy érzed,én akkor már 15 rugót még spórolnék,úgysincs olyan ami most még egy 8800gts 512-t is megizzasztana,és 4870et vennék...Az viszont szétaprítja a 3870x2-t,és egy darabig nem lesz vele gond. Katt mester tapasztalatai alapján a cf hol működik hol nem. Ha nem működik akkor egy sima 3870 teljesítményét kapod. Ezt jó ha tudod. A 4850/70 nél ilyen nincs.
-
zsolt1129
addikt
válasz
pempellini #34063 üzenetére
Nyugi.A tápod elég lesz hozzá.Ahol működik a CF ott bucira veri a 4850-est.
-
WesTM
őstag
válasz
pempellini #34058 üzenetére
Hozza,sőt van ahol még jobb is.Kevesebbet fogyaszt,újabb,szóval 4850 jobb vétel.
Tápod pedig 4850hez elég,x2höz szűkösen. -
FeRRaR1
őstag
válasz
pempellini #34053 üzenetére
Nem PÜ zünk, itt mindenki hsz vadász ha nem tudnád
2 6 ossal is el megy, de úgy nem lehet tuningolni, meg stabilabb a 6 os + 8 as van rajta, de ha most vásárolsz, akkor jobban járnél 1 HD 4850 vagy HD 4870 essel
1 magosak, és hozzák az X2 es szintjét, mindenhol, vagy akár többet
és akkor 8 as táp se kell
-
válasz
pempellini #34053 üzenetére
Igen, rá kell kötni egy hatost meg egy nyolcast is, nem véletlenűl van rajta ez a 2 csati. Tápod fogja bírni?
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
pempellini #31087 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
pempellini #31084 üzenetére
4850
-
bakosgabor57
őstag
válasz
pempellini #24302 üzenetére
Tudom én,hogy jól van az,csak azt hittem el lehet sütni egy sutkának/mai gyerekeknek=vicc/.Nekem ennyin [link] lett annyi.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
pempellini #24293 üzenetére
1024/768?
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #24293 üzenetére
Nagyjából reális, bár az SM2 és a HDR pontok kicsit magasabbak, mint nálam (igaz, a memóriát jobban meghúztad, de az nem szokott ennyit jelenteni). Persze, a rendszer RAM-ok is, gondolom, magasabban pörögnek a CPU tuning mellett.) Az is lehet persze, hogy nálam túl sok háttérszolgáltatás megy a Windowsban, majd megnézem tisztavisztán. CCC-ben buheráltál valamit? A legjobb egyébként (szerintem) pure driver-ből nézni, mert CCC befolyásolja a teszteredményt.
Amúgy, ha bezárod a kis ablakot, a nagyban is ott lesznek az eredmények, csak nem takarja ki a proci beállításait, ami gyanakvóbb embereknél gyanúra adhat okot. -
Sanci789
aktív tag
válasz
pempellini #20753 üzenetére
A cuccok alá én se tudok írni, valaki magyarázza már el, h h kell
-
Speed®
titán
válasz
pempellini #20749 üzenetére
És ezt miért nem írod be az adatlapodra a Cuccok részhez inkább?
athomi
Nem feltétlenül baromság, csak jelenleg az nV befolyása a játékkészítőkre túl nagy ahhoz, hogy arrafelé vegyen irányt a programok felépítése amire Atiék felkészítették az R6x0et. Bízzunk benne, hogy ez az állapot minél hamarabb végetér.
Ha jobban belegondoltok, egyetlen igazi DX10es cím sincs ami végre eldöntené, hogy melyik architektúra a megfelelőbb. Mondjuk akik mélyebben belelátnak, azoknak egyértelmű, hogy Atiék megoldása a nyerő, MSel közösen dolgoztak a DX10en..nV ugyanazt csinálja most, mint anno az FXekkel. Behaltak DX9 alatt, de amúgy gyorsak voltak, mire megjelentek az igazi DX9es nevek, addigra meg kihozták a 6os GeFeket. Lesz@rják magasról a fejlődést, a piaci pozíció, a haszon a lényeg. Júzerek le vannak ejtve. -
katt777
félisten
válasz
pempellini #20734 üzenetére
Pedig nagy felbontásban jobban meg van hajtva a kari.
Kár, hogy ez még mindig DX9.
Itt az én eredménytáblám (DX10), de nem rakom be képként, mert gyengébb idegzetűek nem bírják.
Sajna a prockó kevés a VGA-nak kis felbontáson és alacsony grafikával (játékban egyébként maxon volt minden, amit a tesztben nem jelöltem. -
katt777
félisten
válasz
pempellini #20731 üzenetére
1680x1050 VeryHigh 8XAA 16XAF VSync beállításokkal mennyi?
-
bajusz15
senior tag
válasz
pempellini #20445 üzenetére
de most nem kártyát cseréltem hanem procit és azért mondtam h simábban megy a játék
(1 mag vs 2 mag)
-
Mike 32
aktív tag
válasz
pempellini #20366 üzenetére
Nekem az új ATT meg a Riva is beakasztotta a gépet söt az ATT vel elsem indult a gép miután kikapcsoltam
Csökkentetben be léptem uninstall és ment minden tovább
XP SP2 vel -
illusiON
őstag
válasz
pempellini #20366 üzenetére
biztos rossz néven vette hogy nem kerek számot állítottál neki be
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #20354 üzenetére
Link nem jó?
tegnap tele volt vele a topic (részemről is).
De ha neked a verziószámtól műxik, akkor: 1.4.7.1097b
A tesztoldalamon már beállítások is vannak fönt 3870-hez. -
katt777
félisten
válasz
pempellini #20347 üzenetére
Jó, még 1szerűbb is (van egy külön fül a beállításoknak, nem kell a monitor-grafikonokkal vacakolni), viszont nem karikhoz, hanem 1szerre csak 1-hez, ha hőfüggő vezérlést akarsz.
De jó és egyszerűbb az új Ati Tray Tools. -
lsc
nagyúr
válasz
pempellini #20118 üzenetére
Ez nagy igazság , viszont így lehet játszani , hogy kinek nagyobb a ...
.
-
válasz
pempellini #19739 üzenetére
Nemtom...
Sosem nyúlok a 3DMakihoz, mindent alapon hagyok, csak futtatom. -
Dr.Én
veterán
válasz
pempellini #19763 üzenetére
Azt én már meg se érem
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #19755 üzenetére
Én is úgy szoktam, de nagyon gyanús volt az első eredmény. Azt hittem, tűzfal, vagy ilyesmi. Amúgy gebasz biztos volt, de ez akkor is túlzás. Azt hiszem, mindenekelőtt megnézem Vista alatt, hogy mi van, mert az szinte tiszta install. El nem tudom képzelni, mi cseszhette szét, mert tiszta a rendszerem (OK-s partíciómentést tettem vissza driverfrissítés előtt).
-
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #19743 üzenetére
Elhiszem hogy a CF és X2-nek nem tett jót,de ezt már ATi-tól megszoktam hogy a driverrel vannak gondjaik!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #19737 üzenetére
Ez az eredmény úgy jó ahogy van.
-
Tibcsó
aktív tag
válasz
pempellini #19650 üzenetére
Hát nekem van
Valami nagyon nem stimmel 3870x2 3dm06 0803 driver: 12300
0802 driver: 18994
ja és szaggat elég rendesen -
CimbiX
aktív tag
válasz
En is felpakoltam a Vistax64 verziot (barbar modon csak ugy raraktam a 8.2-re
), eddig csak LOTR Online-al (kicsit dx10) nyomtam egy röpke fel orat, semmi különbseget nem vettem eszre, talan (de ez csak benyomas) 32 FPS helyett 33 van most varosban (minden maxon, 1680*1050, AA off)...
-
Kelvin
őstag
válasz
Szerintem jó a 8.3 az elődeivel se volt bajom.Ezt is simán felraktam az előző uninstall után.Amikkel játszom ugyanúgy mennek.A hibajavítások miatt érdemes felrakni meg a cf v x2 optimalizálás is biztos megvolt a r.note szerint.Nekem single 70-esem van avval minden tökéletes 8.3 alatt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #17921 üzenetére
Csinálj róla képet azt megmondom hogy az e!
A fényeken lehet látni,a kiálló kicsike kődarabokon,a vízen! -
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #17914 üzenetére
Milyen kártyád is van pontosan,?
És melyik drivert használod hozzá?
Én még a 7.11 Hotfixel csináltam a teszteket,azóta ennyit javultak volna a driverek?
Ez jó hír ha így van! -
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #17910 üzenetére
Az nem VeryHigh eredmény sajnos ahogy néztem csak High!
1024x768 VeryHighNeked is vannak ilyen fények?
Ha igen akkor van VH-n. -
aya
addikt
válasz
pempellini #17900 üzenetére
Minden beállitásnak high -on kell lennie, mert ezeket irja felül very high-ra!!!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #17900 üzenetére
Akkor nem jól csináltad mert annak működnie kell!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #17824 üzenetére
Szívesen!
Sokat fog változni abban biztos lehetsz!
Bár játszhatóság szempontjából nem lesz benne sok örömöd. -
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #17818 üzenetére
Az így van a előszőr a játékban Highon kell hagyni mindent,aztán kilépsz belőle.
A Crysis könyvtárában az eredeti fájlokat lemented és bemásolod helyette a VH fájlokat.
Belépsz a játékba és a beállításoknál Custom lesz egy,két opció a többinél ugyanúgy High kiírást fogsz látni.
Ezzel nem kell foglalkozni és elállítani sem mert VH-kell lennie ha jól csináltad.
Betöltesz egy elmentett részt és ha a napsugarak áttvilágítják a leveleket és a szemedbe sütnek akkor VH-vagy,és még sok más gyönyörű dolgot fogsz látni benne.
A kérdés hogy a kártyád hogy fogja bírni. -
keszegduda
őstag
válasz
pempellini #17818 üzenetére
Tudtommal ha high-on hagysz mindent, automatikusan very high lesz az összes választható opció. A lényeg ha bemásoltad és iszonatosan beszaggat a játék, akkor működik.
-
Pala
veterán
válasz
pempellini #17524 üzenetére
A motion blurre gondolsz bizonyára. Az 1.1-es verzióban már a menüből ki lehet kapcsolni, az 1.0-ban meg pl. konzolból ki tudod: először "con_restricted=0" a konzolbuherálás engedélyezéséhez, utána pedig "r_motionblur=0" az elmosódás kikapcsolásához. De ha leveszed a post process effekteket közepesre, az is kikpacsolja ha jól emlékszem.
-
NeRo01
csendes tag
válasz
pempellini #17528 üzenetére
Beállítások-Rendszerbeállítások-képi hatások/játék hatások
-
Dr.Én
veterán
válasz
pempellini #17524 üzenetére
Én most perpillanat a Crysist nyomom és nekem ilyen ninc benne amit keresel
Nem homályosodik.
-
athomi
veterán
válasz
pempellini #17461 üzenetére
Az tényleg nem sok, a memóriától legalább is sokkal többet vártam volna. GPU-nál talán ki is kell fogni. Sajna Powercolor Debrecenben nincs, a Sapphire meg baromi drága itt.
BITBOYS: Igazából amíg kussban van és nem megy terhelve 80°C fölé addig nem nagyon érdekel. Mondjuk nekem mATX-es házam van, így pár plusz °C-al kell számolnom az átlaghoz képest.
Látom neked már tuningosabb volt. -
BITBOYS
addikt
válasz
pempellini #17461 üzenetére
Nekem 760/2100 volt a vége. Itt nem szemetelt és nem fagyizott.
Lehet kifogtam, nem tom -
athomi
veterán
válasz
pempellini #17457 üzenetére
Mennyire lehetett tuningolni? Lehet csak kifogtad.
s@nyiii: 0.8ns-os ramok, kiváncsi vagyok mennyit mennek. Vkinek tapasztalat?
-
galbi
csendes tag
válasz
pempellini #17443 üzenetére
nem pont ízlésbeli hozzászólásra gondoltam ,pl. melyik a referencia kártya ?
-
s@nyiii
tag
válasz
pempellini #17433 üzenetére
Nekem Mohaa Airbourne nem hajlandó rendesen menni vele, de lehet, hogy nekem van rossz verzio belöle, azon kivül minden rendben.
-
Kelvin
őstag
válasz
pempellini #17433 üzenetére
Csatlakozom..dettó,nekem is minden frankó a 70-es karimmal
-
törölt tag
válasz
pempellini #15510 üzenetére
hát arrafelé van 1-2 olajból és privatízációból meggazdagodott ember
-
KiriK
tag
válasz
pempellini #15507 üzenetére
Nem semmi, miket nem találsz... Elég csúnya macskakaparás
Kérdés mennyire lehet stabil.Meg egy hűtőszekrény is kell hozzá. De hogy kiforrasztani ellenállást a kariról... A többi voltmodnál is csak néztem.
-
pisti
őstag
válasz
pempellini #15507 üzenetére
Inkább itt végződik, de a kártya is ki.
-
schumi
aktív tag
válasz
pempellini #15408 üzenetére
hogy is vannak a táp kábelen a vezetékek ? sárga-fekete =12 v , fekete-piros=5 v ?
-
Gascan
tag
válasz
pempellini #15397 üzenetére
39ért lehet már ilyen karit venni igen(mármint a hd3850et), megnéztem azért mielőtt gondoltam egy árat. 22vel meg csak magam verném át. Most ha belegondolok, hoogy én mit vennék 26ért egy 8600GTét vagy inkább egy 1éves garis x1950prot én az utóbbit választanám, (főleg, hogy tudom, hogy megkimélt állapotban van).
Ennek nincs a hűtőjével semmi baj, mégha sokat játszok is akkor is max. 67 fokra megy fel a hőmérséklet. Csak időnként ki kell belőle fújni a port és akkor jól muzsikál.
-
Gascan
tag
válasz
pempellini #15392 üzenetére
aliencomputersbe még most is bruttó 41e forint körül adják. én olyan 26e körül gondoltam, szerintem az elég baráti ár lenne.
-
CimbiX
aktív tag
válasz
pempellini #15309 üzenetére
Rögtön a Winflash inditasa utan jön ez a hibaüzenet, a progi el sem indul.
-
KiriK
tag
válasz
pempellini #15325 üzenetére
Nézelődöm, hátha akad ilyen, de eddig nem nagyon. Szerintem csak (pencil) vmoddal lehet neki többet adni, gyárilag ez a max. De a cerkázás sem vészes szerintem, és simán el is takarítható róla, ha sok lenne. Egy multiméter nem árt
-
CimbiX
aktív tag
válasz
pempellini #15298 üzenetére
Köszi a linket, talaltam is egy hasznalhatonak tünö BIOS-t, de a WinFlash azt mondja nekem, hogy nem talal drivert, ha elinditom, nem tom mi baja lehet, talalkozott mar valaki ilyesmivel?
-
KiriK
tag
válasz
pempellini #15300 üzenetére
Nem rossz tuningértékek. És annyira nem is kellenek ütős feszek. Az a pont a táblában honnan származhat? A tesztek az oldalon (ha tényleg valósak) elég jól mutatják, mit is ér egy erősebb tuning. Csak már én is megvolnék vele
-
tomcat33
tag
válasz
pempellini #15290 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék , hogy milyen GPU fesszel éri ezt el?
-
CimbiX
aktív tag
válasz
pempellini #15290 üzenetére
Pont arrol beszel az ipse, hogy nem müködik a linkelt BIOS minden 3850-el, mert valami masik sorban szerepel a 512 MB-os BIOS-oknal, mint a 256-osoknal. Ezt tetözi az en esetemben, hogy a PC egyedi megoldasu kartyaval nyomul, es az alap BIOS is egy picivel emeltebb a referencia 3850-eseknel. Szoval ha valaki ehhez a karihoz talal valami jot, akkor privi nekem lecca
-
gjoe
addikt
válasz
pempellini #14970 üzenetére
Igen (kétszeri kattintás, utána elfogad és működik). Rivtuner telepítve van?
-
gjoe
addikt
válasz
pempellini #14968 üzenetére
Most éppen 48 fok és 22%-on megy a venti. (3d-ben max 65-70 fok)
Nem hangos. (Bár van egy régi ide vinyó is a gépben ami minden zajt elnyom) -
WildDaemon
aktív tag
válasz
pempellini #14899 üzenetére
-
gombcomp
senior tag
válasz
pempellini #14899 üzenetére
-
Kecuhun
senior tag
válasz
pempellini #14760 üzenetére
Szerintem ez szép eredmény!
-
aya
addikt
válasz
pempellini #14749 üzenetére
program
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #14736 üzenetére
Na, pont itt vagyok, szerencséd van.
Pár gombnyomás az egész.
WinFlash2002 programmal el tudod menteni a bios-odat tetszés szerinti néven.
Az új felírásához ki kell jelölni a frissebb bios-t, a program elvégzi a többit. Ne nyiss meg mindent, csak a bios fájl-t töltsd be.
Látszólag lefagy a gép pár percre, de nem, csak dolgozik. A végén kiírja, hogy indítsd újra a gépedet, és mári OK.
Nem tudok róla, hogy bárkinek gondja lett volna vele. -
pisti
őstag
válasz
pempellini #14644 üzenetére
2,8Ghz-s E4300-al + 512MB-s 3850-el meg egy kis VGA tuninggal már 10k fölé kéne mennie az eredménynek.
C@rbon: Ha az E4300-ra azt írjuk, hogy 2800Mhz-n már rendesen kihajtja, akkor ugyanez igaz az E6300-ra is, ugyanis a két proci játékokban gyakorlatilag ugyanúgy teljesít. Az E6300 meg alapon majd 1 Ghz-el lassabb a megbeszélthez képest. A legolcsóbb az lenne ha tuningolnád azt az E6300-at, feltéve, hogy tudod.
mod.: Abban az alaplapban nem látom akadályát a tuningnak.
-
FefeeX
veterán
válasz
pempellini #14639 üzenetére
Sajna a procival sokat szivok
UT3 - amennyi beállitási lehetőség volt benn - minden maxon ment hibátlanul, 1280*1024-en. Azóta szívok a procival, mert fixre akarom már beállítani, de csak nem megy :S
Azért kérdeztem, hogy kihajtj e a 2800 -
FefeeX
veterán
válasz
pempellini #14636 üzenetére
oki, már leszedtem csak még nem probáltam,mert sajna nem birja a 3ezret a procc :S
emelni meg nem akarok feszt...
Jolmegy a kari? -
katt777
félisten
válasz
pempellini #14622 üzenetére
Nem tudom. De kicsit visszalapozgatva megvan itt minden.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #14618 üzenetére
Nem. ATI Winflash kell hozzá, és megfelelő bios. TechPowerUp-on mindent megtalálsz.
Én 2500MHz-ig vittem a memókat, inkább a GPU számít. -
katt777
félisten
válasz
pempellini #14609 üzenetére
Mert vsz. .067-es bios-od van. a .071-estől nem kapcsol le.
-
kariad
senior tag
válasz
pempellini #14611 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #14594 üzenetére
Majd 3D pontszámokat is, légyszí, mert a Core2 kicsit megdobja az eredményt a CPU teszt miatt. Persze a 3D-t is valamennyire, azt jó lenne látni.
Külön a CCC-t telepítetted? És Net Framework fent van?
Mivel CCC 885-ig megy csak, én RivaTunert használtam a tuninghoz. RT-vel van átprogramozva a hűtésvezérlés is, mert amúgy 80-85 fok lenne alapon a kari. Tettem föl ide hűtési beállítást RT-hez. -20°C.
Vista alatt még nem néztem tuningot. -
válasz
pempellini #14022 üzenetére
Na most fejeztem be a Crysisolást, kb 3/4-ed órát biztos futott minden magason 1024*768-ban és most semmi gond nem volt! Igaz a proci maradt 3.2-n. Igen, tudtál segíteni, köszönöm szépen! Az ati tool nekem nagyon bezavart! Még egyszer Thx!!!
-
válasz
pempellini #13990 üzenetére
Most fent van a 7.12-es driver, eddig még nem volt semmi hibám, bár Crysist még nem próbáltam, majd most fogom. Lefuttattam a 3DMark03-at és 3DMark06-ot, minden lement gond nélkül! Eddig még semmi gond, remélem nem is lesz!
3DMark03 (alapon): 32577
3DMark03 (proc.3,2-n, memória,Vga alapon): 335823Dmark06 (alapon): 9406 (SM2.0:4030,SM3.0:4353,CPU:2381)
3DMark06 (proc.3,2-n, memória, Vga alapon): 9838 (SM2.0:4068,SM3.0:4371, CPU:2847)
Ezek menyire jó eredmények a gépemhez képest?Nem sok többletet kaptam SM eredményekre proc tuningolás után! Most megpróbálom futtatni a Crysist, remélem nem indul újra a gép! Ha mégis, nem tudom mi baja!
-
ttt1
őstag
válasz
pempellini #13988 üzenetére
Hát jah ,de azért igy is majd 2x teljesitménynövekedést értem el az X1900 GT-mhez képest szal azé nem rossz ez
-
válasz
pempellini #13997 üzenetére
Melyiket ajánlod? Nekem TuneUp2007 van meg. Normál módban nem jó, ha csinálom? Az nem lehet, hogy túlmelegszik a kártyám?
-
válasz
pempellini #13989 üzenetére
Tehát ne csináljak semmit, csak futtassam a gépet csökkentett módban 10 percig?
-
pempellini
senior tag
válasz
pempellini #13987 üzenetére
én úgy tudom hogy legalább 3-3,2-es proci kell ezekhez a karikhoz igy vannak rendesen kihasználva,,de lehet hogy rosszul vagyok informálva
-
pempellini
senior tag
válasz
pempellini #13988 üzenetére
szerintem csökkentett modban nézegess és ha nincs gond 10 perc után,nemindul ujra a géped és nincs fagyás sem akkor szerintem szoftveres gond van,
-
válasz
pempellini #13983 üzenetére
Neked melyik driver van fönt? Már arra is gondoltam, hogy nem telepítem fel a Catalystot, csak a display drivert! Valamint megpróbálom letesztelni a memóriáimat!
-
ttt1
őstag
válasz
pempellini #13981 üzenetére
Sajna ue x2 2450en csak 7700 tuningal 8200 ..ennyit számit a cpu ...
-
válasz
pempellini #13976 üzenetére
Az előbb lefagyott a gépem teljesen, pedig csak inrenetezni akartam! Megint reset! Aztán újra fehér képernyő indulás után! Most leszedtem a drivert az Ati szoftvereltávolítóval, úgyhogy most fogom feltenni a 7.12 Catalystot!
Rumkola:szerinted nem jó, vagy nem elég a tápom? -
Def26
félisten
válasz
pempellini #13968 üzenetére
Nálam minden alapon és olyan 10094 pont.
Catalyst 8.1 hd 3850 670/1660 alap
Q6600, 2.4GHz alap -
aya
addikt
válasz
pempellini #13964 üzenetére
De legalább nem melegszenek annyira.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
pempellini #13964 üzenetére
ez tény és való, nem is szokott soka segíteni, élettartamon (tartós használat) mellett fog meglátszani majd.
amúgy nézegetem itt emberek ventis hűtéső eredményeit és csak hüldezek
nekem a szép és jó kis (igaz böszme darab
) passzív hűtésű sapphire jó házban, megfelelő szellőzéssel 60-61-nél magasabb hőmérsékletet nem bírtam kifacsarni (rthibil-el 61, cmr dirt 58-59, crysis 59-60) szóval valami förtelem lehet a légmozgás a gépekben vagy emtom de iszonyat értékek ezek ...
-
aya
addikt
válasz
pempellini #13850 üzenetére
Ramsüni nem fér alá, csupaszon vannak.
Ha ramsünit akarsz alátenni, akkor kell hozzá egy fürész és le kell vágni a sünikböl. -
aya
addikt
válasz
pempellini #13841 üzenetére
1900-2100ig bármit, de ezt álltalában egy két gyengébb memopanel befolyásolhatja.
Az enyém 1950-et meg full stabilan. -
aya
addikt
válasz
pempellini #13801 üzenetére
1.0ns
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz
pempellini #13823 üzenetére
Sapphire 3870
de elősször volt gond. csináltam egy resit s elmúlt. hűtés levan cserélve nem is kakikra. Artic Coolin Accelero S1 + 2db 12es venti -
B@bL3ve5
senior tag
válasz
pempellini #13821 üzenetére
ahm..innenleszedheted
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz
pempellini #13819 üzenetére
magyarul neked se bejövős ez az új driver
én a javítást is felraktam s...... pff..nemjó -
ballington
addikt
válasz
pempellini #13782 üzenetére
majd lesz, remélhetőleg pár napon belül megkapom
-
ttt1
őstag
válasz
pempellini #13793 üzenetére
Nem volt vele bajom ,de igazábol megkaptam beraktam azt azóta nem is nézegettem én
-
ttt1
őstag
válasz
pempellini #13786 üzenetére
Nem nincs rajta hütés, de gondolom 1,1 ns-es , a gpum probáltam 700re huzni a ramot meg aszem 850re igy teljesen stabil , a 750/900-on viszont kikapcsolt a gép(lehet kicsi a tápom hozzá?).De csak probaképp néztem meg, a cpum sajna gyenge hozzá, hogyí kihajtsam alapon is a vgat..
-
Tombi
őstag
válasz
pempellini #13782 üzenetére
nekem pont olyan bvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest