- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndave92
aktív tag
Hogy szebb-e? Nem hiszem, hogy így lenne. Max az lehet, hogy mivel nVidia-t támogatja a legtöbb játék, azokon a karikon jobban fut vagy másképp jelenít meg dolgokat, mint az ATI kártyák. Erre volt példa a Tomb Raider Legend, amiben anno az árnyékok az akkori X1800-as Radeonokon rettentően ronda volt. Ez csak egy példa. Én nem jelenteném ki, hogy szebb lenne az nVidia megjelenítése.
-
ndave92
aktív tag
válasz
sniper elite #706 üzenetére
Igen, jól tudod. Valóban kell majd egy BIOS update, hogy felismerje őket. Ez olyan am2+ deszkába am3-as proci feelingű lesz.
-
ndave92
aktív tag
-
ndave92
aktív tag
Figyeljetek, már több napja csak ugyanazokat írjátok le, annyi különbséggel hogy más személy írja őket és más emberek vesznek ezen össze... Ne süllyedjünk le a Máunika show szintjére
Amúgy a véleményem, hogy valóban elromolhat akármi, bármilyen drága is volt. Sajnos a 150e Ft-os kártya nem azért kerül ennyibe, mert nem fog soha tönkremenni, hanem mert ennyibe kerül ez a teljesítmény. Valóban elsiette az AMD azzal, hogy hamar akarta kiadni a karikat. Lehet tényleg tanulhattak volna az eddigiekből és most várhattak volna a kiadásig, amíg nem tökéletes a driver stb... Mostmár késő sajnos
Megtudom érteni mindazokat, akik kiakadtak azon, hogy egy ilyen értékű kari 1-2 hét haszálat után csak úgy elszáll... mit ne mondjak, én jövőhéten rendelem meg az új gépemet és mivel hosszútávra tervezek és nem szeretnék minden évben hardvert frissíteni, inkább veszek egy drágább gépet... és a HD5970-et választom bele. Lehet én is azok sorsára jutok, akiknek elszállt, de sztem kicsi az esély ilyet kifogni. Reálisan átgondolva az egészet, valóban vannak hibás darabok, de a java még mindig tökéletesen müxik. Csak akiknek semmi baja nem fog fórumra írni, hogy "hehe nekem müxik neked meg neeeem bibibí" vagy hasonló... a tapasztalatok azt mutatják, hogy azok írnak fórumokra, akiknek vmi problémájuk akadt vagy nem tudnak vmit. Szal erről ennyit. Én nem pártolom egyik oldalt sem, szal nem akartam leoltani senkit sem. Szimplán leírtam a véleményem
További szép napot Nektek és megkérek mindenkit, hogy ne veszekedjetek, attól nem fog megjavulni.
Köszönöm
-
ndave92
aktív tag
9.12 Catalyst --> KATT
-
ndave92
aktív tag
Sziasztok!
Olyat kérdeznék, hogy elég egy 5970-es alá egy Phenom II X4 965-ös proci, olyan 3,8-3,9 Ghz körül járatva? Mert most olvastam a linkelt X-Bit labs-os cikket és elbizonytalanodtam, hogy milyen procit kéne venni alá. Gondolom minden esetben jobban járok egy i7-essel. De! Mindenféleképpen érdemes vennem egy i7-est alá avagy sem, ez lenne a kérdésem.
Előre is köszi a válaszokat.
Szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy Full HD-n szeretném használni majd, ha meglesz, de sztem még így is a játékok többségénél nem beszélhetünk VGA limitről ezen kártya esetében...legalábbis egy jó darabig biztos nem.
Javítsatok, ha nem jól mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Magisk
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest