- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
Na hogy en is hozzategyek:
Megvettem a Club3D-tol az 5970-et, es tanulva a tobbiek karabol, megkertem meg a boltban hogy hallgassuk meg kerreg-e. Meghallgattuk es szuper halkan dolgozott az instant proba soran ahol egy iroasztalra kirakott alaplapba tettuk be. Kifizettem, vidaman hazahoztam.De mivel korabban TomAmd kollegank is beszivott a Club3D-vel - jelige: "tompan kerregett, mint egy aquarium levegozteto" es masnap visszavitte ASUS-ra cserelte ami aztan jo lett igaz rafizetett 20ezret, igy en is nyitva hagytam a boltban az ajtot hogy az utolso ASUS kartyajukat lehet holnap elviszem ha megiscsak kerregni fog nalam is otthon a Club3D.
Vidaman hazamentem hogy mennyivel olcsobb is ez a Club3D mint az ASUS es azert 20ezer ft kulonbozetnek lesz helye mashol. (ennyivel olcsobb a Club3D, igaz szivem szerint ASUS-t vettem volna de 169bruttot mar egy kicsit sokalltam) es majd en biztos szerencsesebb leszek mint kollegank. Vidamsagom es bizodalmam gyorsan elszallt amikor beraktam az allo toronyhazamba a VGA-t mivel ebben a poziban (ugye itt az alaplap nem vizszintesen hanem fuggolegesen van, es igy a VGA is oldalra forditott allapotban van) furamod tompan de mar az elso pillanattol kezdett kerregni. Nem akartam hinni a fulemnek, hogy kerreg. Aztan mondom megnezem mi a hekk van ezzel. Hat ahogy alaposan megneztem latom hogy a ventinek a kartyan van egy kb 5mm koruli mozgasa a tengely iranyaban, (ergo pl be lehet nyomni es ki lehet huzni ennyit) es mivel ha oldalra forditott hlyzetben van (allo tornyokba csak igy lesz) akkor a gravitacio miatt lecsuszik a venti a legalacsonyabb pontra, azaz ezt az 5 mm-t, es ezzel mar szivas van mert enyhen de hozzaer a burkolathoz es maris ott a kellemetlen kerreges.
Kiteszteltem ha 2-3mm-t vissza tolom mar nincs kerreges egyaltalan, sot ha a gepem elforgatom es az alaplap visszintes iranyba kerul akkor sincs zaj. Szoval fektetett hazba jo a cucc, illetve vizhuteshez is hibatlan, de allo hazba kerregni fog.Kicsit probaltam meg buheralni de nem sikerult ma reggel is kerregett. Egyebkent WinXP alatt megneztem 2 jatekot vele Crysis 1 es COD 4 es a Crysis gyonyoruen ment a COD4 viszont villodzott mint a fene. Akarmit csinaltam villodzott. Aztan feltelepitettem a korabban emlegetett es becsatolt HotFix-et es a COD4 is megjavult es tokeletesen jatszottam vel kb 1 orat, Kerreges mellett.
Ma reggel visszavittem a karit es belenyultam a zsebembe kicsengettem a 20 rongy kulonbozetet es elhoztam az ASUS-t hasonloan TomAmd cimborankhoz. Azt kell mondjam, hasonloan TomAmd kollega megelegedettsegehez nalm is hangtalanul suhan az ASUS akar 2D-ben akar 3D-ben, semmi kerreges! Az Asus-nal is van a ventinek picit jateka talan csak 3-4mm, de ugy latszik az eppen eleg hogy nem er bele a muanyagba egyaltalan. A drivert felraktam, es ismet sajnos a Hotfix nelkul a COD4 villodzott szoval feltettem azt is, es megjavultak a dolgok. Azota nyomtam 1-2 orat a kartya hibatlan, halk es elegedett vagyok. Igaz jelenleg XP alatt probaltam, majd hetvegen kap egy Win7-et is.
Az ASUS 3 ev garit ad a kartyahoz ha beszarik csereltetem. Remelem nem fog!
Remelem segitettem ezzel a rovid osszefoglaloval...
-
nakos
senior tag
válasz
sniper elite #466 üzenetére
Neked milyen van, ASUS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest