- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxehole
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írom a gondom,ne kövezzetek meg érte...
Elérkezettnek láttam az időt hogy csináljak egy winyó formázást és újra rakjak mindent. Megszereztem az xp sp3-at és gondoltam fellököm a catalyst 8.5-t is. Na most ehhez majd kell a Microsoft framework 2.0 is ugyebár ha használom a CCC-t (amivel eddig semmi bajom).Kérdésem: láttam hogy le lehet tölteni Microsoft framework 3.0-t, 3.5-t érdemes-e ezeket lekapni vagy elég a 2.0 verzió is?
A konfigom: amd 64 x2 5200+ (2700 MHz), Gigabyte HD 3850 512Mb, 2G Kingmax DDR-2 800MHz, fsp 400W stb..
Előre is köszönöm a segítséget. -
foxehole
csendes tag
Hello!
Nekem is az a bizonyos gigabyte kártyám (hd3850 512Mb zalman) van már kb 1 hónapja. Nálam semmi probléma!
Először felhúztam a memókat 830-ra de amikor írták mások h fagyogat visszavettem a gyárira (megjegyzem nem vettem észre nagy fps eséseket...). A ventije nagyon szép csendes,csak két pines csatival illeszkedik a vgahoz ezért (100%-on teker folyamatosan asszem,bár eddig semmivel se tudtam monitorozni a fordulatot..) a 3pines zalman fanmatettel se lehet szabályozni,de sebaj.Még nem raktam a memokra se sehova semmi sünit,de már úton vannak a thermaltake vga ram hűtők biztos ami tuti alapon. Nem 3dmarkoztam eddig én game közben tesztelem de eddig nagyon zsír: COD4, airborne ,Graw2, silent hunter4, dirt megy szépen 1280*1024 70Hz-en full-erős közepes beállításokkal de élsímítások nélkül. Amúgy meg elég kicsi a procim hozzá mégis mindennel elégedett vok.Ja és fenn van a catalyst 8.2 minden zsírul megy vele+magyar nyelvű 8.1 CCCvel állítgatom, rivatunerrel monitorozom amit tudok (a venti fordulatot sajnos nem látja...)
amd 4200+ x2 2.2Mhz, 2g ram 667Mhz, fsb 400w táp, coolermaster ház elől-hátul 12cm ventikkel stb...
-
foxehole
csendes tag
Sziasztok!
Én is rövidesen 3850-es klubtag szeretnék lenni
De nem tudok dönteni
Jelenleg elég halk jól szellőző házban van a konfigom (CoolerMaster elite ház 12cm hátsó+12cm Zalman elülső ventivel, Zalman CNSP 9500am2 prochűtő, fsb 400w táp) és eddig egy 8500gt passzív vgat nyúztam (tudom nem egy jó választás volt, de akkor ennyire tellett...) Nem szeretnék vm túlmelegedő +zajongó kártyát kifogni ezért a nem ref hűtéses példányok között keresgélnék inkább.
A lehetőségek: Gigabyte hd3850 GV-RX385512H (ha jól láttam Zalman hűtős!)
HIS hd3850 iceQturbo3 512ddr3
Powercolor hd3850 PCS 512ddr3 (ez vm hőcsöves csoda)
Szóval akinek van már tapasztalata vm egyedi hűtési megoldással ossza meg velem, milyen hangosnak találja (szubjektiven) mennyire melegszik stb. Tuninggal egyenlőre nem szándékozom foglalkozni. Előre is thx! -
foxehole
csendes tag
Sziasztok!
Valamikor jan-febrban tervezem a 8500gt silent karim cseréjét vm izmosabb példányra (nem lesz nehéz
) A pénztárcámnak a HD3850 nagyon bejönne, csak kérdés hogy elfogja bírni az FPS 400-as tápom v illik azt is kicserélni?
Másik kérdés: elég hozzá egy amd 64 x2 4200+ 2200MHz-es proci?
Az alaplapom egy MSI K9N SLI gondolom ezzel nem lesz gond.
Előre is kösz válaszokat és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest