- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #832 üzenetére
muhaha
indul a poéncsatornalehet hogy jófejségből kicserélik és akkor csak vissza kell postáznod...
-
Ybron
senior tag
válasz
sniper elite #832 üzenetére
No comment.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #788 üzenetére
muhaha. nem veszed észre mennyire szánalmas vagy?
ja amúgy már van kölcsön tápom köszi. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #761 üzenetére
Értünk mi téged.
És a tömegszemét foxconn-ról mi a véleményed ?(Csak mert ilyenem van, jah ez lemaradt 40k-s lap és ugyanazt a rendszert simán kiszolgálja mint a te 100k+-os lapod.)
Ha már így isteníted az evga-t... a dominator ramokkal is így voltál mégis besültek vagy lehet rosszul emlékszem ?
Esetleg egy 5970 eredményt mutatnál a limited edition lapoddal, hogy a témánál maradjunk, amit pl az én lapommal ne lehetne elérni.Subaru:
-
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #761 üzenetére
Ők meg majd akkor fognak nagyon röhögni ha a második 5970-ed is eldurran a lapban.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #753 üzenetére
Remélem tudod hogy az eladási mutatójuk se akkora mint az elöző gyártókénak.
Ergo nem is annyi user van ilyen lapokkal, ha olyan árban adnák mint a többi lapot hidd el ugyanakkora meghibásodási aránya lenne...
Nem tudom miért vagy oda az evga-ért de az is tömeg termék ugyanúgy.. (az hogy a jelenlegi cuccaidat hype-olod, az egyértelmű már nem nagy betűvel írod le a gigabyte-ot és az EXTREME-t mint anno, de az EVGA-t igen)
-
killer1203
senior tag
válasz
Csakhogy szvsz Gigabyte és társaiből sokkal többet legyártanak mint EVGA-ból. Ha pl gigából legyártanak 10.000 ebből meghibásodik 100 darab EVGA ből csinálnak 1000 darabot és 10 romlik el akkor hol lennemár szarabb a Giga és társai, Attől hogy neked problémáid voltak vele semmi gond nincs ezekkel nekem volt P35-be is Asus és most Giga, semmi gond nemvolt velük.
És nemmindenkinek telik 100k+ os alaplapra és ők megvannak elégedve az olcsóbb lapokkal is, persze ha nekedse lenne pénzet EVGA-ra akkor jólenne egy tömeggyártott alaplap.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Csak az újabb blődségedet cáfoltam meg (h. EVGA lapok nem mennek tönkre).
Teljesen felesleges plusz pénzt (pláne nem 20 ezret egy amúgy is drága X58 lapnál) kiadni egy EVGA lapért, mivel az is ugyanúgy tönkremehet. Ennyit az EVGA minőségről.
-
subaruwrc
félisten
válasz
az az igazság hogy te lefikázod azokat a márkákat amik az alaplapok 95 %-át adják , hogy tömegszemetek ( idéztem tőled ) és isteníted azt a 2%-ot amit az evga csúcslapjai adnak 130-140 ezres árért, mert te megteheted? továbbra is azt mondom hogy nevetséges vagy. úgy állítod be mintha a 140 ezres lapodon kívül mással el se lehetne indítani egy pct.
elmondom a király evga lapok is ugyanúgy elégnek az 1156-os procik alatt mint a szutyok msi-k pedig alaphangon 3-szor annyiba kerülnek. ennyit az elméletedről. -
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #717 üzenetére
"Sose olvastam még olyat, hogy egy felsőkategóriás EVGA lap cserbenhagyott volna valakit!"
Akkor olvass:
Elromlott EVGA E759 Classified
Remélem a hülye megállapításaid most is igazak, és őrjöngve, az EVGA-t szapulva hajítod ki a gépből a lapodat.
-
subaruwrc
félisten
válasz
mert nem érdemes már tömegszemét forma asus meg giga vagy msi lapokba fektetni! Sose olvastam még olyat, hogy egy felsőkategóriás EVGA lap cserbenhagyott volna valakit!
te komolyan nevetséges vagy.
-
eladohardver
őstag
válasz
tome.jr-t igen
úgyhogy mostmár olvastál... mégpedig egy evga 790i ultra lappal volt garija...
-
Erdei88
veterán
válasz
Én tudok akit cserben hagyott
Kicsit túlzásba estél ezzel -
j0k3r!
őstag
válasz
"nem érdemes már tömegszemét forma asus meg giga vagy msi lapokba fektetni!"
ahhoz kepest az emberek nagyresze elegge megvan elegedve ezeknek a szemeteknek a teljesitmenyevel is... -
Góliát
őstag
válasz
-
kelzsoca
félisten
válasz
Azért az ára sem piskóta egy ilyen lapnak, azt még gyorsan tegyük hozzá, illetve ha jól tudom ezekre 10 év garancia is van nem?
-
tome.jr
addikt
válasz
sniper elite #711 üzenetére
A Tiédben csak 2 db teljes értékű 16x slot van az nf200 chip hiánya miatt. Ha a harmadikba is pakolsz VGA-t az már csak 8x sebsséggel fog menni.
tomamd: Nekem pont ellenkező tapasztalatom volt, bár én csak Crysis-t teszteltem, de ATI-val szebb volt a kép, élénkebbek voltak kicsit a színek.
-
tome.jr
addikt
válasz
sniper elite #706 üzenetére
A Te lapod is tömeggyártott 760-as
-
ndave92
aktív tag
válasz
sniper elite #706 üzenetére
Igen, jól tudod. Valóban kell majd egy BIOS update, hogy felismerje őket. Ez olyan am2+ deszkába am3-as proci feelingű lesz.
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #624 üzenetére
én annyit csinálnék, hogy feltenném rá mégegyszer azt a biost amit a gyártó weblapján van azt ha azzal se jó, valamelyik más gyártó biosát, ha azzal se akkor vissza az orig asus bios és ezzel a lendülettel tenném vissza a dobozba ha úccsejó. Mást úccse lehet vele okoskodni... ha ezek közül semelyik nem help akkor ott vmi alkrész hiba van.
-
keIdor
titán
válasz
sniper elite #605 üzenetére
Nekem úgy rémlett, hogy te nem akarsz venni soha NV terméket, mert egy szemét cég.
Ha gondolod megkeresem a hsz-t. -
Góliát
őstag
válasz
Szia. Ha megjön a karim, akkor megnézetem a RULEZ-ben. Nem szeretnék meglepődni!
Sajnálom ami veled történt és remélem, hogy az enyémmel nem lesz ilyen gond. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ezekszerint amikor egy hónapos vásárlási procedúra után a harmadik WD vinyóm lett jó, akkor nekem is szapulni kellett volna a WD-t, hogy mekkora gányt gyárt? Ez egy vicc. Tisztában kell lenni azzal, hogy a gyártósorról lekerülő termékeket minimálisan ellenőrzik, így azok 5-10%-a hibásan kerül az üzletekbe. Én nagyon peches voltam, mert egymás után kétszer is belenyúltam abba az 5-10%-ba, de a harmadik vinyó azóta is működik, pedig mindegyik típusa ugyanaz volt (250 GB-os SATA RE2). Most akkor fair cég a WD vagy sem? Látható nem a szériával van a baj, hiszen működik évek óta, sőt a legjobb vinyószéria lett a meghibásodást érintő statisztikák alapján.
cowboy_bebop: Szerintem az idő durván az NV ellen dolgozik, szóval az A3-as lapkát mindenképp ki kell adni. Bár ez ennél a revíziónál már csak a fogyasztásra, az órajelekre és a kihozatalra van hatással. A terméket érintő hibákat már az első mintákon javítani szokták.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy honnan veszed h. a a Fermi az a) egy perfekt kártya lesz, és b) pár hónap múlva itt is lesz?
Mindenki sajnálja, hogy elromlott az 5970-ed, de ez előfordulhat bármilyen más hardverrel is. -
rocket
nagyúr
válasz
sniper elite #594 üzenetére
Mar leirtam a lenyeget, de ugytunik a hozzaszolasod alapjan elsiklottal felette, es ugyanazt a lejart lemezt szajkozod.
"Vegyél akkor belőle 2 darabot aztán utána mondjad hogy milyeneket fogtál ki! 1-et se mernél belőle most venni, annyira szarnál hogy kifogod a rossz darabokat!"
Nem erdekelne, mivel nem alomvilagban elek mint itt nehanyan, igy tisztaban vagyok azzal, hogy el tud romlani barmi, legyen az 10000ft, vagy 150000ft, ha ez bekovetkezik akkor pech, de nem kezdem el fikciokra alapozva, duhbol a gyartot szidni, es sok zoldseget osszehordani egy forumon
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #578 üzenetére
Valószínűleg meg lennénk lepve, ha látnánk hogy az amd mennyit költ reklámra a ph!-n. Ami egyébként nyilvános, hiszen egy cég főkönyve nyilvános információ, csak a francnak van kedve szaladgálni utánna..... meg felesleges is, a tények önmagukért beszélnek....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sniper elite #578 üzenetére
Én a Prohardver házigazdája vagyok, így kötelességem elmagyarázni, hogy mi hogyan működik. Hozzászólok én mindenhez ami VGA, csak jelenleg az AMD-s fórumok élnek szakmai szinten. Az NV-s fórumokon vagy valami problémáról van szó, vagy megy a gyártó tényszérűtlen szapulása. Előbbiben szoktam segíteni, utóbbiban a tényszerűség hiánya miatt nem érdemes részt venni. A Fermis találgatós topikban meg hónapok óta találgatunk, így az kezd uncsi lenni. De majd jövőre lehet nyomulni a tényleges infók birtokában.
-
Gorneck
legenda
válasz
sniper elite #573 üzenetére
Alapjába véve nálunk nem olyan jellegű problémák vannak, mint a te esetedben szvsz (mert ez leszámítva jó a kártya). Az hogy cserélik e az a nagykeren múlik és a gariztató személyen...nem az AMDn.
Anno már nem is tudom melyik karim, felvitte kedden boltos ismerős bp-re és másnap már meg is kaptam az újat... -
Gorneck
legenda
válasz
sniper elite #571 üzenetére
Én azt honnét tudjam? Azt se tudom mi a bajod a karival...meg azt se, hogy melyik nagyker, kihez viszed stb...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #549 üzenetére
Én csak SimonYana-ról tudom, hogy 1-2 nap alatt legariztatja a nagykerben a rossz hardvert. Érdekelne, ki az aki egy hónapot ül rajta (h. tuti ne vegyek tőle semmit).
-
Paca2
senior tag
válasz
sniper elite #549 üzenetére
reméljük gyors lesz, a "bazáros" is kiskerben dolgozik, akitől vettük
"Fagyás, amit maga az AMD is megerősített a napokban, így a kártyákat reworkölni kell." érdekes...
Boldog(abb) új évet mindenkinek! különösen "sorstársaimnak"
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #542 üzenetére
"Jah erre találták ki a garit, és mi van ha az is rossz lesz? Kb 1 hónapig várhatok most a cserekarira, aztán kövi is bexarik akkor megint csak 1 hónap!"
Azért a kiskered/nagykered tetű lassú garancia ügyintézéséről remélem (még) nem az AMD tehet.
Itt ph! bazárban is van, aki 1-2 nap alatt cseréli a rosszat, ott kell venni hardvert.
-
rocket
nagyúr
válasz
Az nagy pech lenne, de ha meg nem az tortenik amit leirtal akkor feleslegesen koptattad a billentyuzetet, es hergelted magad. (ez mar egyertelmunek tunik a hozzaszolasaid alapjan, hogy keptelen vagy a tenyen tul tenni magad, hogy a kartyad elromlott.)
Csak azt tudom irni amit mar korabban is, ha sorozat hiba miatt a szokasosnal jelentosen nagyobb lesz az elromlasi arany akkor az kifog derulni, nem lehet az ilyen dolgokat rejtegetni, addig meg erdemes lenne tenyeknel maradni ezen a forumon, vagy aki keptelen ra az faradjon ide#543: "Természetesen semmi nem zárja ki, hogy a Hd 5970 is szenved valami ilyenben, de jelenleg semmi nem utal rá."
1 napja erre probalok ravilagitani, de amikor valaki duhbol ir annak aztan lehet magyarazni, ugyse akarja megerteni a lenyeget
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ez nem így működik. Egy kártyát (teszem azt most a HD 5970-et) leterveznek. Abból lesz egy mintapéldány, mely megfelelt minden követelménynek. Mire végleges lesz a minta heteket tesztelnek. Ha minden frankó, akkor pár gyártót kijelölnek, akik majd gyártják a terméket a partnereknek. A gyártósorokat pöcre beüzemelik. Természetesen azokról legördülő első darabokat is pöcre kitesztelik. Ezután már a tömeggyártás belendülésével a tesztelési procedúra minimális lesz, mivel a kártyákat már a gyártás elött kitesztelték, míg az alkatrészeket teszteli a beszállító. Ebből következik, hogy elméletben az összes legyártott rendszer jó. Persze a gyakorlat mást mutathat, mivel hiba mindig van. A hibák egy részét egy speciálisan kiképzett gép, kiszőri, ami a minimális tesztprocedúra része, a többi termék zöld jelzést kap és megy a dobozba. Ezen termékek kb. 3-7%-a szokott valamilyen hibában szenvedni. Ezért van a garancia, mert ez a 3-7% aránytalan pluszköltség mellett szűrhető csak ki, ami a 600 dolláros árcédulát 800 vagy 900-ra emelné.
Ez amúgy minden termék esetében így működik. Azért lehet mindenből rosszat kifogni.A HD 5970-nél mindenkinek referencia van, így mindegy melyik gyártósorról kerül le, mert a gyártósorok ugyanúgy vannak beállítva. Természetesen szúrópróbaszerű tesztek lehetségesek, de ezek többnyire pozitív eredménnyel végződnek.
Ami általában probléma lehet az ilyen termékeknél, az csak később 3-5 hónap múlva derülne ki, amikor mondjuk egy tömeges döglési folyamat elkezdődne. De lehet, hogy egy évig nem jön elő a hiba. Pontosan ilyen volt az NV-féle noti GPU botrány, mivel az NV nem vett észre egy hibát a termékben (illetve mondjuk úgy, hogy kicentizték a forrasztások minőségét). Gyakorlatilag ilyenkor minden notigyártó tömeges meghibásodási hullámot érzékelt, és kitört a pánik.
Természetesen semmi nem zárja ki azt, hogy a HD 5970 nem szenved valami ilyenben, de jelenleg semmi nem utal rá. Sőt ha van is valamilyen szériahiba, akkor az leghamarabb jövő tavasszal ütheti fel a fejét. Ez egyébként minden hardverre helytálló, van amit nem lehet tesztelés közben észrevenni. Ezért fejlesztik a gyártók évről évre a tesztmódszereket. Ha az NV anno a notis GPU-kat gyors melegedés-lehülés-melegedés... egymásutáni tesztnek kitette volna, akkor látták volna, hogy szopóka van. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sniper elite #539 üzenetére
Nem védem őket, pusztán írtam egy adatot. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva valós lehet az érték. Arról nem is beszélve, hogy a 8800 GTX, a HD 4800 és a GTX 280 karrierje is így kezdődött. Olvass vissza a fórumon. Mindenki szériahibáról beszélt aztán kiderült, hogy 10% alatti minden kari meghibásodása. Egy idő után meg lecsenget az egész. Ugyanez van most is, akinek baja volt az írja, hogy nagy baj van ... akinek meg jó az játszik. Ez minden új szériánál elkerülhetetlen. Az egész dolog abból ered, hogy globális szinten kevesen írnak a fórumokra, és azok többsége is csak akkor ha valami baj van. Pontosan ezért volt a 8800 GTX, a HD 4800 és a GTX 280 is hibásnak kikiáltva, és ezért hibás a HD 5800 is, közben semelyik partner vagy nagyker nem jelzet magas meghibásodási arányról.
Az, hogy rossz a kártyád még nem jelenti azt, hogy az egész széria rossz. Ami elromolhat az el is romlik. Erre találták ki a garit. Nekem is volt már egy csomó rossz holmim. Volt olyan amikor egy WD vinyót akartam venni, de csak harmadjára sikerült. Most ilyenkor mivan? Rossz a széria? Nem ... egyszerűen peches voltam. De gariban minden el lett intézve.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
sniper elite #529 üzenetére
Na látod vissza sírod te még azt a két 4870X2-est
Sajnos én is ahogy bele olvasgatok a topikokba elég sokan panaszkodnak driverre úgy hogy lehet hogy igazuk van az nVidiásoknak hogy nincsenek lemaradva.
Én ezért várok a Fermire pénz az lenne egy ilyen kártyára az nem gond, de nekem sem hiányzik a szívás. Szívok így is eleget
Ilyen késéssel meg csak rágyúr az nv a driver témára legalább is melegen ajánlom -
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #516 üzenetére
Nem kell rohanni ahogy kiadnak valami újat, ezt is meg kell tapasztalni.
Én se egyből váltottam i7-re tanulva az e8xxx szérián, meg kellett várnom az új steppinget.
Sajnos kezdetben mindig szarok a driver-ek, első 3hónap a katasztrofális az új kariknál, persze a tesztek mindig legjobbnak hozzák ki... -
Gaboman
nagyúr
válasz
sniper elite #516 üzenetére
Ez a méreg és nem csak egy 150000 kártya esetében!
-
Paca2
senior tag
válasz
sniper elite #485 üzenetére
nekem is haldoklik az 5970-esem, már volt fagyás és csíkozódás
neked 9,12-es driver van fent?
ATI nem adott még ki vmi magyarázatot? nem hallottam még arról h bocsánatot kértek volna...
mert az is gáz ha romlik egy 5850-es, de egy(sok) "csúcskártya"... -
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #470 üzenetére
A link nem működik,de én erre gondolok :KATT
Ha jól megnézed nálam nincs ventiszabályzás a CCC-ben,csak az 5870-et
lehet szabályozni.
Subaru: Különben nem sértődök meg akármiért,te is tudod... -
tomamd
tag
válasz
sniper elite #472 üzenetére
Kicserélték a karit.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #470 üzenetére
héjj. lehet normálisan is.
-
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #466 üzenetére
Megnézném,hogy mivel tudsz "manuálisan rakni" a ventire
,ugyanis az automata
szabályzó felül bírálja a beállítást.Nem véletlen,hogy a CCC-ben sincs kézi venti
vezérlési lehetőség.
tomamd: A leírt venti zörgés pedig annak köszönhető,hogy ha a kártya állítva van akkor a
mágnes be tudja húzni a helyére,viszont ha fejjel lefelé áll (ha felállítod a házat),
akkor kifelé mozdul és beleér a burkolatba.
Két megoldás van vagy a gari mivel ez egy szerelési hiba,vagy ahogy Subaru mondta
jobban fel kell tolni a tengelyre a ventit.Én ezt tenném a leszerelt hűtéssel,és ha
már lent van akkor megnézném,hogy nem e egy öntési hibába lóg bele a lapát. -
nakos
senior tag
válasz
sniper elite #466 üzenetére
Neked milyen van, ASUS?
-
tomamd
tag
válasz
sniper elite #459 üzenetére
Holnap vissza visszem.
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #426 üzenetére
ATI
-
Barney™
aktív tag
válasz
sniper elite #410 üzenetére
Csak egy 5970-ed van?? Mi történt veled ?
Nálad is válság van
-
TomiLi
addikt
válasz
sniper elite #390 üzenetére
Köszi!
gombcomp: köszönöm a magyarázatot!
jelenleg sajnos az a helyzet állt elő, hogy ami van azt fogom venni...
Full hiány mindenhol....
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #364 üzenetére
Uhh... Nem igaz, mié köll agyalódni... csak aszondom külföldön jóval ocsóbb... itt miért kell ennyit rátenni? Magyarországon talán jobb minőséget kapok mintha abban az országban élnék és ott venném meg? Nem hinném.
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #362 üzenetére
Ha te mondod... Mindenesetre ez átszámolva 117 pénz
Érdekes mikor adott ki olyan kártyát ati ami optimalizálva volt egyből? -
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #353 üzenetére
A fura az,hogy az ASUS még VGA-BIOS-t is publikál az oldalán,itt érzek valami "trükköt"!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
sniper elite #353 üzenetére
Akkor meg mi értelme volt nekik kiadni ezt a kártyát addig?
Ugyan ez volt a 3870X2nél is,azt is azért adtam el és egy biztosabb 1 kártyás megoldást választottam.
De decemberben érkezik állítólag a teljességgel támogató driver az 5000 szériához,kíváncsian várom hogy az 5970 javul e. -
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #344 üzenetére
Ez melyik Catalysttel készült,gyanúsan jó pontszámot hozott ilyen "lassú" procinál.
-
subaruwrc
félisten
válasz
ht on off? ebből az ablak elhelyezésből csontra semmi nem látszik ...
-
Paca2
senior tag
válasz
képből nem világos, CPU-d alapon járt vagy 4,2-őn?
-
Paca2
senior tag
válasz
igen, vicc ez a béta driver, na de lesz jobb is
nehogy már jobb legyen ennyivel 2 5870 mint egy 5970oc
-
sniper elite
senior tag
válasz
sniper elite #343 üzenetére
Egy kis javítás
[link]
-
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #323 üzenetére
Nem romlott el,csak többet akarok kipréselni belőle,mert csak így tudom elérni azt a pontszámot 3Dmark alatt amit a 4 GPU produkált.(most kb.100 pötty hiányzik még).
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #323 üzenetére
nem elromlott csak nem megy úgy ahogy kéne.
nekem a 06 teszt is rendben van. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
sniper elite #298 üzenetére
megj: Addigra már boltból is annyiért vihető...
Általában így szokott lenni...
-
TomiLi
addikt
válasz
sniper elite #295 üzenetére
Szerintem - hozább értők tapasztalatai alapján - jobban járnál egy 5970 5870 párossal!
4-es szériánál már bizonyított! CF topikban nézz utána! A két darab dupla GPU-s VGA csak pénz kidobás, ellenben az előbb említett felállással!
Azt hiszem még Gombcomp kollégának voltak hasonló tervei, esetleg őt kérdezd meg, mik a tapasztalatai a drivereket éríntő problémákkal.... -
joshua7
veterán
válasz
sniper elite #295 üzenetére
Neked nem számít, tudom, de 143 most a legolcsóbb az aprók közt.
-
TomiLi
addikt
válasz
sniper elite #270 üzenetére
Gratulálok Hozzá! Nagyon szép!!!! Használd egészséggel!!
-
emmm
őstag
válasz
Ó, hogy a rókák húznák a beleid a határba'.
Majd futtass pár nyálcsorgató tesztet!
-
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #275 üzenetére
Gratula a kártyádhoz! Azért halk mert a ref. hűtések állítólag Vapor-X rendszerűek,és nem is melegednek nagyon átlag igénybevétel alatt.A driverek még tényleg rosszak,és az ATI
továbbra sem adott ki hozzá XP-s drivert,csak a gyártók adnak hozzá.
De már van Hotfix is. -
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Csak 1 kártya??
Amúgy nagyon szép darab -
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #264 üzenetére
Franciák...
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #258 üzenetére
na azokat várjuk. meg egy két 3d eredményt is.
-
eladohardver
őstag
válasz
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Egy biztos. Asus matrica lesz benne.
-
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #239 üzenetére
Még most is vannak gondok, azért használom csak a 5970-et. Ha valamikor sikerül egy
működőképes driverrel azonos órajelen járatni a kártyákat akkor jó lesz a CF is.
A 2 darab kétmagost biztos nem fogod tudni kihajtani,ha mégis akkor a második kártya
kb. 30-35 % -ot fog jelenteni az összképben.(Ez így volt a 4870X2 CF-nél is.) -
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #235 üzenetére
Mit értesz differencián? Mellesleg jobban húzható a 5870,és örülhetsz ha megy a CF,mert most még nem akar működni rendesen.Az 1GPU-s nálam ment 1100 felett,míg a dupla magos pillanatnyilag "csak" 970-et megy,persze mindkettő 1,2 v-os maggal.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #217 üzenetére
Hogy lenne már kevés egy Core i7 975 1 vga alá??
ja igaz egy 975 Extreme Edition hogy lehetne már kevés
igaz szükséges a cf most jöttem rá. -
RI/OS
addikt
válasz
sniper elite #217 üzenetére
Márpedig 5870CF is simán procilimites jópár helyen még 1920*1080-ban is...
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #207 üzenetére
aki kettőt árul az elég ritka
most őszintén minek a cf? e-penisen kívül
egy alá is kevés lesz a procid mint mackósajtban a brummogás akkor kettő hova?
-
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #199 üzenetére
Elárulom,még a CF nem működik jól az 5970-nél.Összekötöttem egy 5870-el és rosszabb
eredményeket hozott mint külön a 2 magos.Mellesleg egy 4,2-re húzott 965-ös nem tudja
kihajtani a 4GPU-t.Úgyhogy óvatosan a CF-el! -
subaruwrc
félisten
válasz
rögtön a cf
ez mán döfi. remélem január körül énis letesztelek két ilyen vadállatot
-
T.Peter
őstag
válasz
Monitorokat fogsz még beszerezni mellé?
(#201) sniper elite: Több mint valószínű, hogy kelleni fog, legalább egy.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
sniper elite #155 üzenetére
"melyik tud többet" ?
Már páran mondták itt neked de látom nem hiszed el, hogy a matricán kívűl nincs különbség a márkák között. Vegyél Sapphire-t. Ha jól tudom ők gyártják a többi márkának is a ref karikat. -
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #155 üzenetére
Szerintem nem fog úgy fűteni mint a 4870x2 tette,egy full 3dMarknál még fel sem pörgött
a venti.A másik,hogy ezek ref.kártyák (még),így csak szerencse kérdése,hogy melyik
megy jobban. -
gombcomp
senior tag
válasz
sniper elite #152 üzenetére
A héten jön 1-2 nagykerbe Sapphire,én az egyikben kifogtam (1 db volt nekik),úgyhogy már
dohog a gépemben.Első benyomásra kevesebbet tud mint 2db 5870 CF-ben,vannak driver gondok is a 9.11 Catalyst nem volt hajlandó felismerni, csak a saját Sapphire verziója.Ismerkedünk egymással...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
sniper elite #145 üzenetére
Azt írtad, hogy "Powercolor amúgy se kellett volna."
-
TTomax
félisten
válasz
sniper elite #141 üzenetére
Ez ám a komoly szempont,hogy ugyanarra radeonra ki nyomja a matricát
Csak igy tovább,ne is vegyél mást csak Asus-t....
-
TomiLi
addikt
válasz
sniper elite #141 üzenetére
Egyszer a Discovery-n láttam, hogyan készülnek ezek a vga-k,
A műsor szerint tesztelik az összes vga-t, de az kb fél perc....
A TSMC nem tud elég 40nm-es chipet beszállítani, a vga gyártók szerintem már ontanák a kártyákat, hisz kereslet van rá bőven..... -
TomiLi
addikt
válasz
sniper elite #138 üzenetére
Akartam mondani, hogy az Iponban van Powercolor... de már ott sincs. Délután 4-kor még volt.....
eladohardver: szerintem iszonyat baklövés lenne, ha nem biztosítanák, a megfelelő mennyiséget Karácsonyra.... Persze ez erősen függ a TSMC-től. Már felreppentek olyan hírek, hogy egy-két héten belül helyre áll a rend a 40nm-es gyártósorokon.... Hááát ilyen ígéreteket kaptunk már korábban is....
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #138 üzenetére
yaya ilyenkor már leáll a behozatal minden évben....
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #131 üzenetére
hehe, ez jó totál kifogytak... tuti h csak 1db volt, lehet az se náluk
-
TomiLi
addikt
válasz
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
-
sniper elite
senior tag
válasz
sniper elite #130 üzenetére
Na fasza közben felhívtak hogy kifogytak totál a kártyából, és nem tudnak behozni mostanában, ezért törölték a megrendelést! Vadászhatok tovább...
-
TomiLi
addikt
válasz
sniper elite #127 üzenetére
Isc kolléga érdeme!
Hajrá! Majd kérünk szépen tapasztalatokat!G^zC^mp€r: Megnéztem az Enermax oldalát, és az 525W-os tápok mindegyike szerintem csak 25A tud a vga ágon... Ez nem gond, ha nem akarod tuningolni az 5970-et...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite #67 üzenetére
Szerintem 1is bőven elég mindenhez.
Az asus-hoz ha jól tudom van voltage tuner ha tuningolni is akarod akkor azt kell megvenni.
De van ilyen is: [link]
Meg szerintem ha nagyon jót akarsz akkor érdemes az asus top-ot megvárni abba a bios limitek is ki lesznek tolva (ha a simába nem lennének.) -
Ricco_hun
senior tag
válasz
sniper elite #63 üzenetére
A Sapphire OC sem csak azért OC, mert húztak rajta 10-10 Mhz-et (azért csak ennyit, mert ezzel pont elérte a szabványban megállapított 300W-os fogyasztási határt), hanem ehhez is adnak valami progit (Redline tool) amivel lehet küldeni a feszt. Szóval lassan már minden gyártó ad valami tuning progit mellé. Asus, MSI, XFX, Sapphire OC, ezekhez tuti van. Ezek közül meg azt vedd amelyik olcsóbb vagy amelyiknek jobban bejön a matricázása.
A másik dologhoz: szerintem egyelőre "csak" 1db HD5970-et vegyél, ne vegyél mellé még egy HD5870-et is, mert ki tudja hogyan skálázódna a mostani driverekkel. Aztán majd később, amikor már érzed, hogy kevés az 1db HD5970 (paradoxon), akkor hozzácsapsz még egyet.
-
JaniS
senior tag
válasz
sniper elite #64 üzenetére
Elnézve munkásságodat csak azt nem értem, hogy mi az ördöggel játszol, amihez folyton a legújabb videokártyát veszed meg?
Természetesen ez a Te dolgod, csak már régóta furdalja az oldalamat a kíváncsiság.
-
Devid_81
félisten
válasz
sniper elite #64 üzenetére
En egy 1db 5970est vennek ha tenyleg ilyen eroset akarnek.
Viszont nincs az az isten, hogy en itthon kozel 200ezret kiadjak egy ilyenert.
Newegg nem tudom szallit-e ide a vilag masik felere, de mindenkeppen kinntrol vennem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest