Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
eladohardver #2797 üzenetére
csúnyán meghajlott a nyák, valószínű hogy megszakadt egy két vezeték, de lehet hogy gyári hűtővel simán működik megint, ha kiegyenesedik a nyák
-
subaruwrc
félisten
válasz
SzlobiG #2714 üzenetére
szét fagy a kártya ott már szerintem
alap feszen és órajelen is kegyetlen tud melegedni még idleben is, amikor tesztelgettem egy kártyát 1000mhz gpu órajel fölé akartam tornászni és ahhoz ki kell ütni a power savinget belőle, na amikor idle megy mindkét gpu akkor is volt 60-65c és 70c+ a vrm
ez idle -
subaruwrc
félisten
válasz
Razermazer #2708 üzenetére
gpu függően, ha egyáltalán tudja az 1ghz-et akkor 1.2-1.3v ig kellhet neki, 1.25v körül még talán megbírkózik vele a gyári hűtés 1.3v felett már inkább víz és komoly vrm hűtés kell hogy kordában lehessen tartani. az 1500mhz.-es limit szép de 0 valóság alapja nincsen, a reális vége valahol 1250-1300 lesz mindennapra sztem 1200mhz
-
subaruwrc
félisten
válasz
ricshard444 #2599 üzenetére
mi igényelné ezt a tuningot?
senki nem tudja megmondani mit bír előre -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
SzlobiG #2193 üzenetére
Hát az 1Kw-os chifi izzadni fog mert gondolom nem alapjáraton akarsz tesztelni.
hát nem alapon, énis így számolok hogy kevés lesz
RI/OS
na de ez teljes rendszer fogyi a majd 600w nem?
csak 1 kártya szerintem nem is tud annyit felvenni a csatlakozókon keresztül vagy tud?
1 gpu-ra 220w-ot számoltam 1000/ 1250-en ( 5870 ből kiindulva ) akkor a 4-nek csak elég lesz -
subaruwrc
félisten
továbbra is keresek egy bevállalósabb 5970 gazdit
-
subaruwrc
félisten
válasz
Dark KillerX #2151 üzenetére
hát jól elpi.....ázza a gtx tri sli a cf-et
-
subaruwrc
félisten
2db bevállalósabb 5970 tulaj kellene nekem
-
subaruwrc
félisten
válasz
eladohardver #2008 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
igen, ha catalystban tuningolsz akkor külön külön mindkét gpu-t be kell állítani.
én idáig csak szintetikus tesztprogramok alatt teszteltem 5970-et de 1000/1250 körül volt a stabil vége, feszültség emeléssel és jócskán megemelt ventifordulattal.
mindennapra mire nem elég amúgy alapon?
-
subaruwrc
félisten
válasz
theniel #1749 üzenetére
Tehát nem értem, hogy 1680*1050 felbontásnál feljebb milyen kártya tudna futtatni egy dx11 es es modern játékot minden maxon beállításokkal a befektetett összegnek elvárható sebességen. (80-100 fps)
valószínűleg képes rá egy mezei 5870 is de megfelelő mennyiségű ( sok ) ram kell alá és egy erős processzor.
-
subaruwrc
félisten
válasz
segurissima #1740 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
válasz
zsombor22 #1732 üzenetére
Segurissima be fog férni a házadba a kártya,csak egy kicsit melege lessz.
ne legyen már ennyire biztos ez.
ha kimérek 31 centit a befogató fém meg a vinyó keret között, akkor a maradék helyen egy poratka sem fér el...
jilian
szerintem nem megoldható szoftveresen, de a powerplay visszaveszi annyira hogy alig fogyaszt idleben-
-
subaruwrc
félisten
válasz
segurissima #1713 üzenetére
najó mert oda kb felesleges lesz a kártya, és esélyes hogy nem fér be.
-
subaruwrc
félisten
válasz
segurissima #1711 üzenetére
mekkora felbontásban fogsz játszani?
a kártya nagyon neccesen fog beférni a házba ha egyáltalán befér-
a táp valószínűleg elég lesz. -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #1521 üzenetére
mi van a te kártyáddal?
-
subaruwrc
félisten
XFX HD 5970 Black Limited Eyefinity 6 mindenféle edition
szerintem csúnya
-
subaruwrc
félisten
minden szubjektív, nekem a ref 5970 jobban bejön. ez már magasabb mint a normál videókártyák és talán ugyanolyan hosszú is. szóval batár. a képen is ahogy áll a deszkában, hát nemtom. jó biztos brutál erős, de engem a kinézete nem győz meg. ha a jobb hűtéstől mondjuk mindegyik megy 1050 - 1060mhz-et vantagera akkor azt mondom megérte. de a marsból kiindulva semmivel nem lesz jobb mint a ref.
-
subaruwrc
félisten
rev 2 HD 5970 on the way
ha lehet hinni a híreknek, az AMD elkészített egy hűtés szempontjából hatékonyabb pcb-t és leválogatott egy rakat alacsony fogyasztású, jól tuningolható gpu-t+hozzácsapnak 4gb ramot amiből a partnerek 850/1200mhz- órajelű Asus MARS GTX 295 szerű szörnyetegeket építhetnek az NV GTX 480 ellen. kiváncsian várjuk -
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #1322 üzenetére
te mekkora paraszt vagy
nem merés kérdése hanem a pénzé tudod?
biztosan nem lennék boldog ha beszarna a saját pénzen vett 5970-em mint ahogy a két döglött saját pénzen vett 4850 em után sem voltam az de az is biztos hogy nem sírnám tele a topikot mint te. ez főleg vicces úgy hogy egész idáig itt verted a nyálad hogy te mindent megtehetsz. nem inkább az fáj hogy mégsem lehet mindent lóvéval elintézni? -
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #1306 üzenetére
jó igen hagyjukmár. van még valami más mondanivalód is vagy csak szapulod megint az amd-t?
menj vegyél a háromszor drágább nv-ből rögtön kettőt és utána örülj neki. majd meglátjuk a fantasztikus nv mekkora csodával rukkol elő.
csak majd nehogy meglepetés érjen -
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #1169 üzenetére
van azon a deszkán elég slot, tedd át a 2-esbe és semmi baja nem lesz.
-
subaruwrc
félisten
válasz
eladohardver #1105 üzenetére
jajjmá, csak a sniper szlenget használtam
-
subaruwrc
félisten
Csak nem a napokban megjelent asus ramapage 3extreme alaplapban készült rekord megdöntése a cél?
nem, de nyugika minden kiderül szombaton
sniper elite
nem dolgozom tömegszemetekkel
ja nem, nem egyedül leszek. a kezdéskor 4-en leszünk, utána 3-an , ebből kettőnk ért is hozzá ami folyik a helyszínen
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite #832 üzenetére
muhaha
indul a poéncsatornalehet hogy jófejségből kicserélik és akkor csak vissza kell postáznod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest