- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
HERR Z #20841 üzenetére
Nagyon brutálnak tűnik az a több mint 80 fok...
Már a 60 fok feletti hőmérsékletnél is úgy éreztem, hogy mindjárt elolvad a videokártya...
Szóval hosszabb távon tuti nem tesz jót neki az ilyen magas hőmérséklet. Legalábbis a kondiknak biztos nem.
Már várom, hogy végre elkészítsük a házi gyártású vízhűtéstömbünket, az majd jól lehűti...
Egyébként köszi! -
katt777
félisten
válasz
HERR Z #20289 üzenetére
Sehonnan, csak ne írd azt, hogy frankó, mert csak korlátozott körülmények között az. Régebben írtam, hogy nem megy 2-vel, mert én kipróbáltam. Még a profilokat sem lehet használni, mert ha auto-ra teszem a 2 külön karihoz létrehozott beállításokat, akkor is csak a kiválasztott VGA profiljait látja, a másikéi hibával elszállnak, azaz nincsenek, nem működnek.
ATT viszi a 2-t, de csak az 1.-t monitorozza (CCC-vel v. RT-rel látni a beállítások alkalmazását és a hűtési eredményt), tuningolni meg csak a driver határértékei között engedi, szal, tényleg csak venti-szab.-ra érdemes használni. CF-höz csak ez van, ha nincs moddolt bios. Így az alapból 40%-os ventiket lejjebb tudom vinni 30-35%-ra, és a jó hűtés is megmarad. -
bajusz15
senior tag
válasz
HERR Z #14404 üzenetére
Ha fel van húzva a kártya nekem is megy kb 15 percig simán de utánna valami vrc hibaüzenet jelenik meg és nyomok egy oat hogy ne küldjön hibajelentést, ezután visszamegyek a crysis-be egy kicsit szaggat de fél perc múlva simán megy mintha mi sem történt volna. aztán kb 15-20 perc múlma megint ez a folyamat játszódik le...
Ezzel nem b@szom el a kártyát?? ha nem akkor húzom
-
diablo1984
veterán
válasz
HERR Z #14367 üzenetére
hát igen, de elnézve a teszteket a phenom sem igazán sikerült jóra csak olyan 6400+os erejűre! lehet, hogy modernebb köntös, de ezeket a c2d procikat nem tudja az amd megverni! a 3 magos meg dondolom még inkább gyengébb, mint a 4, nem beszélve a bennük rejlő tunningolhatóságról, ami csekély, főleg ha a ph tesztet vesszük alapul! mostmeg 40k-alatt e6750-est lehet kapni, hozzá egy jó deszkát és gó! igaz 2 mag, de megcibálva a haját(ált 3,2ghz-en alapfeszen mennek(ahogy olvasgattam)) és az már egész jó! de amd párti vagyok, de jelenleg megingott a hitem bennük!
-
diablo1984
veterán
válasz
HERR Z #14303 üzenetére
akkor vajon az 1,327V-nál ha a lock eltávolitásra kerül mire lenne képes? lehet játszva 900-at is vinné....kiforrik ez pár héten belül, csak 1 működö biost kell feltölteni és az futótűzként terjed! amúgy gigáéknál is ez van, van a fiull referencia, az egyedi(csak maghűtés, semmi pwm), zalmannal(ami szarrá fűti a magot, mert kevés ennek mint kempingsajtban a sárorvas)
-
diablo1984
veterán
válasz
HERR Z #14198 üzenetére
azt a karit is akkor arra a hűtésre épitették, főleg az orkánt a kis aluminium memóhűtőhöz! vagy igy fogadod el, hogy halkabb, de melegszik, vagy hűtőcsere....
nálam az atitool megint görcsöl, most éppen nem szabályozza a fordulatot!
még jó hogy cod4-ezhetnékem van....
pisti: ha egy átlag user találkozik egy olyan jelenséggel, hogy bios frissités után a vga nem ad képet, akkor szerintem joggal hiszi, hogy kinyirta! de a memótipus eltérés miatt mondom, mert más feszek kellenek a ddr3-hoz és a ddr4-hez! pláne, hogy a 3870-es 512 rammal, a 3850-es esetenként 256mb-al szerelt! szóval semmiképp sem ajánlott ráfleshelni!
-
diablo1984
veterán
válasz
HERR Z #14167 üzenetére
ezen az msi-n egy réz robosztus borda a memhűtés, csak a venti elkavar fölötte( mert kivezet a házból a lég, és a memhűtő különáll a maghűtőtől, igy esélye sincs, hogy a bordával érintkezzen a mozgó levegő! de ha a gyártó szerint igy jó......nekem meg s1 lesz a jó, egy 12cm-es ventivel 5V-on és azt nem kell progikal cincogtatni!
-
diablo1984
veterán
válasz
HERR Z #14159 üzenetére
885? akkor az már nem lockos! nálam amiatt nem mehet 860 fölé, mert ha igen, műxik akkor is, csak fekete kép jön be! a memó méág birhatja, nálam 2718-on ment, de 2750-el is vagy 5 perc múlva hibázott! majd ha a memóborda is kap a közvetlen légáramlatból, akkor szerintem az is ok lesz!
a srácok rover listáján vmodoltak is már 3870-est, 1000 fölötti magórajellel, de vmod nélküli sapphire 916-ot is birt! szóval van benne tunningpotencia, a memória többsége 2700-alatt már megpihen(listából ezt vettem ki, bár van olyan is ami 2774-en megy)
azt gondolom, hogy ezt az msi-t tunningosnak mondhatom, mert a memó birja, a mag is lehet birná, de jelenlegi korlátja 857(ennyire kerekit 860-ból)
-
diablo1984
veterán
válasz
HERR Z #14147 üzenetére
kellett neked powercolort venni! engem valaki lebeszélt róla, hogy hangos a hűtése, mikor ezeket nézegettem, nem tudom biztosan ki volt, de mintha te lettél volna!
amúgy igen, ami nem referencia(mint a gigáéknál a zalman vf700alcu) az pörög mint a suzuki, különben meg grillez! gigáéknál a pörög és grillez kombó van, mert az a vf70012V-on az x1950pro-mat sem tudta elhűteni, néha már meg-megmelegedett és hangos is volt! de a hőfogkijelzést okosan kiiktatta a giga, hogy a melegséget ne mutassa, mert akkor biztos robbantam volna(tutira 80 fok körül vagy felette volt a maghő, főleg mikor hibázgatott, pedig tuningról szó sem volt)
szóval aki zalmis gigát akar venni, erőteljesen nem ajánlom neki!
#14151 HERR Z: akkor hűtőcsere esetleg! a hőmérséklet kijelzést meghagyták?
-
diablo1984
veterán
válasz
HERR Z #14139 üzenetére
ha referencia nyák csak az órajelen húztak, akkor igen, de inkább az s1-et javaslom neked is, mert még nem kóser ez a ventiszabályzás ezeknél! hameg az ember játszani akar, ezzel a cigánykodással, amivel a ventit be lehet lőni még a kedve is elmegy, e nélkül meg nézheti a tartalék módot majd restartolhat....
-
CimbiX
aktív tag
-
Joe fiú
senior tag
válasz
HERR Z #10978 üzenetére
Elnézést tudatlanságomért,akkor ezekszerint ebbből is lehet már kapni G1 steppingest csak mióta áttértem INTEL-re nemfigyelek olyan sűrűn az AMD-re
mégeccer elnézést a tudatlanságomért
Am elnézést ha megint hülyeséget írnék,de nekem is 20"-os LCD-m van és nekem is csak 60HZ-en tudja a videókari a frissítését,de fölösleges a 75HZ-t erőltetni Lcd monitornál szvsz
-
-
Alpachino
veterán
válasz
HERR Z #10622 üzenetére
De azt ugye te is belátod, hogy akinek ilyen konfigja van az a ritkább esetek közé tartozik.
Szerintem, aki kártyafejlesztésben gondolkodik/gondolkodott az már rég időben eladta az AGP-s konfigját. Én személy szerint a 3200-as Bartonom és a 7600GS párosításával adtam el az AGP-s konfigomat. Ez a CPU és VGA még jól el voltak egymással. További fejlesztés, már kútba dobott pénz lett volna.
"hidd el fogják venni"
Mert nem tudják, hogy mit cselekszenek.
-
leviske
veterán
Itt akkor felmerül a kérdés, hogy az amugy is igen lenyomott árú GT alá hogy érkezik meg a 256-os változat és a GS?
De ezt inkább folytassuk a G92 topikba, mert már sok lesz a nV-ból az ATi topikba.
MOD: amugy a GTS-el kapcsolatban egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest