- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
hi!
mióta felraktam az att 1.4.7.1211-et, nem nagyon akar semmi elindulni, se markok, se game. ha nem fut az att minden ok.
van valami trükkje amiről nem tudok? -
tzimash
őstag
válasz
szitaati #29597 üzenetére
mikor meglett a konfig napokig tesztelgettem, kerestem a tuning végét stb. a jólismert tesztprogikkal, akkor nem tapasztaltam effélét. mostanában sem fordult elő az emlitett tünetegyüttes, szóval annyira nem aggódok.
katt #29598:
nekem olyan nincsvagyis nincs bekapcsolva.
egyébként valami feszültség-ingadozásra gondolok a hálózatban, amire combat alatt érzékenyebb lehet a gép.
itt az albiban, ahol lakom venni kellett egy gyengébb teljesítményű porszívót mert az 1200w-osat használva az állandóan levágta a biztosítékot. ez régebben volt... azóta lett 4 gép a lakásban, és van hogy egyszerre mennek (2 db core 2, 1 db X2, és 1 db barton magos xp, plusz 2 db 3870, meg egy 2600xt... szóval a terhelés megvan)
ez okozhat ilyesmit? eléggé a határon lehet már az egész lakás energiaigénye, ha mindenki egyszerre game-el nem? -
tzimash
őstag
"Kép beakad, hang elkezd remegni, nincs újraindulás, capslock néhány mp erejéig állítható."
nálam detto, csak nem Cod4, hanem Fear combat közben, és teljesen random.... van hogy 2 óra alatt 3x, de van hogy 2 héten át egyszer sem jön elő...
a bosszankodáson kívül egyebet nem tettem ellene -
tzimash
őstag
próbálom felrakni a ccc-t, de azt irja ki telepités közben, hogy nem kompatibilis a display driver a display adapterrel....
erre valami megoldás? vagy ha van a ccc-n kivül valami progi, amivel kényszeriteni lehet driverből az élsimitást, akkor ne tartsátok magatokban
ATT-ből még nincs olyan, amelyik elbir a 3870-nel? -
-
tzimash
őstag
én is alkohol párti vagyok
megtisztitottam vele a ramokat, végülis az én bénaságom miatt estek le... picit hozzáértem szerelés közben
a kép az most nem megy sajna, de a napokban valszeg át szerelem az egész konfigot egy másik házba (S1 kilóg, oldallap nem játszik), akkor csinálok róla.
-
tzimash
őstag
megjött végre az S1, a 3870 sapphire edition-ömre. rá is tettem, kínszenvedés volt
a rambordák könnyen lepotyognak, ja és akinek ilyen kártyája van, az készüljön fel hogy a vrm borda, belelóg az S1-beszóval egy kis lakatos munkára szükség lesz.
azokkal a vrmborda-lamellákkal lesz gond, amelyek az S1 müanyag keretére lógnak rá, ez 3 lamellát jelent, ezekből kell lefaragni 3mm-ert kb (én elhajtogattam őket oldalra, elég ronda, meg gari is ugrott). a többi vrm-lamella beleilleszthető az S1 lamellái közé.
hőfokok:__gyári___S1
idle_______43____30
load______78____50
nyitott háznál, és egy silentblade 12cm venti van a bordán, ami 1000-et fordul percenként. -
tzimash
őstag
válasz
kreator #17186 üzenetére
na hát ez kurva jó... én is onnan rendeltem..
a jó édes anyjukért teszik ki az árlistájukra, ha nem tudják beszerezni... te nem akarod becserélni vagy valami? ennyiben hagyod? ráadásul van némi árkülönbözet is a két kártya ára között...akkor küldtek volna helyette 2 slotos gigabyte-ot, vagy asust...
látom a kérdéseidet már megválaszolták -
tzimash
őstag
Hi!
melyik 3870-es karinak csendesebb a hűtője, a sapphire-nak, vagy a gigabyte-nak?
és ha már itt tartunk, melyik a hatékonyabb?
ill melyiket ajánljátok összességében?
thx. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest