- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
Hoffer #43557 üzenetére
Nem olyan hangos és szar az csak rá kell szánni 10 percet és kezelésbe venni. Nálam 2D- [200/600 0-1%] Feszre már nem emlékszem. És a házventik ilyenkor nem mennek. Csak ha melegszik a CPU vagy a HDD. Mondhatnám ritka halk gépem van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Hoffer #43528 üzenetére
fel, de sztem oda már kevés lesz
....
én annó a X1900XTX-emre akartam feltenni, és ink lehúztam a projektet a hőfokok miatthasználtam, még a 800GTO2-mön volt, és pöpecül hűtötte....! A régebbi Zalmanok jók, de a mostaniak elvannak árazva a tudásukhoz viszonyítva...
sztem.....
-
bimbócska
csendes tag
válasz
Hoffer #43514 üzenetére
Szia!
Pont ilyenem van nekem is, elég hangos jószág, de egyébként meg vagyok vele elégedve...
(Hangja mondjuk már nem zavar, mert lecseréltem a hűtést kicsit nagyobbra)
Egyetlen gondom volt csak vele kétpines ventikábelt lehet csak rádugni, mert van egy szép kis műanyag hüvely neki /ezt én spec brutálisan lemészároltam egy késsel, így a garit megette/
üdv -
mrkyelo
csendes tag
válasz
Hoffer #43514 üzenetére
Én is pont ilyen kártyát vettem most, visszavittemaz eladónak, a hiba leírása fent, ki is cserélte egy másikra, de az is ugynolyan hibákat csinál. Kérdés: Coolink 500W/40A-es tápom van. Elképzelhető, hogy nem bírja kiszolgálni a videókártyát és azért hibázik? Dual core 2.8 procim van, ez elég sokat fogyaszt+a 3870 kb 200W+ 1 Samsunkg 200-as HDD+Lg Writer.Ennyi.
-
gjoe
addikt
válasz
Hoffer #15121 üzenetére
Én 3nap után eladtam a 8800GT-t.
2D-ben is zabálta az áramot. Amúgy minden játék fullon ment rajta.
HD3870 lett belőle. Előnye lényegesen kevesebb fogyasztás. Szintén viszi a játékok 99,9%-át fullon. Crysisnél kell high-ról csak az árnyékokat mediumra venni és azt is viszi simán. -
-
varga911
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest