- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Bocs javítom magam ,kevertelek valakivel
Szóval , igen gyorsabb lesz a ventilátor fordulat száma és csak kis mértékben lesz hangosabb, de szerintem hagyd automata vezérlésen még ha húzni is akarod a kártyát.
"az órajelet 800 és 1050 re huztam fel ami a max ezt bírja?"
Elvileg símán kell birnia ,de ha használod egy kicsit a jobb felső sarokban lévő keresőt akkor sok sok választ fog kapni eredményül ebben a témában.
-
kisza25
félisten
1024-ben valóban elég a 4670 és 1280-ban is, viszont-ha most rászánsz pár+ezrest egy 4830-ra vagy 4770-re a későbbi konfigcserénél,vagy csak procicsere után már kártyát nembiztos,hogy kell cserélned és az erősebb procitól majd előjönnek a vga-bol az ott szunnyadó tartalékok
-
JJános
addikt
-
vviktor1
aktív tag
Amt kimutattunk 3M06-ban kb 500 pont [link] van itt mostmár elég teszt, kicsit nézz vissza, árban viszont alig van eltérés ha jó helyen vásárolsz.
Játékokban nem biztos hogy észrevehető ez, de jó tudni hogy van tartalék, ill. sokkal igényesebb és hangtalan a hűtése annak amit ajánlottam(tunk) -
vviktor1
aktív tag
Passzol a gépedhez, nálam is 76gt-t váltott kb 4x-es a teljesítménye. Az említett játékokhoz még sok is lesz.
Ha teheted a Sapphire gddr4-es verziót válaszd megéri azt a kis plusz pénzt amivel többe kerül. [link] És most hogy megvettem azonnal olcsóbb is lett ahogy látom
Ezen rágódunk itt már pár napja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest