- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
kill_bill1 #25805 üzenetére
Hali!
Igen tudsz bele. Nekem is ilyen lapom van. X1950 Pro val próbáltam LAN on múlthéten azzal ment minden gond nélkül azonban 3dmarkon kívül sehol sem gyorsult. Ott se számottevően. MIdnenképp gondolkozz abban is, h intel is fogalalatot fog cserélni. Tehát sztem abszolút királykategóriát nem érdemes venni most már, ha Intel párti az ember. Crossfire X, nemtom nekem jelenleg egy darab 3870x2 is bőven elég (ki tudja mit hoz a jövő), de sajnos még odébb van mire a játékok igazán támogatni fogják a két, vagy akár több GPU-s megoldásokat. ( bár remélem ez nem húzódik sokáig). HA bármi kérdésed Priviben is megkereshetsz. -
katt777
félisten
válasz
kill_bill1 #25809 üzenetére
Majd az ATI közzéteszi az oldalán, hogy mennek-e együtt (elméletileg asszimetrikus CF-ben mehetnek), de amíg nincs hivatalos infó, botor dolog lenne bármit kijelentenem róla.
-
katt777
félisten
válasz
kill_bill1 #25805 üzenetére
Vegyél inkább EP35-DS-4-et egy quad-dal. A CF szívás. Procit úgyis cserélned kell.
Corsa1: Naná! Abban a felbontásban viszont kéne legalább 3,5 GHz a teljes kihajtáshoz. Az alatt persze csak néhány %-ot vesztesz.
-
kovy79
őstag
válasz
kill_bill1 #14812 üzenetére
Végre egy jó hír. Ez már csak sejtet vmit, az ATi kártyák leendő népszerűségéből is!
-
leviske
veterán
válasz
kill_bill1 #12573 üzenetére
De még 23. is egy hét!!!!
Én 8.-ára készültem!
(#12575) Picco: annyira régen, hogy a HD3850/70 egy jó hónappal indult előbb és még azon belül is előre hozták 3 nappal. (eredeti premierje dec 8.-a lett volna aszem, utána előrehozták nov. 18.-ra utána pedig 15.-re előrehozták)
-
Picco
addikt
válasz
kill_bill1 #12573 üzenetére
zsir
ilyet is regen hallhattunk h amd valamit elorehoz, lehet h osszekaptak magukat kicsit a sracok? -
Produkció
senior tag
válasz
kill_bill1 #10118 üzenetére
pixmaniat felejtsed el
-
kircso13
senior tag
válasz
kill_bill1 #10118 üzenetére
Ez a baj hogy sok mindent ír azt még sincs
)
-
Chaser
legenda
válasz
kill_bill1 #10093 üzenetére
Van is nekik raktáron, vagy csak majd lesz valamikor?
-
Sickboy25
addikt
válasz
kill_bill1 #10093 üzenetére
vagy jön vagy nem olyan mint a kutya vacsorája!!!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
kill_bill1 #9985 üzenetére
Csak vége a karácsonyi szezonnak...
-
nofi
addikt
válasz
kill_bill1 #9617 üzenetére
ez azthiszem elég átfogó: [link]
-
Alpachino
veterán
válasz
kill_bill1 #9409 üzenetére
Játékokban is érezhető az x2 3800+@2500MHz gyengesége a 3850 ( föleg húzzás esetén ) mellett. Én erről váltottam az aláírásomban szereplő procira, amivel egyenletesebben és több fps-el futnak a játékok.
Ja ! 06-ban x2 3800+@2500MHz-es procival 8600pöttyöt csináltam, E2180@3200MHz-el 10586-ot.
-
mario1111
csendes tag
válasz
kill_bill1 #9402 üzenetére
Alapon jár. Asszem 2GHz-en. De nem tudok semmit húzni rajta, mert szerintem ahhoz kéne bios frissítés. Ahhoz meg valahogy dosba kéne jutni. Ahhoz meg floppymeghajtó kellene. Az meg ugye minek lenne benne?
-
lacafaca
addikt
válasz
kill_bill1 #6856 üzenetére
2600on hajtom a procimat és ~1900pöttyöt kap 3dmark06 ban -
munky
őstag
válasz
kill_bill1 #6856 üzenetére
rally hasonlattal élve szvsz a 3850 teljesítményének jó 85-90%-a kiautózható vele. persze háromdémárkokban' nem nagyon fogsz villogni.
-
Womb
senior tag
válasz
kill_bill1 #4885 üzenetére
Mindenki vár,már több hónapja mást se csinálunk.
Hagyjuk az árakat,hagyjuk a teszt linkelgetéseket.Hagyhatnánk az egész 38xx-es topikot is... -
Angelo69
senior tag
válasz
kill_bill1 #4849 üzenetére
Igazabol en itt az ar/teljesitmenyt veszem figyelembe.
Hozzataszem hogy hatalmas ati fun vagyok de azert nem akarok ugyanannyit fizetni egy gyengebb teljesitmenyu kartyaert.
Ugy okoskodom hogy ha normalizalodik az ati ara akkor meg siman eladhatom a gt-t olyan aron hogy a kulonbsegem meg legyen...
Addig sem maradok kartya nelkul es meg lehet hogy meg is szeretem ezt a karit es nem valtok. -
Def26
félisten
válasz
kill_bill1 #4821 üzenetére
Na igen, nyugatabbra. De miért van az, hogy 220 km már nem éri meg senkinek sem? Miért nincs egy nagyker (vagy superman) aki azt gondolná, hogy itt is el lehet adni xy terméket? Egyszerűen nem tudom felfogni.
A mai világban, beülsz az autóba és lenyomsz 3-4 óra alatt 4-500 km -ert akkor miért olyan nagy dolog 220 km?(itt persze ausztriára gondolok, nem romániára
)
-
rétisün
veterán
válasz
kill_bill1 #4814 üzenetére
ááááá.....januárig egy kölcsön 8500GT-vel....
-
keszegduda
őstag
válasz
kill_bill1 #4729 üzenetére
Ha 50-55K körül lesz, akkor veszek egyet vagy 8800GT-t, karácsonyra nagyon szeretném ha már a gépembe lenne. Ha vettem volna 320-as GTS-t most annyit buknék rajta, mint amennyivel többért veszem meg ezen karik valamelyikét, sőt még így is jobban járok...és már 1 éve várok, ami elég sok.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kill_bill1 #3993 üzenetére
ez oké, csak eddig mindig az volt a "bevett szokás", hogy kihozták az adott architektura csúcsát, ami megmérettetik az ellenfél csúcskarijával és utána elkezdődik a közép és alsó kategóriák feltöltése... de most valahogy fordult a kocka, és az ATI-nál se hire se hamva egy kártyának aminek lenne esélye a G92-vel szemben... (félreértés ne essék ennek én sem örülök)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
kill_bill1 #3535 üzenetére
Ők támogatják többek között WRC-ben a Ford-ot, F1-ben a Ferrarit is. Mindkét csapat VB lett, jó előjel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest