- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kreator
csendes tag
válasz
tzimash #17243 üzenetére
Hello!
Amikor megláttam, k. dühös voltam, de később belenyugodtam. 150 km-re lakok bp-től, nincs kedvem reklamálni, küldözgetni, örülök hogy megvan, végül is ez is hd 3870, a hőmérsékletével nincs gond , tehát a hűtő jó, igaz nagy fordulaton elég hangos. Ipon-ék meg megrövidítettek ~2000 Ft-tal, valszeg többet onnan nem vásárolok...
-
kreator
csendes tag
válasz
tzimash #17157 üzenetére
Üdv!
Én Iponból rendeltem szintén sapphire full, vivo, merthogy a piros jobban néz ki, két slotos, kifújja a házból a meleget, stb... Ma hozza a futár, bontom ki és lám mi van a dobozban, hát persze hogy a kék, 1 slotos verzió
.
Egyébként lenne egy pár kérdésem (soha nem volt még ati-m):-mivel tudom megnézni a hőmérsékletét? (everest 4.2 van fenn, nem látja
) eddig csak a gpu-z-vel tudtam,alapon 37-40 fokos, ez gondolom normális
-az viszont az -e, hogy néha leáll a venti?
-most a 7.11-es catalyst van fenn (ez volt a cd-n), letöltöttem a 8.1-et (vagy várjam meg a 8.2-t?) új driver telepítése elött le kell szedni az előzőt, vagy mehet rá az új egyböl?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest